Levent V
10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bırakalım filmin sonundaki tarih hatasını, tıbben, sadece rıza gösterip organ bağışı ve ölmeyi tercih etmek mümkün değil.. Doktorlar herhalde bu filmi izledikten sonra kahrolmuşlardır..
Film sonundaki duyguyu verebilmek için işlenmiş, gerçekten filmin sonu insanın yüreğinin derinliklerine işliyor. Filmin sonunda 8 ay sonra yazısı çıkıyor ve sonra da ekranda yan yana bulunana iki mezardaki ölüm tarihleri. İki ölüm tarihi arasında sadece iki ay var. Oyunculuklar çok doyurucu değil, çekimler vasat, senaryo sağlam ama bu yetersiz, ağlamak kesin olasılık, 4 puan
evet ne yazık ki film büyük bir hatayla bitiyor. Filmin hikayesini haddinden fazla dramatik buldum, mesela filmin sonlarına doğru 8 ay sonra yazısını gördüğümde selim erdoğan hastanedeyken dedim tamam filmde bişeyler değişmiş, mazlum çimene de araba çarpmıştı organlarla ilgili bir bağ kurup herkesi mutlu edecekler... ama nerdeee film acıyla başlayıp acıyla bitiyor. Evet Türk insanını etkilemek için duygusallık veya komedi şarttık ama dozunu kaçırmamak gerekli... Yine de sıkılmadan izleyebildiğimiz güzel bir yapıt olmuş, emeğe saygı diyerek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..
bu filmi izlemeyenler için öncelikle şunu söyliyeyim benim son zmanlarda izlediğim,etkilendiğim ve işde budur diyebileceğim nadir türk filmlerinden biriydi,izlemek isteyipte tereedüt yaşayanlar için söylüyorum özellikle bu filmi mutlaka izleyin inanın pişman olmucaksınız film için puanım 10-9 arkadaşlar
insanın üzerinde empati kurması gerektiğini düşündügüm bi film konusunu ve özellıkle finalı cok begendim yazanın oynayanın emegı gecen herkesın elıne saglık... cok etkıleyıcı bir konusu wardı...............
Senaryo çarpıcı. Aslında buna benzer senaryolar bu Türk sinemasından vardı, ancak bu biraz daha günümüz yaşantısı hitap eden ve trajik bir sonla biten bir senaryo. Senaryo iyi, hoş tamam da yönetmen ve oyunculuklar da önemli. Ben, şahsen Fikret Hakan dışında bir oyunculuk göremedim. Bu sebeplerden filmin fazla ses getireceğine de inanmıyorum. Puanım : 5