Kader Ajanları
3,7

Chev
Chev

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Büyük beklentiler içinde olmadan izleyin derim. Pişman olmazsınız ama hayran da kalmazsınız.
mamoru
mamoru

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
Konusu beni çok içine çekti çünkü; kadere yaklaşımı harika olmuş ve yaratıcı bir şekilde :) Yani hep deriz ya "Sanki birileri benim şöyle olmaı istemiyor, böyle bir şey neden ben gerçekleştiremiyorum..." gibilerinden serzenişler. İşte nedenini çok çok güzel açıllamış kendilerince filmde :))

Matt Demon ve Emily Blunt uyumda zirveyi yakalamış bana kalırsa :D

9 / 10 ;)
ml61
ml61

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film görünüşte aşk içeriyor ancak biliçaltında Amerikan emperyalizmini empoze ediyor. Filmden çıkarılacak sonuç: Kaderinizi artık Amerikan başkanı belirleyecek. Ben sevmedim. 5/10
Rasim Coşkunkanlıgil
Rasim Coşkunkanlıgil

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
sonda verdiği mesajla alıp götüren bi film,,,
kesinlikle izlemeye değer..
hakanaymaz
hakanaymaz

12 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama afişi beni gülmekten kırıp geçirdi. Matt Damon ın koşuşuna bakarmısınız. İnek Şabanın sevgilisine koşması gibi. Güzelim Bourne ü ne hale getirmişler.
selim-2
selim-2

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.
ilsalaron
ilsalaron

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko haftanın en kötü filmi. Bu filme biraz benzeyen ancak daha çok bilim kurgu ağırlıklı olan "The Box" filmi bu filme beş basar.
jamesbond-2
jamesbond-2

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Sinemada izleme fırsatı buldum ve beğendim tabiki muhteşem bir film değil ama değişik senaryosu ve işleyişiyle kendini izlettiriyor aksiyon filmi değil romantik ve bilimkurgu denebilir.Sinemada izlenmeye değer bir yapım,farklılık arayanlara öneririm.
napitexfilm
napitexfilm

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
filmi hafta sonu izledim birazdaha hareketli bir film beklerken karşımıza bir aşk öyküsü çıkıyor. fakat değişik konusu ve anlatımı son derece güzel olmuş insanı sıkmıyor ve hayata dair insanın merakını genişletip kuşkuda bırakıyor.....
fatihhancar
fatihhancar

8 Mart 2011 tarihinde eklendi
iki oyuncu da favorilerim arasında - konusu da çekici olunca gitmemek olmaz.
laaaleee
laaaleee

8 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmler göreceli bence kötü olan eleştirileri dikkate almadım ve izledim. gerçekten keyifli bir film. Ve acaba diye insanı düşündürüyor. Benim puanım 8/10 ...
ebuci
ebuci

7 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bugun izledim, super bir film. Duygusal ve eglenceli. Kader ve ozgur irade uzerine ilginc bir senaryosu var. 8 puan.
heroes0000
heroes0000

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
tavsiye etmem kötüü
sekegu
sekegu

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim , güzel bir film ama tabi dahada güzel olabilirdi.Yani daha fazla aksiyon ve heyecan gibi ama bu haliylede yeterince güzel , paranıza yazık falan diyenler olmuş , hiç öyle birşey yok hiç üzülmedim verdiğim paraya :), İzlenmeye değermi? evet değer, İzlemesekte olurmu? bence izlenmeli. 10/8 Birde tavsiye; sevgilinizle giderseniz daha güzel olur :)
emre2221
emre2221

5 Mart 2011 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izleyen birisi lütfen filmle ilgili bi yorum yazabilir mi??