sernes-77
1 değerlendirme
8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Konusu itibariyle sıradan 3.sınıf bir film .Günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan sıradışı olmayan bir konusu var.Filmi izlettiren bence tanıtımda kullanılan şarkı.Şarkı süper ama konu yok.Sadece Melis Birkanın oyunculuğunu beğendim.Hiç de ööle abartıldığı gibi değil.Tavsiye edilmez
Bomboş bir film zaman kaybı. Filmin sonuna kadar bişey olucak diye bekle bekle hiçbişey olmasın çok sıkıcıydı. Bu mu yani salya sümük ağlatan aşk filmi. Kaçmak en kolay olandı zaten o yapılmış. bence devam etmeli ve bişeyler olmalıydı imkansızlık işlenmeliydi. Ne yani baktın ciddiyete gelemiyosun bırak gitsin . Bu mu yani aşk filmi? bunu beğenen arkadaşların kaç tane film izlediklerini merak ediyorum doğrusu ! Sonunda daya bi müzik konuş üstüne romantik oldu sana aşk filmi :) Hiç bişey yok başka ne bi olay ne bi entrika, duygu, heyecan, aşk yok yok yok
Bayan oyuncu da tüm film boyunca ilkokul müsameresindeki çocuklar gibi şiir okudu durdu allahtan adam oyunculuğu biraz kurtarmış
Bu puanı kim niye verdi onu da anlamadım ! komik 10/1
film beklenildiği gibi romantik bir kurguya sahip değil. bütünlük yok konu sağlam değil sıkıcılık dizboyu beklentileri karşılamayan bir film. kızsız adamı tavsiye ederim. hoş oda komik olmamış ama bundan iyidir
2 bayan arkadaşımla filmi duygusal diye izlemeye gittik, hatta ağlarlasa gözyaşlarını silmeleri için mendil vermiştim ama pek bi işe yaramadı. Bir saat boyunca adam sevişiyor sadece. Bi duygu var orda ama hüzün,aşk, acı değil, haz duygusu var.Açıkçası ben beğenmedim, çağan ırmaktan daha iyi bir film beklerdim özellikle de babam ve oğlumdan sonra...
Son derece kötü bir film..Beğenilere saygı duyarım ve insanların bu filmde kendilerinden bişeyler bulmaları ve sevmelerini son derece normal karşılıyorum..Ancak film oyunculuk, senaryo ve daha pek çok açıdan oldukça vasat hatta kötü..Pek çok filden sahnelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir senaryo, Dabbeden sonra gördüğüm en kötü oyunculuklar ( finalde iki karakterin karşılaştıkları sahneye dikkat çekmek istiyorum: burada iç seslerin devreye girdiği yerde Ada karakterinin konuşması o kadar başarısız ve samimiyetsiz ki çok rahatlıkla bu konuşmayı stüdyoda yaparken elindeki metne bakarak okuduğunu söyleyebilirim..bu tabiki yapılabilir ancak tonlamalar yapılmadan bu kadar da düz okunmaz herhalde:) aynı şekilde Alper karakteride çok kötü canlandırılmış..)ve sırf insanları duygulandırayım ve ağlatayım ki insanlar bu filmimi de sevsin dedirten bir final..
ben filmi seyretmedim elime dvdsi geçtiği halde zaman kaybı olarak düşünüyorum bu tür filmlerden daha önce defalarca seyrettik güzel olduğunada inanmıyorum bu tür Hollywood çakması filmi izleyerek zaman kaybetmek istemiyorum 80lerde yapılan o klasikleşmiş Yeşilçam filmlerini seyretmeyi daha mantıklı artık iyice böle kopya filmler moda oldu insanlar neden seyrediyor anlamıyorum adamlar biraz Hollywood biraz tarık akan ı karıştırıyorlar böle filmler çıkıyor ortaya kesin sahnelerinin çoğu başka filmlerden taklit edilmiştir
Film gerçekten vasatın çok altında! Çok basit bir aşk hikayesi. Klasik olmuş parçlarla filme değer katılmaya çalışılmış ancak sadece basit bir müzikalin ötesine gidememiş. Evet müzikal diyorum çünkü filmin bir türü bile yok. Oyunculuk ilkokul düzeyinde. Candırılan karakterler aşk insanları yerine ar ve ahlak eksikliği olan kişilere benzemiş. Ne senaryo ne oyunculuk ne de filmin çekimi iyi olmuş. Vakit kayb ve fazla dolduruş. Bu film ile vakit öldürmek yerine aşk filmi izlemek istiyorsanız; Duvak (The Painted Veil) bulup izleyin. İnanın memnun kalacaksınız. İyi seyirler...
Cem yılmazın küfürlü filmlerine söz edenler acaba bu filme ne diyecekler çok merak ediyorum.cmylmz sadece küfür etmekle yetiniyordu ama bunlar işi biraz büyütmüşler ve uygulamaya geçmişler.aglamak isteyenler kücük Emrah ı izleyebilirler.Son 3 dk bir bölümden ibaret bir film.
çok büyük beklentiler içinde izleyip, hayal kırıklığıyla karşılaştığım bir film :( klasik bir film olmuş, ilgi çekmek içinde epeyce bir seks sahneleriyle süslenmiş :( "başarısız" olarak gördüğüm türk filmlerine bir yenisini daha ekledim maalesef :(
Açıkcası filmi buradaki yorumlar ve puan sebebiyle büyük beklentiler içerisinde izledim.Ama ne yazıkki büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Oyuculuk desen oyuculuk yok,konu desen konu yok.Aşkın o yüce ruhuna romantiklik adı altında sex ve şehveti katarak gölge düşürülmüştür..Bizim aşklarımız bu kadar basit değildir.İzlemesenizde kesinlikle bişey kaybetmeyeceğiniz bir film.
şişirilmiş balon.bizden bir film havası yok... belki 'ada'... ki o da amerikaya gidiyor:-)alt metni amerikan ve italyan romantik komedilerle bezeli. kalitesiz espri ve argonun tuz olarak kullanıldığı... çok kötü yemek gibi...