Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

pinarcaya
pinarcaya

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tam da böyle bi olaydan yeni çıkmışken, tam da filmdeki konuşmaların aynısını daha yeni yapmışken... :(:(:(:( teşekkürler çağan ırmak.
aslisko
aslisko

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sen şimdi kara uzanmışsın.Uyku tatlı geliyor.Ama farkında değilsin.Ölüyorsun...harika bir aşk filmiydi...normalde aşk filmlerini çok sevmem ama annemle gittik gitmek zorunda kaldım..bayıldım ve birkez daha izleyebilirim...
ayben123
ayben123

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süpeerr (Y)
tnc34
tnc34

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel aşk filmlerinden biriydi. Son sahnesinden sonra salondan çoğu kişi ağlayarak çıktı.. Herkesin gitmesini tavsiye ederim. Mükemmel !
anteros24
anteros24

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Harika bir filim süprizlerle dolu duygusal romantik biraz serseri biraz komik ama gözyaşı dolu bir filim

Mutlaka sinemada izleyin şarkılarını oyuncularını konuyu sanki yanlarında izliyormuş gibi sanki uzaktan sizde onlarla aynı acıyı üzüntüyü hissedeiyormuş gibi izleyin

Çağan Irmak 10 numarasın bence.)

Abartmak gibi olucak belki ama tekrar sinemada izlemek istiyorum
hasocin2011
hasocin2011

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filimdi ve hala o filmin müziğini duydugumda o filmi tekrar izliyormuşum gibi geliyor ve duygulanıyorum
agahcan-koklu
agahcan-koklu

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime = MuhteşeM = Film ortada fazla birşey söylemeye gerek yok!!!
Chuck-Cole
Chuck-Cole

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilk defa bir filmi izleyip çok beğenip ama keşke izlemeseydim dedim..Kendimi buldum moralim bozuldu..
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw bu bazı arkadaslar varya sankı farklılık gosterdıklerını dusunen kısıler barı bu fılme laf soylemeyın daha ne beklıyorsunuzkı cagan ıırmak bu adam gercekten ısı bılıyo ve ınsanının ne ıstedıgını bılen bırı aradıgınız hersey var cok erotıc buluyorlarmıs yaw hangı devırde yasıyosun bırakın bu orumcek kafalılıgı sızı anca recep ıvedık paklar sıddetle tavısye edıyorum cok sey kaybedersınız 10/9.5
james72
james72

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
:) ben sadece gülüp geçiyorum,filmden anlamıyanlara.. ^^ıssız adam^^ filmi 2008 son çeyreğinde türk sinemalarına damgasını vuran filmdir.. başından sonuna kadar verilen emeği hakeden bir filmdir..çağan,cemal,melis ve yıldız hanım bize duygu yüklü hayatın gerçeklerini ve çoğu zaman farkına varamadığımız hisleri hatırlattıkları için sonsur teşekkürlerimi sunuyorum..
babam ve oğlumdan sonraki en iyi türk filmi diyebilirim bu filme.. çağan kardeşim sen yapmaya devam et sonuna kadar destekliyoruz..
aysenur-figen
aysenur-figen

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir filmi herkes beğenmek zorunda diildir muhakkak. lakin yorum yaparkende akılca şeyler söylemek lazım bence. film için sadece cinsel öğelerin ön planda olduğunu söyleyenlere inanamıyorum gerçekten. sanırım kişi nerden bakmak istiyorsa o şekilde görüyor herşeyi. bence filmin her karesi tam insanı anlatıyor. bıkmadınız mı artık töre-köy filmlerinden veya absürd karakterlerden arkadaşlar yaa... çağan ırmak sana binlerce kez teşekkür, birkez daha insanı anlattığın için. saygılar...
metinguney23
metinguney23

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Yasanmisliklari, hayati tum acikligi ile anlatmistir. Oyle ki filmi beğenip beğenmemek sizin hayati yasamisliklarinizla sınırlı. Yoksa kendini gormeyen kimse yoktur sanirim bu filmde..Bence muhtesem bir film..Beni aldi ve goturdu....Yastiga basinizi koydugunuzda o tadi inanin alacak ve kendinizede soracaksiniz...Tesekkurler Çağan Bey.
arzu-nmtl
arzu-nmtl

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tek kelime HARikaydııı gec bile kalmışım izlemekde siddetle tavsiye ediyorum sakın diğer türk filmlerine bakıp yanılmayım bu başka
yavuzkasimay
yavuzkasimay

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
4 gündür içimi kemiriyor film. tarif edilemez bir etkisi oldu. filmle ilgili karşıma ne çıksa darmadağın oluyorum. acı bu kadar kaliteli anlatılır. tokat gibi bir film. benim için sadece film değil.
eren-erdal
eren-erdal

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten Film izlediğimi hissettim =)

2. Kere gitmeyi planlıyorum ...

A$ık değilseniz boşuna izlemeyin anlamazsınız ve beğenmezsiniz =)