Ayakta Kal
1,1

sinema
1 ziyaretçi
22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ya film bence süperdi hayır niye sürekli amerikayı avrupayı savunduğunuzu anlayamıyorum bir türlü yaa tamam kendinizi eleştirin bir şey diyemem ama biraz da kendi kültürünüze sahip çıkın abi ya ne bu yurtdışına hayranlık allah aşkına yani neyinden tiksiniyosunuz filmin anlamıyorum bi klere cinsellki filan yoktu ki filmde o asıl yabancı filmlerde bol bol var yaniii ne bu allah aşkına türk olun biraz tamam mı türk olun Ben TÜRKüm damarlarımda yavuzun kanuninin kanı akıyo SİZ KİMSİNİZZ???
f-ox-1903
f-ox-1903

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ya bırakın recep ivedik filmine kötü bune sinema bu mudur diyenler var bu film bence boşuna salonların seanslarını meşgul ediyor televizyonda verseler oturup izlemem o derece
rupemma
rupemma

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
klasik zengin kız -fakir erkek aşkı ,gerçekçi olmayan okul filmi izlemeye bile gitmedim açıkçası
kemal4611
kemal4611

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sinema da sanat adına bir şey aramak isteyen arkadaşlar cuma günü güz sancısı filmi vizyona giriyor.herkesin gitmesini tavsiye ederim .Gerçek bir sanat eseri.mahsun kırmızıgülün güneşi gördüm filmide bomba gibi geliyor.böle ayakta kal çılgın dersane bunları ufak bi kamerayla sizde çekersiniz arkadaşlar.
mert-batur-97
mert-batur-97

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ya nedendir bilmem ama güzel buldum filmi.Klasiği sıkmadan anlatan, varoş-zengin ilişkisinin altında günümüzde de gayet ortada olan bir sınıf çatışmasını anlatan, aynı zamanda da masum bir "gerçek türk gençlik" öpücüğü ile taçlanan bi film.Beğenmeyenlerde doğal, beğenenlerde haklı.Ne diyim ben beğendim.Alt metinleri gören/anlayan ya da benim gibi çılgın dersanede kopmuş insanlar için dolu dolu bi film...Gidin Türklere katkıda bulunun.Ben memnun çıktım.Zaten ben bu filmi taaa "Avanak Kuzenler" vizyondaykenden beri beklediğim bi filmdi.(Fragmandan)Güzeldi, b, daha olsa yine izlerim.VCDden alıp arşivliciğim bi film.Gidin siz karar verin...Ama bence geçmişten geçen masum aşkın gençlik anlatımı.Gayet güzeldi...
adaletkadi
adaletkadi

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
5 ten fazla puanı haketmiyor ama 2.4 gerçekten az ayrıca film sonunu da izlettiriyor. Zaman geçirmek için izlenebilecek bir film.
lost-63
lost-63

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
al sana bi amerikan vari film daha :)
tilki-andrei-1903
tilki-andrei-1903

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film di mutlaka gidin ben çok beğendim tam bir gençlik filmi
deadpuppet
deadpuppet

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ayy baydı artık..farklı bi film ne zaman gelcek die bekliyorum. türklerin bilindik senaryolarından zengin erkek fakir kız hep onun ardından yazılan yazılarla çekiliyor çogu film ice sıktı yani... biraz akılcı olsunlar ciddende para verip gitmeye değmez..şahsen gitmeyi hiç düşünmedim bu filme çok tutmaz eminim...
avc123
avc123

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
özenti bir film gibi geldi bana
cikam
cikam

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok güzeldi tavsiye ederim herkez görmeli
ibrahimhates
ibrahimhates

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Sinema yapımcıları son yıllarda Türk filmlerine olan seyirci ilgisini de görmüş olacaklar ki; kar amacından başka hiçbir anlam ve değer ifade etmeyen yapımlara yatırım yapara oldular. Türk sinema izleyicisinin zekasını hafife alacak bir sürü yapımı hiç çekinmeden önümüze koydular. Dizi film tadında filmleri sinemalarda önümüze boy boy koydular. Bahse değer bile olmayan Ayakta Kal filmi de bunun ötesine geçemiyor.
Temcit pilavı gibi önümüze sunmuşlar yine, zengin kız-fakir çocuk aşkını ve ikilemini. Demode olmuş klişelerle donatmışlar üstelik filmi. Bunlar yetmiyormuş gibi, cinsellikle süsleyip izleyici arıyorlar filmlerine. Senaryonun "basit" bile denmeyecek kadar kötü olması bir tarafa, oyunculuk adına hiçbir şey veremeyen oyuncuların da rol alması filme tuz biber ekiyor.
Siyasilere hesaplarını sandıkta nasıl soruyorsak, bu tür yapımların hesabını da sinema gişelerinde vermeliyiz. Bu kayda değer olmayan filmin de...
eb-ru92
eb-ru92

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Fragmanına bakılırsa güzel bir filme benziyor. Umarım fragmandaki gibi güzeldir de hüsrana uğramayız izlediğimizde ..! Merakla bekliyorum vizyona girmesini.
nevzatbaki
nevzatbaki

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bende aRka sıRdakiLeRin hayRanıım bu fiLm de çokk gsLe benzio heLe fıRat da oynuosa ksin gsL
ccihann
ccihann

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim bizim eski türk filmleri bile o zamanki şartlara göre daha ii filmler çekiolar bu türk sinemasina darbeeeeeeeeeee.......