Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

Seza
Seza

22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Fazla abartılmamalı fakat yerin dibine de sokmamak lazım filmi. 7 puanı hak ediyor.
fbteam07
fbteam07

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yani gişe yapsın diye bir adam birde kadın koyuyorsun, güzel müzikler koyuyorsun al sana film öylemi. amacınada ulaşmadı değil hani. aşk filminden hiç haz etmem ancak bu aşk filmi filan değil. çarpık ilişkiler kendini kaybetmiş insanlar ve sapkın hayatları! tanıştığı adamın ikinci gün yatağına giren kadın benim türk kadını olarak perdede gördüğümde orda dur yönetmen!!! burası avrupa değil. bazıları her nekadar oraya girmeye gayret göstersede bu şekilde girmek miğdemi bulandırıyor. bunlar son derece normal şeyler canım değilmi size göre ? size göre normal bana göre anormal ...
karakose9
karakose9

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
hayatımda gördüğüm en iğrenç sevişme sahnesi olan filmdi.oyunculukların neresini sevdiniz anlamadım.konu değişikti.adamın sapık oluşu filmi değişik kılmış ancak film başladığı gibi bitiyor havası var.keşke daha iyi bir senaryo daha iyi oyuncular bulsalarmış.özellikle melis birkan sırf güzel olduğundan dolayı oynatılmış biri.Türk sinemasıda böyle kafalarla hiçbir zaman gelişmedi gelişmeyecektir.ancak müzikler için bile izlenir.o derece iyi müzikler.birde ne anlatmak istemiş film oda soru işareti kalmış.
hilkayist
hilkayist

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
oyunculuklar çok basit kalmış
erkek jönün mimikleri çıldırtacak kadar kasıntı
filmin ana konusu mesaj verdi
aman aman bir romantizm görmüyoruz
ta ki son sahnede birbirlerine içlerini dökemedikleri sahneye kadar..
gerisi yatak muhabbeti zaten.
o güzel müzikleri yeniden cnlandırdığı için ve verdiği mesaj için
iyi seyirler../7
sine-mali
sine-mali

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filim son 10 dakkası için hazırlanmış ve evet son 10 dkkasında herkesi duygulandırmış.. güzel ama okadar övgüyü haketmiyor..iyi seyirler
zodiac-kadir
zodiac-kadir

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin sinemasal yönünün olduğunu pek söleyemeyiz ama bazı anlar insanın içini acıtmıyorda değil.ve filmi izledikten sonra ıssız adam rolüne girenlerin youtube dan kıssız adam adlı videoyu izlemelerini öneririm...
nickholson
nickholson

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çağan Irmakın en iyisini yaptığı filmlerden biri değil.Evet güzel ama daha iyilerini de yaptı.Yerden yere vurulmamalı ama başyapıtta yapılmamalı.İzlerseniz vakit kaybetmezsiniz.
MetaLchesH
MetaLchesH

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle abartıldığı kadar değer haketmeyen,ülkemizde gişe adına yapılmış filmler arasında yerini almış bir film olarak görüyorum bu film,,ülkemiz insanı ajitasyona fazlasıyla alıştığı için bu tür filmleri benimsemekte ve kolaylıkla 3-4 kere izleyip para vermektedir,bilinçli sinema izleyeniyse kanımca bu filmi 2. kere izlemez.bir sinema öğrencisi olduğum bölümümde bile sınıf arkadaşlarımın bu filme bayıldıklarını içler acısı bir şekilde gördüm,meğer alınan bunca eğitim hikayeden de öteymiş.Hele ben hayatımda böyle bir film görmedim,müthiş bir film,çok duygusal v.s gibi ifadeler kullanan sinema izleyicilerine gülüp geçesim geliyor,nedeni açık : kesinlikle çok çok basit bir film,senaryosu kolay ve akıcı,kurgusu keza öyle,film ne anlatıyor derseniz aşk ama ne aşkı o da belli diil.Bu ülkenin sinemasının miladını değiştiren büyük usta Metin Erksan,bu tür filmlerin babasıdır,acaba içi sızlamıyor mu bu yapımlara o kadar para dökülmesine.Bu ülkenin sineması,sayısal olarak bir yol alsa da biçim ve içeriksel açıdan yerinde saymakla kalmıyor aksine geri gidiyor.Kapitalist düzenin yarattığı tüketici toplum,sadece filmleri tüketmekle kalıyor,önüne ne konursa yiyor,ve parasını ödeyip dışarı çıkıyor.10/6 Bu puan filmde emek veren set ekibi için.yoksa daha da düşük alması gerekirdi.
figengs
figengs

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu film karkterlerinin hangisi bizden biri,hiçbiri...bu film duygusal bi film diildi daha çok başka bi kategoriye giriyo bana göre..büyük bi beklentiyle girdm ve hayal kırıklığına uğrayarak çıktım.bikaç sahnesi hariç vasat bi filmdi..10/6 o da enfzla
suzi-2
suzi-2

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok çok abartılacak kadar güzel bir film olmasada izlenilebilir türden zaman kaybı olmaz yani
solorate
solorate

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben genel soylemlerin aksine filme iyi diyenleri de kotu diyenleri de anliyorum.ırmak turk seyircisinin neyden hoslandıgını iyi kavramıs filmlerine bunu dusunerek odaklanmıs bi yonetmen.bu film kliselerden ibaret kopya kokan bi filmdir.dramı nasıl yapması gerektıgını bılen ve seyırcıyı etkılemeyı basarması alkısı hakeder.lakın film icin sahsi notum 6/10
neco-2000
neco-2000

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
adamın oyunculugunu sevmedım ( adı neyse artık )
fılm soylendıgı kadar da ahım sahım bır fılm degıl
ancak ıdare eder
fılmde mantık hatası var bence
ayrıca fılmde aglamak ıstedım ama aglayacak sahne bulamadım :)
puanım 6
ıyı seyırler
ekinnn
ekinnn

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Müzikler oyunculuklar şüphesiz çok iyi, fakat senaryosu ve kurgusu için iyi ya da kötü gbi bir yorum yapmanın zor olduğu bir film. O kadar çok konuşuluo ki bence herkes izlemeli ve bu film hakkında kendi yorumunu yapabilmeli, ben en azından üstüne düşünülmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum.
denz-2
denz-2

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çağan ırmak ın diğer hiç bir yapımıyla kıyaslanamayacak kadar sıradan, öylesine bir film.
gokhankocgida
gokhankocgida

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
maalesef çağan ırmakın tum fılmlerını begenen bırı olarak dıyebılırımkı en kotu halka...basıt bır konu...gereksız eroztızm ...melıs bırkan berbat oyuncu ınandırıcılık 0..ama cemal hünal mukemmel karakter yansıtmıs..helekı utangaç tavırları korkusu cok ıyı canlandırmış..ama fılmın konusu fınalı basıt...ınandırıcılık yok..vede fılmdekı alper aşık olunacak adam degıl..kızda ona guvenmemesı gerektıgını bılıyor..demekkı suç kızda..sanatsal bır yapım degıl...çağan ırmak fılmlerındekı kalıte ve ayrıntı guzellıgı yok ..tek ıyı sey goruntu guzellıgı...umarım daha ıyısı cekılır...6/10