Koğuş
2,7

jamesbond-2
jamesbond-2

29 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Acımasızca eleştirmeye gerek yok bence bir korku filminden bekleneni fazlasıyla veriyor yani en azından bu açıdan beni tatmin etti.Amber heard'in oyunculuğu gelişmiş bu filmle birlikte sonu şaşırtıcı değil ama zıplatıyor.Sonuçta izlenir bir carpenter filmi.Bu arada 2003 yapımı kimlik filmine bazı yerleri baya benziyor carpenter biraz ondan kopya çekmiş.7/10
Rollercoaster
Rollercoaster

4 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Bence yerden yere vurmaya da göklere çıkarmaya da gerek yok,orta karar diyebiliriz.Bir gerilim-korku filmi olarak üstüne düşeni yapmış,çok korkmasam da ani ses efektleriyle beni germeyi başardığını söyleyebilirim.Sonunu tahmin edenler olsa da çoğu insan için fena olmayan bir final.Daha ne olsun...7/10
deMoN35
deMoN35

14 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
filmin sonu ve başroldeki kızın güzelliği için 10/7 :D
Tanshaydar
Tanshaydar

3 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
John Carpenter, usta diye tanımladığımız, her ürününü dört gözle beklediğimiz bir isim olsa da, ya yılların getirdiği yorgunluk dargörüşlülüğe sebep olmuş, ya da ustamız halen 20 yıl öncesinde yaşıyor, çünkü büyük umutlarla beklediğim The Ward, açıkçası bu isme duyduğum saygıyı biraz sarstı.

Öncelikle Koğuş, oldukça atmosferik bir film. Her ne kadar korkutmayı pek beceremiyor olsa da, atmosferin içine çekmeyi başarıyor, ve Carpenter'ın gerçekten de usta olduğunu vasatın altında bir senaryoyla bile atmosferik bir film çekebildiğini gördüğümüzde tekrar anlıyoruz.

Filmin sık sık değişen temposu, o kadar iyi dengelenmiş ki, hiçbir anında sıkılmıyor veya olaylar çok hızlı gelişiyor deyip usanmıyoruz. Yine de, senaryoyu daha ilk on dakikada tahmin edebiliyor olmak, özellikle de türün muadillerindenseniz, işten bile değil.