Issız Adam

1.165 Kullanıcı yorumları

volkanick
volkanick

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısı bitince bütün arkadaşlar bakıştık bu muymuş? Dedik..Filmin ikinci yarısı da bitince yine bakıştık ama çoğumuz konuşamadık,boğazımızda düğümlendi sözcükler..Bazı gereksiz sahneler yer yer yapay olduğunu düşündüğüm diyaloglar dışında çok iyi ve benzersiz bir Türk aşk filmi..Müzikler muhteşem ve filmin finali kadar vurucu..Zaten acıklı sonla biten filmlere bayılırım,daha cesur ve gerçekçidirler çünkü..Filmde en beğendiğim oyuncu Alperin annesini oynayan Yıldız Kültür oldu.Çok doğal bir oyunculuğu vardı.Kesinlikle izleyin insanın elindeki değerlerin farkına varması onları kaybetmemesi gerektiği üzerine..Filmi izledikten sonra artık bende ıssız kalmaktan korkuyorum..
jamesbond-2
jamesbond-2

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bende filmi bir arkadaşımın tavsiyesine üzerine izledim ve iyikide izlemişim.Gerçekten Çağan ırmak adına yakışır bir film yapmış buradaki yorumları da okudum beğenmeyen arkadaşlar da var beğenenler de ben şahsen çok beğendim.İlk yarısı ile ikinci yarısı arasında filmin baya bir fark olmasının yanısıra sonunda da duygularınıza hakim olamıyorsunuz ben güzel bir film izlemek isteyenlere tavsiye ederim mutlaka gidilip görülmeli 9/10
Demirtas
Demirtas

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film hakkında söylenecek çok şey var. Öncelikle filmi çok gerçekçi bulduğumu söylemeliyim. İnsanların içlerinde yaşadıkları gel gitleri güzel anlatmış. Birini sevmek hissi, ama bağlanmaktan korkma hissi, pişmanlık hissi, birinin beraber olduğu insana yaşattırdığı hisler... Hepsi güzel sunulmuş izleyiciye. Ve hepside gerçekçi duruyor filmde. Oyuncular çok doğal ve sevimli. Erkekler kendisini Alperin, hanımlar Adanın yerinde koyabiliyorlar. Buda izleyicinin filmle bütünleşmesine son derece yardımcı oluyor. Filmde müzik kullanımı aşırı olmakla beraber çok etkileyici. Filmin duygusunun izleyiciye geçmesinde çok etken. Kullanılan müziklerin son derce başarılı seçimler olduğu muhakkak.- Michel Fugain - Une Belle Histoire- Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler- Ayla Dikmen - Anlamazdıngibi son derece başarılı ve duygusal şarkılar filmde müthiş bir etki yaratmış. Filmi çok sevdim, çok beğendim. Herkesin kendinde bulabileceği birşey var filmde.Yalnız bir tek noktaya değinmek istiyorum. Bu bir eleştiri değil aslında ama Çağan Irmak sanırım formülü bulmuş. Filmlerini mutsuz sonla bitirerek izleyiciyi dumura uğratıyor, salya sümük evine gönderiyor. Daha sonra bu yayılıyor halk arasında ve ağlamaya meğilli ve istekli yurdumun güzel ve duygusal insanı dolduruyor sinema salonlarını. Yinede Çağan ırmaka sonsuz teşekkürler. Bu güzel filmi bize sunduğu için.
ilsalaron
ilsalaron

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çağan Irmak her yıl ayrı bir güzel ayrı bir hoş film yapıyor ve her yıl performansını bir üst zirveye çıkartıyor. Bu film hem 'Babam ve Oğlum' hem de 'Ulak' filminden çok daha başarılı çok daha etkileyici çok daha vurucu bir film. Melis Birkan ve Cemal Hünal mükemmel bir ikili olmuşlar. En önemlisi bu filmin son on dakikasında geçen final sahnesi iddia ediyorum bir filmde en ağlayaman adam o sahnede kendini durduramaz. Dört dörtlük film kesinlikle kaçırmayın.
gskaltay
gskaltay

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çağan ırmak ve melis birkan önümüzdeki yıllarda adından söz ettirecek iki kişi film e gelince gayet başarılı bir film izlerken evet bizde böleydik diyceksinizzz...karda yatıyorsun, uyku tatlı geliyor... ama öldüğünün farkında bile değilsin...
atakanozruh
atakanozruh

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çağan Irmakın, önceki filmlerindeki başarısının tesadüf olmadığını kanıtladığı film. Kesinlikle izleyin. Müthiş bir duygu yoğunluğu yaşayacaksınız. 9/10.
Meet-in
Meet-in

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Harbiden çok etkileyici bir film ya.Boğazımın düğümlendiğini hissettim bu filmde,çıkışta sigara imdadıma yetişti,yoksa iyice dağılmıştım...
ill-key
ill-key

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İzleyeli 15 gün oldu ama hala etkisindeyim :D
cougarcop
cougarcop

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sade ,yalın,gerçekçi ve doğal.son yılların en başarılı yerli yapımlarından.çapan ırmak bu işi çok iyi beceriyor.oyunculuklarda gayet başarılı.yönetmenim filmlerindeki teknik başarısı dışında en iyi yaptığı şey; bizim yani izleyicinin perdede ne görmek istediğini belki de bizden bile iyi bilmesi.mutlaka izleyin 9/10
Soner Ç.
Soner Ç.

