Umut

koloman2022
koloman2022

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmi bu gün izledim ilk bölümde film kopuk başlıyor ve akıcılığ hissedemiyosunuz hikayenin serim kısmı o kadar uzun ki filmin ilk yarısı serimle bitiyor. Kapalı mekan çekimleri ile açık mekan çekimlerinin ışığı farklı olduğu için film yanıp sanıyormuş gibi bi his uyandırıyor ve bazı diyaloglar ortaokul müsameresi gibi geliyor.
2. yarı ise ilk yarıya göre oldukça başarılı filmi zafer alagöz ile fikret kuşkan kurtarmış diyebilirim. Bence televizyona çıkmasını bekleyin.
denizxsahin
denizxsahin

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok kötü bir filmdi.Oyunculuk olsun senaryo olsun beni etkilemedi.Belkide çok iyi bir film beklediğim için ama umduğumu bulamadım.Babam ve Oğlum ah ah o neydi,artık bir film izlerken hep bununla karşılaştırıyorum.
arzela-2
arzela-2

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
duygu sümürüsünden başka birşey yok.belli bir süreden sonra filmin sonu belli klasik türk yapımı işte yaratıcılık sıfır.artık değişik yapımlar görmek istiyoruz.örnek anastezi,yedi yaşam,sil baştan
asoa26
asoa26

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar böyle numaralara gelmeyin ne olur. bu film duygusal bile değil. bu filme giderek türk sinemasına destek değil aksine köstek oluruz.
muhammet-cakmak128
muhammet-cakmak128

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ya bu kadar beğenecek ne var bu filmde 7.4 puan nasıl alabiliyor sinemaya gidip para vermeye değecek bir film değil açın televizyonu herhangi bir kanalda aynı tarz bir film izleyebilirsiniz gerçekten çok kötü
roxelain
roxelain

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izleyeli çok oldu , bnce sinemada izlemeye degecek bir film degil ama Türk yapımı olduğu için izledm, klasik eski Türk filmi aglayamadm bile .. bnce 2 puan,, daha iyisini beklerdim..
muratekincioglu
muratekincioglu

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kurgusu çok zayıf olan filmimiz sonu ağlatma garantili ama ertesi gün hatta filmden çıkınca hiç birşeyden bahsedemezsiniz zira elle tutulur bir senaryo değil.
slensio
slensio

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
türk izleyicisini çekmek istiyorsan, yapabildiğin kadar dram yapacaksın ne olursa olsun seyirciyi ağlatacaksın. film bu ağlatma olayını çok güzel yapmış ama bu filmin başarılı olduğunu göstermiyor. birincisi film inandırcılıktan fazlasıyla uzak, gereksiz yere uzatılmış dramatik sahneler.. film bence bu puanı haketmiyor.
mimozaa1208
mimozaa1208

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film olduğunu tahmin ediyordm ama tahmin ettiğimden de mükemmeldi.selim erdoğan rolünü çok iyi yapmış gözleriyle oynamış yok böyle bişey ağlamamk elde değil..daha ilk sahnesinde tıkandm.final harikaydı çok ağladım.izlenilmesini tavsiye ediyrm.müziklerine diyecek bişey bulamıyrm.izleyin ve izletin..
pergenc
pergenc

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim desem yeridir.çok basit olmuş.sonuyla biraz etkileyebildi o kadar ama yine de vasat.