Kadri’nin Götürdüğü Yere Git
1,7

kalyon1984
kalyon1984

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yaw ülkemizde böle filmlere ayrılan bütçeyi birleştirsek varya osmanlıyla ilgili dehşet bi film çekerdik yaaa:)
erdalvarol
erdalvarol

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Arkadaslar dün aksam arkadaslarımın isteği ile gittik bu filme basta safak sezerin oynadığını gördüğümde demekki gülücez demiştim cünki bu kutsal damacana filminde gercekten basarılıydı..fakat bu filmde sadece tuvalet bölümü komik..yani bilmiyorum ben pek haz almadım film i izlerken sadece antalyada yasadığım için filmin antalyada cekilmesi hoşuma gitti diyeblirim :P yinede okadar emek vermişler emeği gecenlerin ellerine sağlık.ama gitmeden önce iyi düşünün paranıza vaktinize yazık olabilir.
desperado952
desperado952

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben cep telefonumla film çeksem daha komik olur tam bir REZalet hayatımda izledmğim en KÖTü film
irfan-semaci
irfan-semaci

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film kötü değil sadece espiri cok yok kutsal damacanayla karşılaştırılamaz belkide ama cidden sıkılmıycagınız bir film
nefiseelbir
nefiseelbir

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
şafak sezer ismini görünce izlemek istediğim, alp kırşanı görünce tereddüt ettiğim bi filmdi. vasattı ama eğlenmek için izlenebilir. fazla bişey beklememek kaydıyla :)
buragi
buragi

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
6-7 puan alan dandik amerikan komedileri karsısında aldığı bu puanı cok gerçekci değil. filme fazla beklentiyle bakmamak lazım, seyredilebilir, idare eder eğlenceli bir film 6/10
itsnogood
itsnogood

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sakın diorum böle kötü bır fılm yok...fılm cevırmek bu kadar basıtmı
akersayin
akersayin

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konu=Basit
Espiri=Yok denecek Kadar az.
Şafak Sezerden beklenen bir film değil.Konu gerçektn çok basit yha.Oyuncularda beklenileni karşılamıyor.Sinemaya gitceksnz tercihiniz bu olmasn Valiye gidin kat kat daha güzeL ;)
ilsalaron
ilsalaron

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Son derece kötü bir film var karşımızda. Adeta hızlı klip havasında geçen, bazı sekansların anlamsız şekilde uzun sürdüğü ne idüğü tam belirsiz bir film. Şafak Sezer haricindeki tüm oyuncular adeta kötü oynamak için birbirleriyle yarışmışlar hele Alp Kırşanın şimdiye kadar gördüğüm en kötü performansı.
tolga-377
tolga-377

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi begenmeyen arkadaslar var. ben katılmıyorum tamam cok guzel bi film degil ama izlerken sıkılmıyorsun.sahsen ben izlerken hic sıkılmadım filmi.baya da güldüm yani...
tarja-2
tarja-2

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hayatımda birçok film gordum iyi kotu diyebildim bir karara vardım fakat bu gittigim alakasız goruntuler butunu ilk defa bir filmden igrenmeme yol actı. yahu kardesim elindeki malzeme ve mevcut kadroyla en azından bir filme benzer bir şeyler çekebilirsin.

kadrinin goturdugu yere git, bence falan demeyecegim gayet de kesin bir şekilde kendi icinde bile tutarlı olamayan "komik olmamak adına verdigi mucadelede basarılı olan" halkı salak yerine koymaya calısan insanların ortaya cıkardıgı bir sacmalıktır.sırf onun icin bile izlenebilir.bu soylediklerimi dogrulamak icin.safak sezer icin uzuldum.
heyecancafe
heyecancafe

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Şafak seze hakkında kötü yapanlar olmuş onungibi rolüne kendisini veren bence haluk bilginer var hafta sonu sinemadayım sadece şafak için bile izlenir
moromou
moromou

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusunu okuyunca bana Recep Ivediki hatırlattı. Luks otele giden magandalar, otelde eski sevgiliyle karşılaşmalar.
Alp Kırşan da Jim Carey olmak istiyor sanırım. Afişdeki verdiği poz Jimm Carey2in haycan doktorundaki haliyle aynı.
udimurat
udimurat

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yahu bu memlekette komedyen kalmamış gibi bu şafak sezer denilen adama sürekli başrol veriliyor... yuh be ... dizi film çeker gibi sinema filmi çekiyorlar pardon çektiklerini sanıyorlar...
murotto
murotto

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söylemek isterim,onur tan süper bir yönetmen.bütün yapımları kaçırılmadan izlenilmesi gerekir.filmin kadrosuda süper .