En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Ahmet G.
Takipçi
218 değerlendirmeler
Takip Et!
4,5
14 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Dün gece izledim moviemax’te.Bayıldım valla,çok duygulu bir film.S.Sarandon harika biri ya!Ağlamamak için zor tuttum kendimi.Boğazım düğümlendi.Küçük çocuk müthiş sevimli bir velet ya!İzleyin mutlaka.
oyunculuk iyi yönetmen iyi herşey iyi olunca böyle duygusal bir film ortaya çıkmış açıkcası ben filmde ağlamamak için kendimi zor tuttum harikaa bir filmm izlemeyen varsa izlemeli!!!!!!
1 adam,sevgilisi,eski eşi ve çocukları...Gerçekten çok etkileyici bir film.İzleyen birçok insanın ders çıkaracağını düşünüorum,çoğu üvey anne adayları böyle olmaz.İşte o 2 kadın birlikte omuz omuzalar...izlemenizi tavsiye ediyorum.9/10
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.