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmde çizilen ıssız adam karakteri gerçekten harika.. ama nasıl harika diğer izleyenlerin de dediği gibi günümüz sözde modern erkeğinin aile ve tek eşlilikten korkmasını ele alıp gözümüzün önüne serdiği için harika.yoksa yalnızlığına ve oradan oraya koşup yine sözde bağımsız bi hayat sürmesine harika diyemem şahsen.ve film abartıldığı kadar iyi miydi ondan da emin değilim.aslında güzel bi filmdi recep ivedik ve benzerlerinin yanında kırdığı tüm rekorları hakediyor fazlasıyla.ama dehşetti,izlediklerim arasında en iyisiydi diyemicem.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yorumlara göz attım bir kaç sayfa uzun yorumların sayısı oldukça fazla. Herkesin diyeceği iyi kötü bir şey var ve bunları uzun uzadıya anlatmışlar sıkılmadan. Türk ve bu denli iyi bir senaryo üzerine kurgulanmis olmasi etkiledi beni. Yani öyle aman aman sahne efekleri mükemmel oyunculuk yok ama eksikte kalmamis. Hersey olmasi gerektigi gibi. Dogal, akici, duygusal, saf... Herkes kendisine bi pay cikariyor. Kimi vurdumduymazlığından, kimi aile iliskilerinden, kimisi de sevgilisi olan dialoglarindan ona bakis acisindan. İzlemeyen çok az kişi kalmıştır onlara da şiddetle tavsiye ediyorum. Ben duygusal filmlerden haz etmem demeyin, izleyin...
cudiferat
cudiferat

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çağan ırmak ın diğer tüm filmlerini izlemiş birisi olarak söyleyeyim ki; diğer hiçbir filminden çok iyi değil.

Bir çok kişinin dediği gibi bende belirtmek zorundayım; son 10 dakikayı attığımızda geriye hiç bişey kalmıyor benim nazarımda.

Bence abartıldığı kadar kesinlikle güzel değil. Ama yanlış anlaşılmasın kötü film demiyorum kesinlikle.

Özellikle erotik film diyen arkadaşlara Başrolümüzün içinde bulunduğu durumu göstermek için erotizimin kullanıldığını ve bunun dozunda yapıldığını belirtmek isterim.

Bu arada Müziklere laf yok tabi. . .
8,1/10
freecritic
freecritic

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film bittiği an hemen kalkamıyorsunuz yerinizden,filmin etkisinin biraz dağılmasını bekliyorsunuz ama birkaç saat dağılmıyor o etki..Kadın-erkek ilişkileri üzerine,aşk üzerine dokunaklı bir film.Herkes kendisinden,geçmişinden birşeyler bulabilir bu filmde.Çok hayatın içinden,çok tanıdık,çok etkileyici bir film
pelgraf
pelgraf

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
izleyenlerin yorumu dahilindeoley iyi bir türk filmi seyredeceğim edasıyla gittim filme...ve izlerken daha önce okuduğum yorumları unutup film ile başbaşa kaldım.özellikle son sahnelerin hissettirdiği duygu yoğunluğunu filmden çıktıktan sonra nasıl bastırdığımı hatırlayamıyorum(son zamanlarda film izlerken bu kadar ağlamaklı olmamıştım)düşündüğünüz insanın, sizi de düşündüğü ihtimalini sürekli düşünüyorsanız, filmi izledikten sonra bu düşünce en hat safhada olacaktır diye düşünüyorum.:)bu karışık cümle için affınıza sığınır bu filmi karçımamanızı dilerim.. douya...
cnksy
cnksy

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yönetmen anlatmak istediğini çok güzel bir dille anlatmış bence.Yalnızlığa ve çok farklı pencerelerden hayata bakmaya alışmış bir adamın,bu yalnızlıktan kurtulma çabası ama kurtulamaması.Duygular,hareketler çok iyi yansıtılmış.İki oyuncuda bence iyi oynamışlar özellikle melis Birkanı çok beğendim.Ağlayacağım çok üzüleceğim aman allahım beklentisiyle giderseniz tabii ki memnun kalamassınız.İkili ilişkilere değişik bir bakış açısı.İyi seyirler.8/10