Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

Burakrises
Burakrises

24 Eylül 2010 tarihinde eklendi
türkiye ne zaman böle şeyleri bırakıp gerçek bir film yapmaya başlıyacak çok merak ediyorum.
sarpcore
sarpcore

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Hayvan gibi orgazm olan,sözüm ona tek tabanca hatun avcısı bir adamın,nedendir bilinmez bir hatuna yazılmasıyla birden romantizmin doruklarında dolaşmasına tanık oluyoruz.Nedir olay,geziyorlar egleniyorlar aynı eve taşınıyorlar ve bizimki yine hayvan gibi orgazm oluyor:)Aslında değişen bir şey yok.Sonra anası çıkıp geliyor ki ondan sonrası işkenceye dönüşüyor.Uzadıkça uzuyor.Kafası yerine geliyor ve anlıyor aslında kendisi bir sex makinesi ve romantik olmak yakışmaz.Şutu çekiyor hatuna ve tüm zamanların beni en çok kasan bunaltıkça bunaltan sahnesi geliyor.Issız Adam o kadar kilişe batı filmleri toplaması ki,zaten bıkıp usandıgımız bu kilişe filmlerin içine birde Türk örf adetlerinin getirdigi hüzünlü aşk öyküsü eklenince çekilmez bir hal alıyor.Son 45 dakka geçmek bilmedi.Bu kadar daraldığım bir Türk filmi hatırlamıyorum.
erdemceliker
erdemceliker

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Çağan Irmak; Bana Şans Dile filmiyle Sinema çevreleri tarafından tanınmıştı.. Daha sonra "Mustafa Hakkında Herşey" ile bütün becerilerini ortaya koydu ve süper bir film çekti.. Bu filmi ile bütün Türkiyeye adını duyurdu.. Ve 3. filmi: Babam ve Oğlum.. Onu bütün Avrupaya tanıttı..Gönüllerde taht kurdu..Aranılan bir yönetmen oldu..Çuval dolusu para kazandı..Sinemadan kazandığını sinemaya yatırıp "Ulak" filmini çekti..

Ulak başarılı olamadı..Düşük bütçe ile "Issız Adam"ı çekti..Ancak Senaryosu kuvvetli bu film başarı getirdi ve yine çuval dolusu paralar kazandı..

Ama sinemadan kazandığı paraları bu sefer sinemaya yatırmayacaktı..Düşük bütçeli yeni filmi "Karanlıktakiler", Issız Adam kadar şanslı olamayacaktı..Çünkü Senaryo adına hiçbir şey olmayan bu film izleyiciler arasında kötü referanslarla yayıldı..

Marmara Üniversitesi / İletişim Fakültesi Mezunu / Erdem ÇELiKER tarafından yazılmıştır..
akpolat28
akpolat28

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Eşimle sevgililer gününe yakışır (!) bir film izleyelim demiştik fakat maalesef beklentilerimizi karşılamadığı gibi eski Türk filmlerinden bile daha kötü bir performansla karşımıza çıktı.Diyaloglar,telefonda konuşurken karşındakinin sesini telefondan gelir gibi değil de yanında konuşuyor gibi efekt vermeleri (ki bu en basit dizilerde bile dikkate alınıyor),ayrılık sahnesindeki o klişe sözler,yapmacık üzülmeler yapmacık sevmeler...bana göre tam bir fiyaskoydu.Hani bazı aşk filmlerinde oyuncuların birbirlerine aşık olduğunu gösteren süreç bizi onların aşklarına gerçekten inandırır ya,ondan sonra da onlarla birlikte sevinir onlarla birlikte üzülürüz.Ama bunların aşk süreci bile nasıl gelişti yaşadıkları aşk mıydı tensel çekim miydi,adamın psikolojik rahatsızlığı mı vardı da cinsellik konusuna gelince böyle dengesizleşiyordu,anlamadım.Biraz Amerikan filmlerine özenilmiş gibime geldi(adamın yaşam tarzı vs)Bu film hiç inandırıcı gelmedi ve çok yapmacıktı herhangi biri başka bir aşk filmi yazsaydı bence çok daha başarılı olurdu.10/2 verebilirim ancak bu filme.
blackstar85
blackstar85

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en boş 3-5 filmden biridir, hatta belki de en boşudur.Senaryosu 50-60 yıl öncesinden kalmış olmalı, çünkü bu senaryolar o zamanlar cidden para ediyordu.izlemeyi düşünenlere tavsiyem kesinlikle izlememeleridir.Boşa zaman kaybı...
Yilmaz Gölcü
Yilmaz Gölcü

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Birkere oyunculuk çok kötüydü.Aşk filmi dendi ama bu film eğer aşk filmiyse izledğim en kötü aşk filmi diyebilirim.Ayrıca onsekiz yaşın altında gidenler için bence sakıncalıydı.Filmin tek güzel bir yanı vardı oda müzikleri.
sanemincel
sanemincel

