Gerçeğe Çağrı
3,7

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
arkadaşlar bugun izleme fırsatı buldum biraz ön yargılı girdim ama muhteşem ötesi bir filmle karşılaştım özellikle görsel şölene diyecek yok konusu çok iyi aksiyon hiç durmuyor bide oyunculuk eklenince güzel bir film çıkmış colin almış götürmüş bu arada ben Kate Beckinsale oyunculuğunu çok beğendim sizde dikkat edin şiddetle tavsiye ediyorum çok şey kaçırırsınız iyi sehirler
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Şubat 2013 tarihinde eklendi
İzlemeden önce kararsızdım ama izledikten sonra keşke önceden izleseymişim dedim.Aksiyon baştan sona durmuyor,hep bir hareket,kovalamaca var zaten,colin farrell'a iki güzel bayan eşlik ediyor,senaryo da oldukça tatmin edici ve klişe değil ee geriye de izlemekten başka bişiy kalmıyor..
Ceren S.
Ceren S.

25 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Eski versiyonunu izlemediğimden kıyaslama yapamıyorum ancak film olarak değerlendirince bana kalırsa tatmin edici bir aksiyon-bilim kurgu karışımı olmuş. Oyunculukları da oldukça başarılı buldum, süprizlerle dolu, filmden kopmanızı önleyecek bir senaryoydu. İzlemenizi tavsiye ederim
asus bilgisayar
asus bilgisayar

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
FİLMİ İZLEMEYENLER OKUMASIN!!!
Şimdi... Dostlar, biri bana anlatabilir mi sonunda ne olduğunu?.. Adam kolundaki mühürün olmadığını farkediyor. Hala kızla birlikte olmak istediği için mi bilmiyomuş gibi yapıyooo Yani şu anda gerçek bir dünyada değil mi? Offf nasıl böyle bitebilir kiiiiiii Ama şunu söylemeliyim ki gerçekten müthişti. Lütfen benden farklı şekilde anlayan olduysa cevap versin:()