Ayakta Kal
1,1

erdemceliker
erdemceliker

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mehmet Aslan oyuncu olsun diye deneme çekimi yapmışlar, sonra da bunu film diye sinemaya koymuşlar..

Bu ülkede benim gibi İletişim Fakültesi mezunu olup, sponsor bulamadığı için film çekemeyen binlerce genç varken, bu filmlere para verenler bence iki kere düşünmeli..

Mehmet Aslan 1, Sinem Kobal 2... Bunlardan oyuncu falan olmaz!!!
bozoko007
bozoko007

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Puan verirken sıfır yok mu sıfır dedirten filmlerden yazık ya zamana ve paraya.Biz öyle ya da böyle uzaya çıkarız ama ne zaman doğru düzgün bir Türk filmi izleriz onu hiç bilmiyorum
entelektuel-48
entelektuel-48

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
vallahi baydı bu filmler fragmanınından cinsellik temalı ve sınıfsal çatışmayı anlatan bir filme benziyor ben gitmem ya tam güzel türk filmleri yapılıyor diyoruz bir bakıyoruz böyle basit filmler yapılıyor.basitlik ve özgünlüğü olmayan film artık bu filmleri bırakın yaaaaaaaa.....
whom66
whom66

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Emraaaahh koş senin sahurlarda en olmadık zamanlarda yayınlanan dizini çalmışlarr gooşş :D
neyse ben bu filmden bi deri ceketli zengin çocukları ve parkalı liseli gençler bekliyorum artık zincir zopa ve bilimum eşyalarla ha bide sihirli değnek olursa hiç şasırmam
aslitumer123
aslitumer123

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok kötüydü yaa.lütfen artık aşsın türk sineması bu tarz şeyleri.nerde kalmış böyle antin kuntin zengin fakir aşkları.ayrıca biri lütfen sinem kobalı durdursun.gerçekten kötü bir oyuncu yaaa:(((
yildiray25yuksel
yildiray25yuksel

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konusu (never back down)benzemesede afiş ve isim keşke anımsatmasaydı bu aşifi ve ismi gören çoğu insan bu filmi izlemez. çok zekice bir davranış olmamış bence
t-akulker
t-akulker

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
saçma sapan filmleri getirip bize film diye kakalıyolar oyunculuk yok senaryo yok aptal saptal şeyler..sanatla yakından ilgisi yok!!
hepyek55555
hepyek55555

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hep klasik senaryo artık değişik birşeyler üretmeliyiz
dj-ozzy-07
dj-ozzy-07

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence harika bir film olmuş herkes izlesin
ferdo33
ferdo33

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu puanı gerçekten hak etmiyor,tamam klişe bir konu olabilir,yeni yetme oyuncular oynuyor olabilir ama filmi sonuna kadar izliyorsunuz,fazla küfür yok,hayatdaki bazı insanların kendilerini sorgulıyacağı bir film yapmışlar özellikle berk karakterindeki günümüzdeki insanlar bu filmi izleyince bundan bazı dersler çıkartmalılar.
sevketkop
sevketkop

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Aslında o kadarda kötü bir film değildi tamam konusu standart ama oyuncular genç olmalarınaa rağmen gayet başarılılar.107
rockhacker-2
rockhacker-2

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
su hatunda fılm ıldızı oldu ya pessssss
fbteam07
fbteam07

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Zorlama oyuncularla bu filmin oluru bukadar aldığı puanıda heralde ayıp olmasın diye vermişler. Arada böyle filmler çıkıyor tartışmaya bile gerek görmüyorum...
zero-596
zero-596

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
13 yaşındaki kuzenim yüzünden yaşamak zorunda kaldığım işkencenin adı :( tek iyi yanı filmin,ilk defa bir matematik öğretmenini iyi,sempatik,komplekssiz göstermesiydi. bir matematik öğretmeni olarak çok mutlu oldum :)
kriker1905
kriker1905

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Konusu never back down a benzemiyo daha çok Emrah ın o atv de geceyarısı yayınlanan filmine benziyo.Ama oyuncular iyi ya.Belki güzel bişiler olur.