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film cok kotuydu yahu. hakkaten kotuydu. klişe replikler, kalıplar, duşen kırılan bardaklar, olmaya zorlanan metaforlar, rezil oyunculuk, belkı avrupai olsun dıye zorlanmıs oyunculuk vs. yıne de turk sineması için ileri bi adım olabılır, sevişme sahnesi, sadomazo filan tabi eski pornoları saymazsak.
izleyin, eğlenin bence :)
sbh_mavi
sbh_mavi

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmin tutualacak hiç birşeyi yok malasef yani türk simaması bu filmlere mi kaldı.Ne hikayesi ne seneryosu ne oyunculuğu beş para etmez. Harcadığım vakte ve paraya okadar üzüldüm ki anlatamam, puan vermeye bile değmez. Kesinlikle izleyip de vaktinizi harcamayın benden size söylemesi
fudomikuta
fudomikuta

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
saçma gereksiz bir film ne konusu var ne de işlenişi güzel.hiiiç zamanınızı boşa harcamayın.
55ercument55
55ercument55

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
aşk filmi hastasıyım ve berbat buuu
kuyumcukoray
kuyumcukoray

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
film gercekten harika hele sonu yemın ederım kalbım sıkıştı bır aşk bukadar güzel anlatılır bu fılmın konusu cınsellık dıyen arkadaslarıma katılmıyorum bence bakış acılarını deıstırsınler 10/10
hsuker
hsuker

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
babam ve oğlum ile karşılaştırılamayacak bir performans. ayrıca romantizmi filmdeki karakteri ile sapık bir insanla işlemektense, gerçek romantizmi, aşkı, sevgiyi yaşayabilecek bir saf karakteri canlandırsalar çok daha etkili olurdu. filmdeki karakter o kadar çirkin bir hayat sürüyor ki filmin sonuna kadar romantizmi aradım durdum. safaşk ve saf sevgiyi işlesek çok daha etkili olurdu. bunlar daha tanışalı bir ay olmuşlar kaç kere yatıp kalktıklarının haddi hesabı yok. işte bu ayrıntılar romantizmi tamamen siler. cinsellik arzusunun ve şehvet duygularının olduğu yerde romantizmi ne kadar kabul ettirebilirsiniz ki. yok bu aşk filmi değil. dram. aşk filmi olarak 10 üzeri 0 . dram olarak 10 üzeri 4.
sergioleone-2
sergioleone-2

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çağan Irmakın kanımca en kötü ve sıradan filmi. Filmin en iyi tarafı Melis Birkanın sanki gerçekten o kızmış gibi oynadığı harika oyunculuğu. Ama Erkek oyuncu bazı sahnelerde fazla abartı oynamış. Filmin finalindeki o sarılma sahnesi bile çok tiyatro gibi olmuş. Oysa sinemanın tiyatrodan en büyük farkı abartmadan oynamaktır. Senaryo ise mesaj verecem, entellektüel olacam diye çok fazla kaygı taşıyor. Bu kadar abartılmasına şaşırmamak elde değil.
Sevgi Erol
Sevgi Erol

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin sadece sonu cok güzel sonu hariç başından itibaren igrenç 10/2 o da sonu için verdim konu yok anafikir yok hiçbir şey yok
vidoque2
vidoque2

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi kötülemek değil sadece eleştirilerimi yazmak istiyorum ama izlemek için kendimi oldukça zorladığımı itiraf edeyim. Bu puanı sanırım sadece yönetmenin hatrına alabilmiş. Diyaloglar çok kötü yazılmış öncelikle... Hiçbir konuşma spontane değil, hepsi yazılmış metinler gibi ve oyuncular da sadece bize bunları okuyorlar. Ada ve Alper konuşurken görüntünün aktığı sahnelerde gerçekten iki kişi almışlar metinleri ellerine, okuyorlar sanki... Oyunculukları da beğenmedim malesef (Alperin annesi ve Şenol karakteri hariç), alınmasınlar ama her mimik, her duruş, bakış vs amerikan filmlerini taklit eder gibi. Hiç bizden değil...Yabancı filmlerde duyduğumuz diyalogları, Türk filmine koyunca çok eğreti duruyor... Kısacası Alper ve Ada karakteri bizden (ya da benden diyeyim) çok uzak; öyleki Alper annesinden bile utanıyor sanki. Aslında sırf bu durumdan ayrı bi film bile çıkardı ya neyse... Konu da çok tutarsız ya da yönetmen ne anlatmaya çalıştığına karar verememiş... Sadece sonu biraz iyiydi ama o da hiç yetmedi filmi kutarmaya:( Beğenmedim, beğenenler de nesini beğenmiş anlamadım...4/10