Vali
4,2

mettt
mettt

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
belkide denizlili olmam sebebiyle beni çok fazla etkiledi, kesinlikle unutamayacağım filmler arasında yerini aldı, bu filmde emeği geçen herkese çok teşekkürler..
kutu8685
kutu8685

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Türkiyemin gerçekleri...güzel bir film.tavsiye ederim.Merhum valim ruhun şad olsun
rainnboww
rainnboww

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Öncellikle türkiye gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdikleri ve rollerinin hakkını verdikleri için bu filmde emeği geçen herkese tşk ediyorum. inanın filmi izlerken tüylerim ürperdi. Bi kaç yerde gözyaşlarımı tutamadım. Kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir film. Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. Müthişti.
akkoc
akkoc

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fim hakikaten çok güzeldi.İşin en acı olan yanı ise bu gerçeklerin filme kadar kamunun çoğunluğu tarafından bilinmemesi ve filmde de geçtiği gibi;Türk milleti olarak herşeyi çok çabuk unutmamız.
de-javu-85
de-javu-85

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film. Sayın valimize her zaman bir hayranlık duymuştum bu film yanılmadığımı bir kez daha gösterdi. Valim yattığın yer cennet olsun. Türkiye nin senin gibi dürüst, çalışkan ve korkusuz insanlara ihtiyacı var. filmde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. herkesin izlemesi gereken bir film.
nejatfil
nejatfil

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dizisi gibi filmi de harika olmuş.tüm ekibi kutluyorum.erdal beşikcioğlu nun oyunculuğu bir harika.böyle bir film için teşekkürler.
Majör-2
Majör-2

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bayıldım...-Sanal kahraman 'Polat Alemdar', 'Memati' gibi deli saçması karakterlerin filmleri reyting rekoru kırarken, 'O' filmlerde utanmadan sinemalarda Türk bayrağı açılırken, böyle filmlere rağbet gösterilmesin.-Sanal kahramanların filmleri 8,5 ve üzeri puan alsın, gerçek kahramanların filmleri 'ite kaka' 8 puanı bulsun.-Sanal kahramanların filmleri sinemada 3 milyon izleyici toplasın, gerçek kahramanların filmleri 250 bin rakamını zor bulsun...Aferin bize...Filmde de geçen diyalog gibi 'Ne kadar da çabuk unutuyoruz'...Şu filmdeki emeğe, dökülen paraya, senaryosunun 'çarptırılmadan', 'süslenmeden', 'milli değerler üzerinden reyting yapma sevdası güdülmeden' yazılmasına yazık...Tek söyleyeceğim; izlemeyen çok şey kaybeder.Unuttuklarını hatırlama gereği de duymuyor demektir.Kaçırmayın, bari DVDsini alıp izleyin...910...
candas1903
candas1903

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekleri yansıtan bir film tebrikler...
cengran
cengran

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çılgın dersane,maskeli beşler,son hababam sınıfları,kadrinin götürdüğü yer gibi abuk sabuk filmlere gidip bir de yüksek puan veren arkadaşlara sesleniyorum.bu filme gidin bakalım kaç puan vereceksiniz.tum ekibi ayakta alkışlıyorum.tam bir amerikanvari film yapmışlar.
ellerinize sağlık yüreğinize sağlık.
9/10
boldheart
boldheart

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
böyle bir filmin yapılması çok anlamlı filmde gayet güzeldi çok duygusal bir film ama sonu daha iyi bitirilebilirdi film daha uzun olabilirdi yinede kaliteli bir yapım gerçekleri ortaya koyan son zamanların iyi filmlerinden tavsiyemdir gidin izleyin
celat4321
celat4321

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi dün izledim bence müthiş bir film herkese tavsiye ediyorum. Recep ivedik 2 den önce mutlaka bu filme gidilmeli bence; çünkü ondan bin kat daha iyi bi film...
zeynep-kaynar
zeynep-kaynar

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film olmuş. Bize abartılı gelen bazı olaylar ülkemizde maalesef yaşanıyor.Bu ülkede iyi politikacı isenizhangi trafik kazasında ne zaman öleceğiniz ya da ne zaman intihar edeceğiniz! belli olmaz.Herkes izlemeli ve kendine dersler çıkarmalı...
nefiseelbir
nefiseelbir

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu tarz filmler yapılmaya devam edilmeli, devrim arabalarından sonra vali, çok beğendim, en azından kapalı kapılar ardında neler oluyor onu görmek için bile izlemeye değer . . .
bahr-113
bahr-113

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film.Böylesine Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlatan filmlere ihtiyacımız var.En azından gözü kapalı olan gençlerimizi uyandırmak için.Filmden çok fazla aksiyon-efekt falan beklemek yerine,konusunu önemsediğimi söyleyebilirim..
nymphetamine-g
nymphetamine-g

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filmi gerçekle karıştıranlar var fakat her unsuru gercek olsaydı ilk olarak valimizin adı faruk yazıcı değil recep yazıcıoğlu olurdu.. Bunu gercek değil vs. diyen arkadaslar için söylüyorum. Ayrıca filmi izlerken sadece o dönem adına değil de biraz da geniş düşünüp güncel olaylarıda katarak düşünmeniz filmi daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Oyunculuklar mükemmeldi ve işlenişde çok güzeldi. Kısacası kesinlikle izlenmeli diyorum.