alper-alpin
1 değerlendirme
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film bence çok güzeldi.Başlarında biraz sıkılsamda,ortalarında puzzle ın parçaları yerine oturmaya başladı.Bazı arkadaşlar adam onu bunu yapmış pişman olmuşsa bizene demişler,ozaman sen ne film ne dizi hiç bişey izleme arkadaşım,seninle ilgili bir senaryo yazıcak değillerdi heralde.Sonuç olarak günümüz gençliğini konu alan bir senaryo,Alper gibi davranmayan kaç kişi vardır sizce?Ve onun gibi davranıp aynı sonu yaşamayan kaç kişi vardır?Sevgilinizle,eşinizle beraber gidebileceğiniz ideal bir film bence,eğer yapıcağınız hatalar varsa ders alıp hata yapmadan dönmek için...
açıkçası filmi seyrettikten sonra bende son sahneler dışında kafamda pekte bir şey bırakmadı.O yüzdende çok başarılı bulduğumu söyleyemem.Evet belki fena değildi ama abartılacak kadar da içi dolu bir film olduğuna inanmıyorum ne yazık ki...sanırım 10 üzerinden en fazla 6 verebileceğim bir yapıt..Genede emeği geçenlere teşekkürler..Daha güzel başyapıtlarda görüşmek dileğiyle..
evet kılasık turk filmi bol sevişme sahneleri ile izleyicileri uyumaktan son anda kurtarabilmişler:D filmin en önemli kazancı melis birkan;ın oyunculuğudur heeee birde son sahnelerdeki birkaç göz yaşı
oyunculuklar fena değil ama şişirilmiş bi film.ee medyanın desteği sonsuzdu tabii.ırmak ın en güzel kurgusu şarkıları güzel yerlere koyması.tiyatro tatında ağlamak için yer arayanlara bulunmucak fırsat sadece.
sorunlu bir erkek bir kızı tavlamaya çalışır tavlar ondan sonra annesiyle tanıştırır sonradan ona zarar vermemek için ayrılır aradan yıllar geçilir bir pasajda karşılaşırlar ve o muhteşem son on dakika oluşur senaryo biraz basitdi galiba
Neden bu kadar övdüler anlamadım az önce izledim ama malesef çok basit bir hikayesi var. Klasik sıradan bir aşk hikayesi filmi. Çapkın bir erkek güzel bir kıza aşık olur sonra genç bırakır onsuz yapamaz ama ayrılma sebebi yok ortadan saçma
kadın izleyicilerin abarttığı bir filim duygusal sahnenin sadece son 10 dk içerisinde olduğunu söyleyebilirim oyuncuların perfonmansı filimi biraz kurtarabilimş. açıkçası beyoğluna sıkıştırılmış bir filim. 10 üzerinden 6
Son yılların en güzel filmlerinde diye bakılyorum, bazı sahnelerini görmessek.İnsanlar neden bu sahnelerle ilgilenmiyorlar, çünkü zamanımızını insanı ile örtüşüyor, artık insanımız günü birlik ilişkilerden kaçmak istiyor, gerçek aşkı arıyor, bu filmde bu aşkı görüyoruz. Alperin filmede bu aşkı anlamadığını fakat Adayı elinden kaçırdığında herşey bitmiş oluyor. Alper çok pişman oluyor ama Issız olarak hayatı devam etmeye mahkum. Aşkı bilmeyen, günü birlik ilişkiler yapaşanlara ithaf olmalı.Selam ve Saygı ile
harika bir çekim...şehirdeki yanlız binlerce insanın sorumluluk ve bağlanmaktan kaçıçışını çok güzel anlatıyor....sadece müzikler için bile gidilir....yüreğine sağlık çağan ırmak...
tam bir fiyasko.bu filmi çok abartmışlar.bana göre çağan ırmak ın en vasat filmi oldukça durağan ve sıradan olmuş.iyi film istiyosanız mustafa hakkında herşey ile babam ve oğlum isteklerinizi karşılar.10 üzerinden 5(sadece müzikleri için)
Çağan Irmak 'Babam ve Oğlum' gibi bence Türk sinemasının son zamanlarındaki en iyi filmini yaptığı için doğal olarak bir çok kişi yeni filmleri büyük beklentiler içine girdi.Ama Çağan Irmak ismini çok büyüttük,bu kadar çok büyütünce de tam beklentinizi alamıyorsunuz tabi.Issız adam konunun amacı ve anlatımı açısından aslında çok eleştiriyi haketmiyor.Ama filmde cinselliğin uzun tutulması ve bastırılarak verilmesi, filmi sanki onun için çekilmiş havasına bürümüş.Film müzikleri ve sonu itiaberiyle çok başarısız sayılmaz.Vasatın biraz üstünde genel olarak.Ben çok sıkılmadım seyrederken.Ne abartılacak kadar güzel ne de yerin dibine sokulacak kadar başarısız bir yapım olmuş...
küreselleştiği halde insanları daha da yalnızlaştıran,modernite denilen fakat sadece bi aldatmadan ibaret olan kısaca bügünkü dünya düzenini anlatan mükemmel bir film...