Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

mrtsvc09-2
mrtsvc09-2

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Duygusal filmlerden hoşlananlar için biçilmiş kaftan gerçekten senaryo ve oyunculuk çok güzel hiç sıkılmadan izlenecek bir film tebrikler 10/8
anilyrock
anilyrock

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Daha iyi olabilirdi.Sadece son on dakikası beni etkiledi.Gereksiz sahneler vardı.Öyle heyecanla bahsettiler ki olağanüstü bir şey sanmıştım. 7/10
zeoss
zeoss

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Arizona

Sahra:

arkadaşlar şu gerçeği kabul etmek lazım çağan ırmak filmlerinin bu kadar etki yaratmasının nededi yapılan tanıtım faaliyetleridir ki buna da ciddi bütçeler ayrılmaktadır. hıncalın köşesinde bi haber programının sunucusunun tavsiyesinde ya da kulaktan kulağa denilen yöntemle bu etki kolayca yaratılabilir. daha önceki babam ve oğlum filminde de aynı yol izlenmiştir ve yine aynı etki yakalanmıştır. senaryoya gelecek olursak her ne kadar son 10 dakikasında duygusallık nirvanaya ulaşmış olsa da o bölüme kadar normal bir film seyrinde gidiyor. aslında senaryo çok klasik ve günümüzde özellikle PCnin kişisel kullanıma sunulduğu ve kitle iletişim araçlarının etkisine en çok maruz kalan kesim bundan kıl payı kurtulmuştur ya da kurban olmuştur. modern yaşam ve getirdiği yalnızlık.. bunu ben özgürüm kandırmacası olarak da bilir bir çoğumuz.. neden her insan en ilahı aşkı arayıp da bulduğu zaman özgürlüğünden vazgeçemez ki.. bunu sorgulamak gerekiyor. her izleyen erkek kendinden bir şeyler bulacaktır ıssız adam da tıpkı benim de bulduğum gibi. modern, show dünyasının magazin kültürü, insanları o kadar maymun iştahlı hale getirdi ki bundan hepimiz nasibimizi aldık... herkes bir playboy herkes bi barbie girl olma sevdasında.. sonu yok bu gidişin... ıssız adam her ne kadar senaryo anlamında pek güçlü olmasa da verdiği ders manasında bi çok insanın gözünü açacak bir etkiye sahiptir. ama bana kalırsa ulak filmi çağan ırmak filmleri içerisinde en iyi olmayı hakediyor. gerek oyunculuk gerekse de senaryo olarak. yine de ellerine sağlık çağan ırmak abimize ki bizim bir iki damla gözyaşıyla da olsa körelen gözleri açmaya çalışmış ve çağımızın insan tipini betimlemiş(alper isimli karakter ile). ve aynı yatakta yattığın bi insanın bile aslında sana ne kadar yabancı olduğunu gözler önüne sermiş.

kısa bi değerlendirmeyle bitirecek olursak
senaryo : 7

7/10
durak58
durak58

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
büyük umutlarla izlediğim ama o kdar süper bir film değil cemal hünal iyi oynadı.6/10
magicoder
magicoder

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu kadar saçma bir film olamaz . Bu kadar basit bir konunun bu kadar rağbet görmesi de çok ilginç
1 günde çekilir
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Medaya da fazla abartıldığını düşünmekle birlikte kaliteli bir Türk filmi olduğunu düşünüyorum...Öyle üst üste sinemaya gidip izlenecek bir film değil...
dogan-bilginer
dogan-bilginer

işte bu
ulak fiyaskosundan sonra ancak böyle affetirirdin kendini
bu filim sana itibarını gerigetirdi çağan ırmak sana ait bi koleksiyon yapmaya karar verdim malesef içinde ulakta var çok başarılı bir yönetmen olduğunu ıspatladın tebrik ediyorum sıradaki flimini merakla bekliyorum
hasig
hasig

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
qercekten cok hos bı yapım ya icimdeki ıssız adamı buldum ve sevdıhım ınsanlardan nasıl vazgecılecegını ogrendım
f-ox-1903
f-ox-1903

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bilmiyorum bazı arkadaşlar öyle yazmışlarki bu filmi beğenmeyenler filmden anlamıyor diye sen izledin beğendin demek ki filmden anlıyor musun bırak ya ben filmi izledim o kadar abartılacak bir film değil iyi di ama çağan ırmak babam ve oğlum da bana göre tavan yapmıştı bu filmle o başarıyı o duyguyu yakalayamamış
fatmaozkan03
fatmaozkan03

