Kadri’nin Götürdüğü Yere Git
1,7

javsi
javsi

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
şafak sezerin oynadığı filme gözüm kapalı giderim komedü türünde bu ülkede sayılı işler yapmayı başaran nadir adamlardan biri
mu99
mu99

Arkadaşlar
Şafak Sezer ismini görünce filme balıklama atladım.Ancak sonuç hayal kırıklığı.Bayat esprilerle dolu saçma sapan bir film.Boşuna paranızı yazık etmeyin.Benden söylemesi
heyecancafe
heyecancafe

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Şafak seze hakkında kötü yapanlar olmuş onungibi rolüne kendisini veren bence haluk bilginer var hafta sonu sinemadayım sadece şafak için bile izlenir
murtega23
murtega23

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bugün filmi gördüm. Kutsal Damacana gibi iyi espriler olur sandım fakat çok yanıldım. Ne senaryo var ne komedi Şafak Sezer sıkıla sıkıla espri yapıyodu resmen rezalet puan bile verilmez o kadar yani görmenizi tavsiye etmem.
moromou
moromou

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusunu okuyunca bana Recep Ivediki hatırlattı. Luks otele giden magandalar, otelde eski sevgiliyle karşılaşmalar.
Alp Kırşan da Jim Carey olmak istiyor sanırım. Afişdeki verdiği poz Jimm Carey2in haycan doktorundaki haliyle aynı.
udimurat
udimurat

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yahu bu memlekette komedyen kalmamış gibi bu şafak sezer denilen adama sürekli başrol veriliyor... yuh be ... dizi film çeker gibi sinema filmi çekiyorlar pardon çektiklerini sanıyorlar...
murotto
murotto

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söylemek isterim,onur tan süper bir yönetmen.bütün yapımları kaçırılmadan izlenilmesi gerekir.filmin kadrosuda süper .
serseri-suat
serseri-suat

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben de Şafak Sezerin filmlerini cok begeniyorum bugun gosterıme gırıyor yrn gıdıcem bakalım nasıl olmus cok merak edıyorum
erhanaksay
erhanaksay

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel birşeye benziyor şafak sezerin filmleri hoş oluyor kutsal damacanadan da öle
serhatxxra
serhatxxra

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
işin içinde şafak sezer varsa izlenir .
keskes37
keskes37

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
=) fragMan zaten boMba... büyük bir hevesle bekliyorum
crackby
crackby

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Forgetting Sarah Marshall +1 fakat şafak sezerli bir Aşkzede merak uyandırdı açıkçası :D
hortLaq
hortLaq

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
boşuna kafanızı yormayın bu film aşkzede nin tıpkısının aynısı...Ve maalesef bizimkiler üretemiyor çalıyorlar ama türkler bakalım nasıl yapacak bu işi belki eğlendirirler?
roxy-quik
roxy-quik