Açlık Oyunları
Ortalama puan
4,0
1783 Puanlama

72 Kullanıcı yorumları

5
9 Eleştiri
4
16 Eleştiri
3
19 Eleştiri
2
17 Eleştiri
1
5 Eleştiri
0
6 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Tugay Coban
Tugay Coban

2 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
6 Nisan 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en boş seri filmiydi. Olaylar bi yere bağlanamamış elle tutulur bişey yok ortada tek kelimeyle hayal kırıklığı.
snkolas
snkolas

Takipçi 68 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
17 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Daha ilk dakikalarından belli ne kadar vahşet içeren bir film olduğu.Geyik avlamak,kuş avlamak ne kadar canice şeyler.Ben filmin yarısına kadar dayanabildim.Vicdan sahibi normal insanlar izleyemez bu filmi.
sinema
1 ziyaretçi
0,5
7 Nisan 2018 tarihinde eklendi
izlediğim en saçma filmler arasında ilk üçe girer bir de bu şey kitap uyarlaması olduğunu öğrendim filmi öyle kötüydü kitabı çok güzel filmi gibi değil demelerine rağmen okumayı reddettim resmen alaca karanlık bunlar bir birleriyle mi yarışıyor anlamıyorum kızın sevgilisi var sonra oyuna alınıyor bir kaç olaydan sonra herkesin 4K izlediğini bildiği halde özellikle sevgilisi izliyor o da yaralı yatan adama veriyor sevgilisini geçtim kurucunun böyle bir olaya tepkisizliğine kaç puan ayrılın lan millet sizin yüzünüzden isyan çıkaracak demiyor mu bir de isyan sahnesi var Afrika da ölenlere ses çıkarmayan amerika filmde siyahi insanlara bir şey yapan olursa karşısında bizi bulur diye atar gider yapıyor yani hep yapmacık hep boşluk yapmacıklık sahtekarlık yetmediği gibi seyirciyi mal yerine koyup birde bu ikisi kazansın diye çiğnemedik kural bırakmıyorlar yetmiyor bu filmden çok para kazandık 2. filmi de çekelim nasıl olsa izleyen keriz buluruz deyip çekmişler ona da çok iyi giydireceğim ama şimdi değil bu filmi yapanı yaptıranı çekeni çektireni tek tek bulup dövmek istiyorum sinemada izlemedim ama kotam dan yedi zamanımı çaldı resmen hırsızlık lan bu adamlar sanat yapıyor falan filan diyen bir kişi bile olamaz çünkü bu sanat değil israf para kaybı boşa harcanan zaman hapishanede bu filmi oynatsınlar suçlular isyan çıkarır lütfen bizi başka bir hapse götürün diye evet şimdi fark ettim bütün nefretimi kusmuşum rahatladım
Batuhan Y.
Batuhan Y.

Takipçi 9 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
23 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Öncelikle bir edebiyat aşığı ve sinema sever olarak gerek senarypsu gerekse filminin ancak genç kuşakların anlık hevesine tutulupta bu popülariteye ulaştığını söylemenin pekde yanlış olacağını düşünmüyorum. Yılda yaklaşık 18 bin sayfa kitap okuyorum ancak bunun gibi bir senaryoyu daha ilk kitapta hazmedemedim ve ikincisini açmamak üzerine kitabı yerine kaldırdım.Filme gelecek olursak burada boş boş yorum yapan insanlar var gerçekten onların sinema ile ilgisinin olduklarını pek sanmıyorum.Film en ufak bir duyguyu size nakşettiremeden uzun uzun adeta bir işkence gibi ağır ağır devam ediyor.En basitindem bir öfke veyahut aşkın bile hissiyatı yok.Gerek oyuncu kalitesi gerek yönetmenin film anlayışı gereksede uyarlandığı senaryo aldığı bu puanları kesinlikle haketmiyor ve bize gerek sinema gerekse edebiyat tarihinde unutulmaya mahkum bir yapıtı sunuyorlar adeta.
Sevda K.
Sevda K.

2 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
29 Mart 2014 tarihinde eklendi
filmin yorumlarını okuyarak filmi izlemeye başladım. burada yorum yapanların film zevkinin olmadıgına karar verdim. film tamamen zaman kaybı. bu filmi begenenler gitsin ferdi tayfur filmi izlesin banu alkanla.
Sandalphon
Sandalphon

Takipçi 87 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
16 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Saçma bir kitabın saçma bir konusunun saçma bir filmi, saçma dememin sebebi de kesinlikle fantastik olması değil, çok kaliteli fantastik filmler de yapılıyor, saçma olmasının tek nedeni konunun kendi anlattığı bütünlükle çelişiyor olması, yani kendi kendini yalancı çıkarıyor, bu tutarsızlıkları tek tek anlatmıyacağım fakat zaten çocukların zorla kaçırılıp birbirini öldürmesi için zorlanması ve bunu da güle oynaya izleyen bir eğlence kültürü daha en baştan tam bir mantıksızlık nedenidir, buna çareleri yokmuş gibi izin veren şehirler ve çocuklarının alınmasına seyirci kalanlarsa ayrı bir saçmalıktır, çünkü insanın en değerli varlıklarıdır çocukları, hangi ülke hangi devir ve hangi düzen olursa olsun bu tabiatin genel kanunudur ve değişmez, hayvanlarda bile vardır çünkü bu koruma içgüdüsü, hiçbir canlı çocuklarının elinden alınıp eğlence olsun diye öldürülmesine seyirci kalmaz, hayatları pahasına bile olsa!
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler