Hayvan gibi orgazm olan,sözüm ona tek tabanca hatun avcısı bir adamın,nedendir bilinmez bir hatuna yazılmasıyla birden romantizmin doruklarında dolaşmasına tanık oluyoruz.Nedir olay,geziyorlar egleniyorlar aynı eve taşınıyorlar ve bizimki yine hayvan gibi orgazm oluyor:)Aslında değişen bir şey yok.Sonra anası çıkıp geliyor ki ondan sonrası işkenceye dönüşüyor.Uzadıkça uzuyor.Kafası yerine geliyor ve anlıyor aslında kendisi bir sex makinesi ve romantik olmak yakışmaz.Şutu çekiyor hatuna ve tüm zamanların beni en çok kasan bunaltıkça bunaltan sahnesi geliyor.Issız Adam o kadar kilişe batı filmleri toplaması ki,zaten bıkıp usandıgımız bu kilişe filmlerin içine birde Türk örf adetlerinin getirdigi hüzünlü aşk öyküsü eklenince çekilmez bir hal alıyor.Son 45 dakka geçmek bilmedi.Bu kadar daraldığım bir Türk filmi hatırlamıyorum.
Bana göre vasatın üstüne çıkamamış film.salondan çıktığımda hayalkırıklığı vardı surat ifademde.memleketim Tarsustan izler olsa da beni cezbetmeyi başaramadı film.Ayrıca cinselliği daha estetik değil de neden böylesine hayvani(adam/Alper bedensel yaşasa bile)yansıtırlar anlamıyorum.Türk oyuncu ve yönetmenleri sevişme sahnelerini başaramıyor bir türlü. 10/6
müthiş bi film değil kesinlikle,yönetmen ırmak kanımca geçmişte izlemiş olduğu duygusal filmleri çok iyi etüt etmiş ve onlardan bi çorba yapmış ayrıca üstüne taş plak katmış,film bittiğinde içim rahat ayrılmadım salondan bu kadar basit olmamalıydı herneyse bunlar benim görüşüm...iyi günler
filmi arkadaşlarımın muhteşem! yorumlarına dayanamayarak izledim,vasattı ağlayanlara şaşıyorum ağlanacak bişey yoktu çünkü filmde duygu yoktu işlenen sıradan bir ilişkiydi,zayıftı vs...ama melis birkan çok güseldi,müzikler süperdi puan vermem gerekirse:6
filmin tutualacak hiç birşeyi yok malasef yani türk simaması bu filmlere mi kaldı.Ne hikayesi ne seneryosu ne oyunculuğu beş para etmez. Harcadığım vakte ve paraya okadar üzüldüm ki anlatamam, puan vermeye bile değmez. Kesinlikle izleyip de vaktinizi harcamayın benden size söylemesi
Hayatım boyunca izlediğim en boş 3-5 filmden biridir, hatta belki de en boşudur.Senaryosu 50-60 yıl öncesinden kalmış olmalı, çünkü bu senaryolar o zamanlar cidden para ediyordu.izlemeyi düşünenlere tavsiyem kesinlikle izlememeleridir.Boşa zaman kaybı...
filmi izlerken sanki yurtdışında çekilmiş gibi geldi.Filmdeki ilişkilerde çok gerçekçi güncel gelmedi.Oyuncular yabancıydı sanki.Bence filmin son 10 dakikası idare ederdi.Beklediğim gibi değildi.
bende yorum yapmadan geçemedim açıkcası... bu kadar puanı nasıl almış bende çok şaşırdım...film kötülükten ölüyodu yaa resmen...klasik çağan ırmak filmi aslında çok bişe beklememek gerekir.
babam ve oğlum ile karşılaştırılamayacak bir performans. ayrıca romantizmi filmdeki karakteri ile sapık bir insanla işlemektense, gerçek romantizmi, aşkı, sevgiyi yaşayabilecek bir saf karakteri canlandırsalar çok daha etkili olurdu. filmdeki karakter o kadar çirkin bir hayat sürüyor ki filmin sonuna kadar romantizmi aradım durdum. safaşk ve saf sevgiyi işlesek çok daha etkili olurdu. bunlar daha tanışalı bir ay olmuşlar kaç kere yatıp kalktıklarının haddi hesabı yok. işte bu ayrıntılar romantizmi tamamen siler. cinsellik arzusunun ve şehvet duygularının olduğu yerde romantizmi ne kadar kabul ettirebilirsiniz ki. yok bu aşk filmi değil. dram. aşk filmi olarak 10 üzeri 0 . dram olarak 10 üzeri 4.
Çağan Irmak; Bana Şans Dile filmiyle Sinema çevreleri tarafından tanınmıştı.. Daha sonra "Mustafa Hakkında Herşey" ile bütün becerilerini ortaya koydu ve süper bir film çekti.. Bu filmi ile bütün Türkiyeye adını duyurdu.. Ve 3. filmi: Babam ve Oğlum.. Onu bütün Avrupaya tanıttı..Gönüllerde taht kurdu..Aranılan bir yönetmen oldu..Çuval dolusu para kazandı..Sinemadan kazandığını sinemaya yatırıp "Ulak" filmini çekti..
Ulak başarılı olamadı..Düşük bütçe ile "Issız Adam"ı çekti..Ancak Senaryosu kuvvetli bu film başarı getirdi ve yine çuval dolusu paralar kazandı..
Ama sinemadan kazandığı paraları bu sefer sinemaya yatırmayacaktı..Düşük bütçeli yeni filmi "Karanlıktakiler", Issız Adam kadar şanslı olamayacaktı..Çünkü Senaryo adına hiçbir şey olmayan bu film izleyiciler arasında kötü referanslarla yayıldı..
Marmara Üniversitesi / İletişim Fakültesi Mezunu / Erdem ÇELiKER tarafından yazılmıştır..
Birkere oyunculuk çok kötüydü.Aşk filmi dendi ama bu film eğer aşk filmiyse izledğim en kötü aşk filmi diyebilirim.Ayrıca onsekiz yaşın altında gidenler için bence sakıncalıydı.Filmin tek güzel bir yanı vardı oda müzikleri.
Malesef bazı arkadaşlar objektif yorum yapmak yerine filmi aşırı derecede abartıyorlar.
Objektif yorum yapmayan arkadaşların taraf olduğu bariz belli :):)
Öncelikle bu filme benzer, yüzlerce fransız yapımı film var.Filmde fransıza benzeyen 2 türk oyuncu bulunmuş ve türk gençlerinin bastırılmış duygularını kullanarak cinsel içerikli bir film yapılmış.Son derece sıradan bir senaryo,kesinlikle fransız yapımı özentili bir film.Bu filme bu kadar gişe yaptıran kitleye şaşıyorum doğrusu.Filmdeki cinsel sahneleri çıkarın bakalım kaç kişi gidiyor izlemeye ?? Fransızlar her sene böle 50 tane film yapıyorlar hemde amatör olarak.Bence hiç bir farklılığı olmayan çok basit bir film.