Ayakta Kal
1,1

ceza016
ceza016

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar senaryoya saygı duyarım fakat ben bu filmi bi yerden htrlıyorm cokta uzakta aramaya gerek yok arka sıradakilerden alıntı oyuncular bile öle :D ama yerli filmelerimzn cagır atladıgı bu dönmde izlenmeli die düsünüyrm
anilgacar
anilgacar

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin yarısında çıktım..iğrenç ötesi. emek filan harcanmamış bu filme
m-ufuk38
m-ufuk38

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmde gelişen olaylar birbirlerinden kopuk,konu sıradan,bir müzik birden çok yerde kullanılmış kısacası beni hayal kırıklığına uğrattı, açıkcası beklentilerimi karşılamadı.
gizemlibusra
gizemlibusra

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film
kentmurat21
kentmurat21

11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Neden bu kadar dşk puan almıs anlamadım klasik bi turk filmi ama oyunculuk ve konu akışı cok iidi su an bircok kotu filmin yanında bu onlardan kat kat ii.
gizm-d
gizm-d

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ya sonuçta emk werlmş am arkdaşlar gerçktn türk filmi gbi yaa çok bayıyıo insni. bnm bklediim gbi deildi. bnce gtmeynnnnn
dyamba
dyamba

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok yazık boşuna harcanmış emek senaryo diye bişey yok ortada ondan bundan alınmış bi kaç sahne tekrarı vasat ötesi bi film arka sokaklar dizisinin bir bölümü bundan daha kaliteli ve kendine özgüdür...
meralbyr
meralbyr

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence mehmet aslan çok iyi bi oyuncu vede karizmatik ayakta kal filmine gitmek istiyorm çok merak ediyorm gerçekten.günlük hayttan alınmış bi film çemişler sınıf farkı kesinlikle hayatta yaşanan gerçeklerden bir tanesi
erray88
erray88

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmin bugün çıkması gerekiyordu ama göremedim nedense.Filmin hikayesi klasik ama okullar arası farklar güzel anlatılıyor.Ben filmde yardımcı oyuncu olarak rol aldım çekimler çok güzeldi izlenmesi gerekir diye düşünüyorum...
aslinurozdemir
aslinurozdemir

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu kadar önyargılı olmayalım.filme gideceğim ve parama da yazık olmayacak.konu klasik fakat türkiyenin gerçeği.ne kadar inkar edersek edelim, ne kadar yok amerikaya yok bilmem neye benziyor dersek diyelim bizim ülkemizde sınıf farkı denen bir şey var.filmlerimize yansıtabileceğimiz, türkiyeden bir şeyler içeren, mantıklı konu seçeneği de çok az.ne yani millete ülkedeki siyasi ya da ekonomik durumlarla ilgili filmler mi çeksinler?mecburen sosyal problemleri ele alıyorlar.ne fantastik şeyleri beğenirsiniz çocukların psikolojisini bozuyor dersiniz, ne şiddet içeren filmlere gelebilirsiniz, ne de oturup kendi isteğinize göre bir konu üzerine film çekersiniz.çok biliyorsanız ve de yapılan türk filmlerinden bu kadar rahatsızlık duyuyorsanız buyrun da kendi filminizi kendiniz çekin.en azından senaristlere konu isteklerinizi anlatan e-postalar filan gönderin buraya oturup türk sinemasının durumunu iyice dramatize eden yorumlar yazacağınıza.bu şekilde türk sinemasını eleştirerek türk sinemasına hiçbir katkıda bulunmuyorsunuz.düşüncelerinizi gerekli yerlere bildirmedikten sonra ne anlamı var iki saat burada oturup filmleri eleştirmenin?eleştiri karşımızdaki kendini düzeltsin diye yapılır, öylesine değil.düşüncelerinizi burada açıklayacağınıza etkili olabileceğiniz yerlerde açıklayın.ayrıca bir şeyi hiç görmeden sırf konusuna ya da fragmanına göre yorum yapılmaz.bir izleyin sonra konuşun bu kadar şeyi.türk filmlerine karşı ne kadar önyargılısınız böyle?
dokmer
dokmer

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok klasik bir film kesinlikle gerçeği yansıtmıyor..kızların orasını burasını göstererek, erkeklerin sokak serserisi gibi kavga yatkını olarak gösterildiği böyle bir lise filmi olmaz sanırım..film afişlerinden bile neasıl bir film olduğu görülüyor sinemaya gidip izlemeye değmez bile..hiç türklük öz değerlerine uyan davranişlar yer almıyor, batı özentiliğini gözteriyor sadece..başka hiç birşey değil..yazık böyle yapımlar için harcnan paralara..
fenerleee52
fenerleee52

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tbr ederim irfan kardeşim çok güzel iş çıkartmışşın gene basarılarının devamını dilerim
darkness-of-me
darkness-of-me

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Böyle kötü bir film daha görmedim ben hayatımda... sıkıntıdan patladım.. bir ara salonun yanından kimseyi rahatsız etmeden kaçalım diye teklifle bile bulundum arkadaşıma..şaka gibi bir olay yani film..zaten salondaki herkeste vıdı vıdı konuşuyodu..kimse filme odaklanamadı,çunku bir senaryo bir olay yok filmde.doğru düzgün bir diyalog bile yok.oyunculuklarda şöyle böyle yani.. yan oyuncular işi daha iyi götürmüş.asla tavsiye edemiyceğim bir film.gittiğime vaktimi harcadığıma çok pişmanım.
rapim26
rapim26

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben yasin arkadaşımıza katılmıyorum sonuçta senin dediğin filmi yabancılar yapmış ama biz TÜRKÜZ
ronaldinho535
ronaldinho535

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film bnce çok berbat kişiler ve senaryo fln arka sıradakiler gibi ulan hoca bile nerdeyse aynı , çılgın dersaneyede bnzemş ve hayat bilgisinde bi bölümdede fakirlerle zenginler maç fln yapıolardı bi okulun hademesinin son dakikada girip gol atmadıı kalmış oda olsa tam olcak.Film berbattı