Vali
4,2

cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi emeği geçenlerin ellerine sağlık.Şu sıralar vizyonda olan filmler içinde izlenilmesi en gerekli film ülkemiz açısından... 8/10
entelektuel-48
entelektuel-48

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence çok müthiş bir film ülke üzerinde oynanan oyunlar çok çarpıcı bir şekilde yansıtılmış Halkım şeytanın pabucu,muro,arog gibi basit ve düzeysiz filmlerin yanında umarım bu filme hakettiği değeri verir.
gserttas
gserttas

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
muhteşem bir film emeği geçen herkesin alnından öpüyorum.Filmdeki bazı cümleler beni çok etkiledi.
"küçük bir ülkenin küçük bir kentinin küçük bir devlet görevlisi"bu sözü söyleyen koskocaman amerikan görevlisi bizse onların bizi sevmediklerini bile bile arkalarından ayrılmıyoruz.Zafer ulaşmak için birşeyleri feda etmeliymişiz. Ama onurumuzu, şerefimizi, ülkemizi satarak zafer kazanılacaksa eğer varsın mağlubiyetler zincirleri kuralım ne çıkar. Yine o amerikalı"siz türklerin en sevdiğim özelliğiniz çabuk unutuyorsunuz" dedi. İşte tam o sırada gözyaşlarımı tutamadım belki sinirden belki de malesef haklı olmasından mı bilmem ama....
film izlenmeye değer
recep ivedik gibi 0-1 yaş grubuna hitap eden filmlere gidenleride acıyorum
kartal622
kartal622

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok süperdi gerçektende gidilmesi gereken bir film özellikle erdal beşikci oğlu çok iyiydi...
ykerim94
ykerim94

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile muthişti özelliği gerçeği yansıtmasıydı kamera cekımlerıde bı o kadar guzeldi
kriker1905
kriker1905

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok etkileyici gerçekçi bir film.oyunculuklar mükemmeldi. Özellikle Erdal Beşikçioğlu çok iyiydi. Yönetmen çok iyi bir iş çıkarmış.

Gidin...izleyin...gerçekleri görün..

10/9
y-tasci
y-tasci

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka çok güzel bir film olmuştur. Son zamanlarda tv de izlediğimiz en güzel dizilerden birisiydi köprü. Filmide merakla bekliyorum.
ayaman014
ayaman014

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
köprü dizisi harikaydı, bu filmin de güzel olacağından eminim, güzel olmasının diğer sebebi ise İsmail Hacıoğlu nun olması :) süpeeeeeeeeeer bir oyuncu o ve çok yakışıklı :)
rockhacker-2
rockhacker-2

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dızısını takıp edıorduk bakalım fılmıde merakla beklıyorm.gercek bı hıkaye olmasıda bın kat daha guzellestırıyor
harold-tromp
harold-tromp

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Yabancıyım ama mutlaka bu filmi izleyeceğim. Harika bir kadro ve harika fragmanlar.
t-26
t-26

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fragmanı dönüyor televizyonda güzel bir filme benziyor,merakla bekliyorum
cern-higss
cern-higss

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
köprüyü severek izliyen biri olarak bu filmden ümütliyim
tfriday
tfriday