gerçekten cok güzel bir filmdi.dizisini izlememe vede kötü düşünceli bir önyargı ile gitmeme rağmen, filmi izledikten sonra bütün düşüncelerim değişti.herkesin gitmesini tavsiye ediyorum.birçok konuya hafiften dokundurmuş.filmi dikkatle izleyenler günümüz vede geçmişte yaşanan birçok olaya parmak değinddiğini göreceklerdir.10/10
film gerçekten çok güzeldi beğendim filmde amerikalıların türkiye üzerindeki çirkin oyunları anlatılıyor gerçekten her türk vatandaşının izleyip öğrenmesi gereken bir türkiye gerçeği.....
Fim hakikaten çok güzeldi.İşin en acı olan yanı ise bu gerçeklerin filme kadar kamunun çoğunluğu tarafından bilinmemesi ve filmde de geçtiği gibi;Türk milleti olarak herşeyi çok çabuk unutmamız.
açıkçası sunu belirtmek istiyorum gercekten günümüz türkiyesini cok ıyı anlatmıs bir film yalnız filmin süresi biraz daha uzun olabilirdi diye düsünmeden edemedım dogrusu ... herkese tavsıye ederim
ortada bir senaryo yok, recep yazıcıoğlu üzerine yoğunlaşmamışlar. iki tanıdığı ölüyor ve filmi acitasyonla doldurmaya çalışmışlar. senary açısından çok zayıf buldum. çoğu zaman sıkıcı geçiyor. ancak yönetmenliği ve görüntü yönetmenliği çok başarılı olmuş.
oyuncular çok iyi konu güzel. Daha iyi de olabilirdi. sürükleyici, Türkiyenin gerçeklerini gözler önüne seriyor. Kimsenin söylemeye cesaret edemediklerini söylüyor.İzlemelisiniz.Bir sinemasever olarak böyle kaliteli filmlerin az hasılat yapıp recep ivedik gibi filmlerin gişe rekorları kırmasına hiçbir anlam veremiyorum.
filmi dün izleme fırsatım oldu.cok begendigimi söyleyemem ama fena olmamış.türkiyenin gerceklerini yansıtan hikayesi dogru ama doyurucu bi kurgu olmamış.daha kim kime napıyor demeden film bitiyor.beklentilerimin altında kaldı ama izlenebilir