erdemceliker
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mehmet Aslan oyuncu olsun diye deneme çekimi yapmışlar, sonra da bunu film diye sinemaya koymuşlar..
Bu ülkede benim gibi İletişim Fakültesi mezunu olup, sponsor bulamadığı için film çekemeyen binlerce genç varken, bu filmlere para verenler bence iki kere düşünmeli..
Mehmet Aslan 1, Sinem Kobal 2... Bunlardan oyuncu falan olmaz!!!
Puan verirken sıfır yok mu sıfır dedirten filmlerden yazık ya zamana ve paraya.Biz öyle ya da böyle uzaya çıkarız ama ne zaman doğru düzgün bir Türk filmi izleriz onu hiç bilmiyorum
vallahi baydı bu filmler fragmanınından cinsellik temalı ve sınıfsal çatışmayı anlatan bir filme benziyor ben gitmem ya tam güzel türk filmleri yapılıyor diyoruz bir bakıyoruz böyle basit filmler yapılıyor.basitlik ve özgünlüğü olmayan film artık bu filmleri bırakın yaaaaaaaa.....
Emraaaahh koş senin sahurlarda en olmadık zamanlarda yayınlanan dizini çalmışlarr gooşş :D neyse ben bu filmden bi deri ceketli zengin çocukları ve parkalı liseli gençler bekliyorum artık zincir zopa ve bilimum eşyalarla ha bide sihirli değnek olursa hiç şasırmam
çok kötüydü yaa.lütfen artık aşsın türk sineması bu tarz şeyleri.nerde kalmış böyle antin kuntin zengin fakir aşkları.ayrıca biri lütfen sinem kobalı durdursun.gerçekten kötü bir oyuncu yaaa:(((
konusu (never back down)benzemesede afiş ve isim keşke anımsatmasaydı bu aşifi ve ismi gören çoğu insan bu filmi izlemez. çok zekice bir davranış olmamış bence
bu puanı gerçekten hak etmiyor,tamam klişe bir konu olabilir,yeni yetme oyuncular oynuyor olabilir ama filmi sonuna kadar izliyorsunuz,fazla küfür yok,hayatdaki bazı insanların kendilerini sorgulıyacağı bir film yapmışlar özellikle berk karakterindeki günümüzdeki insanlar bu filmi izleyince bundan bazı dersler çıkartmalılar.
Zorlama oyuncularla bu filmin oluru bukadar aldığı puanıda heralde ayıp olmasın diye vermişler. Arada böyle filmler çıkıyor tartışmaya bile gerek görmüyorum...
13 yaşındaki kuzenim yüzünden yaşamak zorunda kaldığım işkencenin adı :( tek iyi yanı filmin,ilk defa bir matematik öğretmenini iyi,sempatik,komplekssiz göstermesiydi. bir matematik öğretmeni olarak çok mutlu oldum :)