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin başı çok basitti, cinsellik yönünden çok kötüydü bence cinsel hayatın bu kadar çirkin anlatılmaması gerekiyordu, ama ortalarıdan sonra çok güzeldi,diologlar güzeldi,özellikle de final sahnesi müthişti
cemilbalkis
cemilbalkis

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır sinemaya gidememiştim. Kız arkadaşımlada kısmet bugüneymiş diye sinemaya gittik. Özellikle Arog filmine gidelim diye ama sinema sinema gezdik bulamadık, vizyondan kalkmış herhalde(evet evet günaydın :) ).
Neyse içimden hiç gitmek geçmemesine rağmen Issız Adama gitmeye karar verdik (vermez olaydık), sıkıcı bir şekilde açılış sahnesiyle izlemeye başladık, cinsel içerikli sahnelerinde inanın yanımdaki kızla utana sıkıla izlemeye çalıştık. İnanın bana öyle gerici bir düşüncem yok bunu anlatmaya kalksam uzun sürer bu konu ama hiç cinsel içeriğin illa böyle ucuz yolla anlatılmasımı gerekir yoksa illa böyle bir sahneninmi olması gerekir... Yabancı romantik filmlerde bile insanın gözüne bu kadar sokulmuyor, yani gösterilse bile böyle abartılı olmuyor, illa bizim böyle görmemiş milletmi gibimi gösterilmeye çalışılıyor anlamış değilim.
Yönetmenimizin diğer filmlerini çok sevmiştim, Mustafa H.H. güzeldi, Babam ve Oğlum benim için Muhteşemdi. Ama Issız Adam filmi hakkında da yorumum malesef ıssız kalıyor. Bunları önyargılı düşündüğümü istemediğim için açıklamak zorunda kalıyorum, beğenenlerede saygım var ama ben sadece filmin bazı aralarında geçen güzel yani hayata karşı sahici olan güzel akılcı diyaloğların haricinde son final aralarında geçen diyaloğları çok güzeldi diyebilirim (gözüm dolucak gibi oldu ama yarım kaldı ;(, ).
Kötü bir sinemamıydı bilmiyorum ama ses olarak çok kötüydü birde görüntü açısıda beni tatmin etmedi açıkçası ama bence oyuncular elinden geleni yapmışlar yani oyunculuklar fena değildi.
Hoşçakalın.
hrby
hrby

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmde Alperi oynayan oyuncunun performansını hiç beğenmedim.Birde filmdeki bazı sahneler ve diyaloglar çok anlamsiz ve basitti.Fakat sonunda güzel mesajlar veriyor.Bazi insanlar hiç değişmezler.Değişemezler.Hayatta önemli ve ciddi konularda ilerleme kaydetmez,olgunlaşmazlar.Bu yüzden de hiçbir zaman mutlu olamazlar.İşte bu filmde anlatılmak istenen bu.Genel olarak baktığımda fena deüildi.Ama beklentilerimi hiç karşılamadı.(Puanım 5)
blue-hell-06
blue-hell-06

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
uzatmayın işte adam gibi filimdi bütün sahneleriyle süperdi hele o alperin şuursuzca bi saga sola gitmesi yokmu finalde 10 numara tbrkler ıssız adam
yasal-serseri
yasal-serseri

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
GÜZeldi,Ancak! Çağan Irmak Adam Sandlerin Spanglish adlı filmden az alıntı yapmış azda nostaljik türk müzikleri ile harmanlamış;ama esas olan kadın oyuncu bu film için paha biçilmez jest ve mimiklere sahip,çağanda bunu iyi kullanmış yani film boyunca kadının gülümsemesi ve hareketleri filmi yönetmiş tabi buda harika bir hava katmış. çağan ırmagın en güzel özelliği tıpkı babam ve oglumdaki gibi filmdeki karakterleri seçerken muhteşem akıllı,filmi kahramanların jest ve mimikleri yönetiyor sessiz izlerseniz bunu görürsünüz.film türk filmi olarak harika ama erkegin bir kadından yani o kadar cok sevdigi kadından ayrılması çok saçma nedenlere bağlanmış.yani ben bir sebeb bulamadım; yani filme bakarsak bütün erkeklerin ya ayrılması yada boşanması lazım.genede okadar hata olur diyorum ve diğer Türk Filmlerine bakarakdan 10 üzerinden 7 veriyorum.