En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
atakanozruh
Takipçi
331 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en berbat, en saçma ve en gereksiz film. Tamamiyle zaman ve para kaybı. Kimseye tavsiye etmiyorum. Şafak Sezerin birkaç bireysel hareketi dışında ne gülünecek ne de izleyecek bir şey var. Kesinlikle uzak durulmalı 1/10.
Kutsal Damacana baş yapıtından sonra öyle büyük bir beklenti ile izlemeye başladım ki bu filmi, bütün sosyal etkinlikleri 2 saatliğine askıya almıştım. Ama sonuç tam bir hayal kırıklığıydı. Bir kez bile gülümsediğim (güldüğüm demiyorum) sahne hatırlamıyorum. Şafak Sezer bu filmle oyunculuğuna büyük ve kara bir gölge düşürmüştür. En kısa zamanda telafi etmelidir.
Az önce Fox tvde seyrettim. İyi ki sinema salonlarında gösterime girdiğinde gitmemişim.Dünyayı Kurtaran Adam filmi bile bundan daha iyi. Bu ne böyle yaa.. 10 üzerinden 0 vericem ama öyle bir seçenek yok haketmedikleri halde mecburen 1 vericem. Zaten Cem Özerin bulaştığı hangi film kaliteli ki? Asıl üzüldüğüm nokta 516 bin seyirci(mağdur) sinemada para verip bu şeyi seyretmek zorunda kalmışlar. Şimdi yapımcılar ne yapsak gider pozisyonuna girmiştir. Resmen bu maskaralıkları ödüllendiriyoruz. Çok yazık!!
arkadaşlar sabah filme gittim gittiğime bin ikibin hatta üçbin pişman oldum resmen filmi izlerken acı çektim bayat bayat espiriler kendini oyuncu sanan birinin gay muhabbetleri ne idüğü belli olmayan diyaloglar... resmen bir facia anlayacağınız... filmin yarısında çıkanlar... insanlar resmen bayıldı... 10/0 sakın gitmeyin burda o kadar yorum yaptım insanın zevki falan farklı olur giden gider gitmeyende gitmez dedim ama lütfen şu filme gitmeyin bu yazıyı okuyupta giden arkadaşlarda filmin ilk yirmi dakikasında benim dediklerimi aklına getirir zaten...
hep aynı mantık,cinsellik,bel altı,küfürler,konusu saçma sapan,hiçbir sosyal anlam ifade etmeyen içi boş bir film,2-3 sahnede sadece tebessüm ettim o kadar ayrıca bana recep ivedik-1 den esinlenerek çekilmiş gibi geldi.
Bugün filmi gördüm. Kutsal Damacana gibi iyi espriler olur sandım fakat çok yanıldım. Ne senaryo var ne komedi Şafak Sezer sıkıla sıkıla espri yapıyodu resmen rezalet puan bile verilmez o kadar yani görmenizi tavsiye etmem.
Alp Kırşanı kadroda görüp izleyip izlememe arasında kaldım ama 'Kutsal Damacana' nın hatrına izledim. Bundan sonra bay Şafak Sezerin de hiçbir filmine gitmeyi düşünmüyorum.'Kutsal Damacana' nın başarısının en büyük nedeninin Ersin Korkut olduğunuda anlamış oldum.
bu filmin savunulacak hiç bi tarafı yok.film yapmak emek gerektirebilir ama bu emeğin sonucunda böylesine bir film ortaya cıkıyorsa o değerli emeğinizi baska alanlarda harcayın derim ben.buna harcanan bütçeye verilen emege yazık.böyle 10 film yapana kadar ki son yıllarda her sene 5-6 tane yapılıyor,gidin adam gibi sanat yapın kardeşim.hatrı sayılır paralar harcayarak izlenilesi,etkileyici macera filmi çakin,tarihi filmler yapın yapın yani kaliteli filmler yapın:)tam anlamıyla rezillik türk sinaması yerlerde gene.yazıklar olsun bıktık bu filmlerden.
bu filmi izleyince alp kırşana üzülmeye başladım.neden jim carrey e benzetmeye çalışıolar onu ve neden sürekli kötü filmlerde oynuyor?para içinse yazık ediyor kendine.artık bir filmde alp kırşan varsa direk kötüdür demeye başladım.keşke onu düzgün bi filmde görsek düzgün bi rolle.bu arada film cidden kötü.izlemeye gerek olmayan bir film.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.