Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

Skroob
Skroob

16 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film. Gerçeğe yakın olmayı başarabilmiş. İzledikten sonra film etkisinde bırakıyor dediğim filmlerden biri olmaya aday olabilir. İzlenmeli..
Davut Ipek
Davut Ipek

28 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Ne güzel söylemiş şair Aynı şehirde sen varsın ben varım biz yokuz .... Film zaten bildiğiniz gibi çok güzel
Kaan
Kaan

30 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
GERÇEKTEN BEĞENDİM BAŞ ROLDEKİ ALPERİN RUHSUZ VE BİTKİNLİĞİ.ADANIN MUTLU VE HERŞEYE HIZLI CEVAP VERMESİ GERÇEKTEN MÜKEMMELDİE.FİLMDE EKSİK BAZI ŞEYLER VAR GİBİ PEK KAVRAYAMADIM AMA KESİMLİKLE İZLEYİN.
ÇAĞAN IRMAĞIN YAPTIĞI EN İYİ FİLMLERDENDİR ZATEN ÇAĞAN IRMAĞIN YAPTIĞI KÖTÜ FİLM YOK DENİLİCEK KADAR AZ. spoiler:
actemmuz91
actemmuz91

22 Ekim 2011 tarihinde eklendi
beni en çok etkileyen 5 filmden biridir.haftalarca filmin verdigi hüznün etkisinden çikamadim.basit bir hikaye ancak bu kadar etkileyici anlatilabilir.özellikle filmin son 15 dakikasi gerçekten duygulandiriyor ve son sahnesinde hüngür hüngür agladim ki hayatimda toplasiniz bir elin bes parmagini geçmez tüm aglayislarim.çagan irmak'in aglatacak bir senaryonun nasil yazilacagini etkileyecek bir filmin nasil çekilecegini çok iyi bildigini bir kez daha gördüm.yalniz normalde çok sulugöz olup bu filmde duygulamayanlar da var hiç aglamayip bu filmden asiri etkilenenler de.yani filmi izleyenlerin görüsleri iki zit kutuba ayriliyor.bu filmi disardan duygusuz görünüp de içinde bi çok duyguyu barindiran insanlara tavsiye ediyorum.kullanilan sarkilar ve oyunculuklar etkileyici gerçekten.
adedvet
adedvet

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
aksiyonu gerilimi olmayan dram veya romantik tarzdaki filmleri çok zor beğenen biri olmama rağmen film beni derinden etkilemişti. bence kim ne derse desin çağan ırmak son derece başarılı bi yönetmen ve film bu açıdan kendini gayet net bir şekilde hissettiriyor. aşk ve gurur filminin 8.5 aldığı yerde bu film 12 13 puanı bile götürür ama türk filmi olduğu için bu puanı artık normal karşılıyorum.
benim puanım 8.5
karniyaz
karniyaz

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İnadımı kırarak izledim filmi sonunda. Neden direnmişim izlememek için şimdi anlam veremiyorum. Sanırım berbat bir film izleyeceğimi düşünüyordum. Hayır öyle olmadı. Güzeldi. Anlamlı bitti. Bir filmi muhteşem çıkmadı diye yerden yere vurmanın da alemi yok. Bir aile filmi değil elbetteki. Yalnız başınıza (ya da kafa birileriyle) keyifle izleyeceğinizi söyleyebilirim.
8/10
murti85
murti85

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sevenin halinden sevenler anlar derler ya işte bu filmi sevip karşılık bulamayanlar sevip ayrılmak zorunda kalanlar izlesin filmin finali müthişti duygusallık hat safhada 8/10
Gamse3333
Gamse3333

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
selvi boylum al yazmalımdan sonraki en iyi türk yapımı aşk filmi..
Lord-2
Lord-2

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Ben romantik filmlerden nefret ederim bu hiç yoktan güzel ama sıkıcı sahneler çok 10/7
Büsra Eryigit
Büsra Eryigit

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu filmin izleyicilerini ikiye ayırmak istiyorum. filmi anlayanlar ve anlamayanlar. her film için bu geçerlidir ama bu filmde daha belirgin olduğunu düşünüyorum. yorumları okuyup da filmi izlemeye karar verecek olanlar için söylüyorum yoksa söylememe gerek bile yok: bu film asla ama asla yataktan ibaret yada aşkı yatakla eşdeğer gösteren bir film değildir. bahsedilen sahneler bazı şeyleri karşı tarafa istenildiği derecede aktarmak için çekilmiş sahnelerdir. filmi izlerseniz ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum. film bende birçok duyguyu birden uyandırmayı başardı, herkese tavsiye ederim
Eren-Emrah
Eren-Emrah

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yorumlara göz attım bir kaç sayfa uzun yorumların sayısı oldukça fazla. Herkesin diyeceği iyi kötü bir şey var ve bunları uzun uzadıya anlatmışlar sıkılmadan. Türk ve bu denli iyi bir senaryo üzerine kurgulanmis olmasi etkiledi beni. Yani öyle aman aman sahne efekleri mükemmel oyunculuk yok ama eksikte kalmamis. Hersey olmasi gerektigi gibi. Dogal, akici, duygusal, saf... Herkes kendisine bi pay cikariyor. Kimi vurdumduymazlığından, kimi aile iliskilerinden, kimisi de sevgilisi olan dialoglarindan ona bakis acisindan. İzlemeyen çok az kişi kalmıştır onlara da şiddetle tavsiye ediyorum. Ben duygusal filmlerden haz etmem demeyin, izleyin...
scofield-
scofield-

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
filmde beni etkileyen tek şey en sondaki ayrılık sahnesiydi.aşkın sadece yataktan ibaret olduğunu anlatan kötü bi film.
Soner Ç.
Soner Ç.

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmde çizilen ıssız adam karakteri gerçekten harika.. ama nasıl harika diğer izleyenlerin de dediği gibi günümüz sözde modern erkeğinin aile ve tek eşlilikten korkmasını ele alıp gözümüzün önüne serdiği için harika.yoksa yalnızlığına ve oradan oraya koşup yine sözde bağımsız bi hayat sürmesine harika diyemem şahsen.ve film abartıldığı kadar iyi miydi ondan da emin değilim.aslında güzel bi filmdi recep ivedik ve benzerlerinin yanında kırdığı tüm rekorları hakediyor fazlasıyla.ama dehşetti,izlediklerim arasında en iyisiydi diyemicem.
irmak002
irmak002

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle ve kesinlikle harika bir aşk hikayesi.Ben çok beğendim.Özellikle filmin sonuna hayran kaldım!
passiflora-16
passiflora-16

9 Eylül 2009 tarihinde eklendi
romantikten çok erotik bi film bi olmuş ama yinede o son 10 dkkası için iyi denilebilr..