Kadri’nin Götürdüğü Yere Git
1,7

jamesbond-2
jamesbond-2

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Boş zamanınızda izleyebileceğiniz,eğlenceli bir Şafak Sezer filmi.Komik sahneler mevcut ve insanı güldürüyor...
zgrklc
zgrklc

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hos komık guzeldı
pink-panther06
pink-panther06

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gayet güzel komik ve eğlenceli bir film.. =)
enesnail
enesnail

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
otelde çekilmiş gereksiz bir film kısacası. iğrençlik diz boyu. Ama cem özere rolü çok yakışmış tam üzerine oturmuş hakkını yememek lazım. recep ivediğin şafak sezer versiyonu.
aydin-dereli
aydin-dereli

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
vasatın üzerine çıkamıyo.10/6 zaman kaybı
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yeter artık bunun gibi türk filmlerini yere sermeyin arkadaşalr bu filmin ben stillerın oynadığı şıp sevdi filminden farkı var mı allah aşkına ona puan yağrıdan sizler bunu yere seriyorsunu bu hiç yakışı kalır bir davranış değil film yeterinde hareketli ve bana şunu söylemeyin gülmedik YOK ön yargısız izleyenlerin kahkaha attığını ben biliyorum yah. safak sezer gene oyunculuğunu konuşturmuş ama filmde şunuda gördük alp kırşana duygusallık yakışmıyor belki ilerliyen yaşlarında olur ama şimdi değil. bu gibi filmlerde genelde arka plandaki kızlar şekilsiz olur ama bu filmde o da yok yani arka plandaki kızlar bile seçilmiş belli. film komedi ve güldürüyor herkese iyi seyirler 10/7
Serkan E.
Serkan E.

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Recep İvedik tadı yakalanmaya çalışılmış sanki filmde otel sahneleri olsun deniz kenarındaki sahneler olsun hep o hava mevcut ve tabiki her şafak sezer filminde oldugu gibi yine neredeyse butun film onun üzerine kurulmuş... film çok kotü bir film değil eğlenceli vakit gecirmek isteyenler gidebilir ama cok fazla sey beklemyin.
birde filmde dikkatimi ceken sey ekmek teknesinin lan jalesi esin civangilin dizide o üzerine yapışan kimliğinden sıyrılmıs olması...
yildiray25yuksel
yildiray25yuksel

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gülmek için şafağı tercih ediyorsanız gidin yoksa üzülürsünüz senaryo biraz zayıf fakat eylenceli yaz günlerini hatırlatan bir film
yasoergin
yasoergin

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben saçmasapan Amerikan filmlerindeki genelde cinsel içerikli , zekadan uzak filmlere gülmediğim gibi bu filmdede çok güldüğümü söyliyemem. Ama hoş vakit geçirmek için gidilebilir.
Bu ülkede ayakta kal , çılgın dershane gibi garip ve anlamsız filmlerde çıkıyor.BU film onların yanında çok iyi :)

Ayrıca unutmamak lazım kı (özellikle cem özeri eleştiren arkadaşlar) Cem Özer bu ülkede komedi,eğlence programlarında bir çok ilkin sahibidir.Kendisi bu sektöre bence birçok sey katmış , katmayada devam edicektir.
miss-bunny
miss-bunny

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi dün akşam izleme fırsatı buldum.bu tür filmleri ve şafak sezeri çok sevmememe rağman fena değildi bence.genelinde gülünecek şeyler vardı.yalnız alp kırşanın oyunculuğu berbat ötesiyidi.fikme vereceğim puanı en az 2 kademe düşüren de odur.bence çok yanlış bir seçim olmuş.şafak sezer yanına daha ii bir oyuncu alsaymış film çok daha keyifli çok daha akıcı olurmuş.bazı sahneler absürt konudan kopuk ve gereksiz olmuş.hele alp kırşanın kendini jim carrey e bnzetme çabaları tam bi felaket,bir de şafak sezerin osuruk sahnesi çok gereksiz diye düşünüyorum.filme biraz recep ivedik havası vermiş.ama rus ruleti sahnesini ve şafak sezerin sahilde alp kırşanla olan konuşmasını beğendim.genel olarak gülmeme rağman kaliteyi düşüren oyunculuklar yüzünden notum 6.