Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

pink112
pink112

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bence filmde AŞK diye anlatılan tek şey Cinsellik:S yani yaşanan unutulmıycak aşk böle olmamalı..daha çok anı,daha çok hatıra, unutulmıyacak anlar olması gerekırdı..duygusallık yok cinsellık var.O küçük anları yakalayamamıs sıradan olmus yanı:S yaşanmıslık yok sadece sonu güseldi..Duygulandığm tek sahne o:D
sergioleone-2
sergioleone-2

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çağan Irmakın kanımca en kötü ve sıradan filmi. Filmin en iyi tarafı Melis Birkanın sanki gerçekten o kızmış gibi oynadığı harika oyunculuğu. Ama Erkek oyuncu bazı sahnelerde fazla abartı oynamış. Filmin finalindeki o sarılma sahnesi bile çok tiyatro gibi olmuş. Oysa sinemanın tiyatrodan en büyük farkı abartmadan oynamaktır. Senaryo ise mesaj verecem, entellektüel olacam diye çok fazla kaygı taşıyor. Bu kadar abartılmasına şaşırmamak elde değil.
wunderflower
wunderflower

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
bir filmden daha ne beklersiniz.müthiş
thedeadlock83
thedeadlock83

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
film beklenildiği gibi romantik bir kurguya sahip değil. bütünlük yok konu sağlam değil sıkıcılık dizboyu beklentileri karşılamayan bir film. kızsız adamı tavsiye ederim. hoş oda komik olmamış ama bundan iyidir
Sevgi Erol
Sevgi Erol

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin sadece sonu cok güzel sonu hariç başından itibaren igrenç 10/2 o da sonu için verdim konu yok anafikir yok hiçbir şey yok
aydin-dereli
aydin-dereli

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
abartıldığı kadar güzel olmasa da izlenmesi gereken bir türk filmi10/8
figengs
figengs

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu film karkterlerinin hangisi bizden biri,hiçbiri...bu film duygusal bi film diildi daha çok başka bi kategoriye giriyo bana göre..büyük bi beklentiyle girdm ve hayal kırıklığına uğrayarak çıktım.bikaç sahnesi hariç vasat bi filmdi..10/6 o da enfzla
nicholai956
nicholai956

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu milletide anlamıyorum filmin f sinden anlamazlar akşama kadar televizyonlarda saçma sapan dizileri izlerler sonrada ortalıkta bu film şöle bu film böle diye eleştri yaparlar sizin berbat dediğiniz filmlerde hep sinemada gişe yaparlar son yıllarda izlediğim en anlamlı filmdi türkiyede böle hayatlar yaşanıyo ve bu hayatlardan uzak olan insanlara bu filmler berbat gelebilir buda çok doğaldır asosyallikten kaynaklanıyo olabilir yada bişeyleri egolarını tatmin etmek için karalamaya çalışmakta olabilir sadece ben bu işten anlıyorum diyebilmek için
vidoque2
vidoque2

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi kötülemek değil sadece eleştirilerimi yazmak istiyorum ama izlemek için kendimi oldukça zorladığımı itiraf edeyim. Bu puanı sanırım sadece yönetmenin hatrına alabilmiş. Diyaloglar çok kötü yazılmış öncelikle... Hiçbir konuşma spontane değil, hepsi yazılmış metinler gibi ve oyuncular da sadece bize bunları okuyorlar. Ada ve Alper konuşurken görüntünün aktığı sahnelerde gerçekten iki kişi almışlar metinleri ellerine, okuyorlar sanki... Oyunculukları da beğenmedim malesef (Alperin annesi ve Şenol karakteri hariç), alınmasınlar ama her mimik, her duruş, bakış vs amerikan filmlerini taklit eder gibi. Hiç bizden değil...Yabancı filmlerde duyduğumuz diyalogları, Türk filmine koyunca çok eğreti duruyor... Kısacası Alper ve Ada karakteri bizden (ya da benden diyeyim) çok uzak; öyleki Alper annesinden bile utanıyor sanki. Aslında sırf bu durumdan ayrı bi film bile çıkardı ya neyse... Konu da çok tutarsız ya da yönetmen ne anlatmaya çalıştığına karar verememiş... Sadece sonu biraz iyiydi ama o da hiç yetmedi filmi kutarmaya:( Beğenmedim, beğenenler de nesini beğenmiş anlamadım...4/10
dasesra
dasesra

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
en başları o kadar güzel degil hatta başlarda film mi ayla dikmen kutarmış dedim ama sonu çok güzeldi
potasyum
potasyum

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sonlarına doğru baya hüzünlüydü,ama genede aman aman bir romantik film değil.
tevfikaaksoy
tevfikaaksoy

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
2 bayan arkadaşımla filmi duygusal diye izlemeye gittik, hatta ağlarlasa gözyaşlarını silmeleri için mendil vermiştim ama pek bi işe yaramadı. Bir saat boyunca adam sevişiyor sadece. Bi duygu var orda ama hüzün,aşk, acı değil, haz duygusu var.Açıkçası ben beğenmedim, çağan ırmaktan daha iyi bir film beklerdim özellikle de babam ve oğlumdan sonra...
barbarharcar
barbarharcar

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
filme bütün olarak bakarsam güzeldi hatta çok güzeldi.. konu çok iyi, seneryo güzel, eksikler olsa da, film anlatmak istediğini anlatmış. bence filmi beğenmeyenlerin çoğu ki bunun nedeni, senaryoyu gerçekçi bulmamış olmalarıdır ; halen böyle ilişkilerin türkiye için abartılı olduğunu düşünmeleridir.. 80 sonrası Türkiye,de bu tarz ilişkilerin sayısı hiçte az değil, filmde hiç bir avrupa esintisi bulamadım ,senaryo türkiyenin (hatta istanbulun)ta kendisi..değerleri dejenere olmuş, ne aradığını bilmeyen, orta yaş gençliğinin ortak sorunlarından bir kısmını ele avuca sığar şekilde anlatmaktadır..... bu yüzden film ayrı ve özeldi diye düşünüyorum.. çağan ırmak daha güzellerini bekliyoruz...
atillaburge
atillaburge

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
En baştan şu kadarını söyleyebilirim ki film kötü bile değildi berbattı. Hangi açıdan derseniz; oyunculuk diye bir şey yoktu, bu kadar kötü oyunculuklar son dönemde hiç görülmemiştir sanırım. Bununla beraber senaryo baştan aşağı sıkıntılıydı, kurgu ile birbirinden bağımsızmış gibi bir havası vardı. Yönetim açısından başarısızdı, sığ ve derinleşemeyen bir yapısı vardı. Filmi izlemek için bir insanın hakikaten oldukça boş ve gereksiz vakti olmalı. Ayrıca almış olduğu puana bakıyorum da, hakikaten bu film bu puanı hakediyorsa, burada bir çok filmin hakkı yeniyor demektir. Bir film kötüyse kötü demektir ama bu film kötü sınıfına bile girmiyor. 4 / 10
yapayzeka
yapayzeka

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu türk toplumu filmden anlamıyor gerçekten çok güselde cok güsel..şöyle güsel böyle güsel..tamamıyla çok kötü hiç begenmedim bu da filmse bu tük toplumu daha güsel film görmemis bide şu sarkısı anlamazdın anlamazdın...şarkıyı dinleyen gidyor verdigin paraya degmez kesinlikle çok sıkıcı he bi de film bence romantik filan belki son sahne olabilir fim erotik dram!