Açlık Oyunları

pembeoje
pembeoje

11 Şubat 2016 tarihinde eklendi
değişik ve çok güzel film.. biraz uyumsuz adlı filime benziyor ama sonuç olarak ikisi de muhteşem filmler.
fearless
fearless

31 Mart 2012 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi diyebilirim..gerçekten etkilendim filmden...
Özge O.
Özge O.

26 Mart 2012 tarihinde eklendi
Kitaptan uyarlama oldugu için havada kaliyor bazi konular. Ama genede iyi bir uyarlama olmus. Izlenebilir bir film ;)
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

20 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Gayet iyi bir filmdi tavsiye edilebilir. Oyunculuklar iyiydi.
Tolgakocak
Tolgakocak

9 Eylül 2025 tarihinde eklendi
efsane seriye sonunda başladım sevdiğim oyuncu jennifer lawrencenin popüler olduğu film bence iyi oynamış harika uzun zamandır bu seriye başlamayı düşünüyordum ilk filmi çok aksiyon olmasada anlatımı aksiyonu gayet başarılı bence
Furkan Y.
Furkan Y.

27 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Konu bakımından ilgi çekici olan ve sahneleriyle seyirciyi içine çeken bir filmdi. Değişik ve güzel bir film. Çabucak bitiveriyor.
Borinho
Borinho

26 Mart 2012 tarihinde eklendi
Beyazperde.com ile üyeleri arasinda oylama tezatinin bu kadar yüksek oldugu baska bir film olmamistir herhalde. Kitap gerçekten son derece sürükleyici dille yazilmis. Filmde de ayni sürekliyiciligi görüyorsunuz zaten. KArakterler ve yerler genellikle kafamizda canlandirdigimiz gibi. Ancak Peeta karakteri tam uyusmamis ve Gale'in Katniss aski havada kalmis gibi. Film her ne kadar 13 ile vizyone girmis olsada kan ve siddet minimum düzeyde. Ben çok begendim ve eglendim. Izleyin pisman olmayacaksiniz.
mathayus
mathayus

12 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Kitabını okumasamda dün akşam izlediğim bu filmden oldukça keyif aldım.Önemli olan bir filmi izlerken insanın sıkılmaması değilse ben bu filmden hiç sıkılmadım:)Değişik ütopik bir film..
eylem k.
eylem k.

10 Nisan 2012 tarihinde eklendi
bazı kopukluklar vardı film kitap gibi değildi biraz canileşmişti oysa kitapta bir kızın yaşam mücadelesini anlatıyordu film biraz konunun dışına taşmış ama yinede çok güzeldi geçişler güzeldi kostümler bir harikaydı müzikler çok güzel ama oyunlardaki sahnelerini izlerken kamerayı takip etmek zordu o yüzden filmin akışı bozulmuştu ama FİLM BİR HArİKAYDI
merve gül
merve gül

23 Mart 2012 tarihinde eklendi
Açlık oyunlarını beklediğimize deydi.Gary iyi bir iş başarmış ve Jennifer için söyleyecek söz yok müthiş bir oyuncu.Kitaptaki alevli kıyafetler çok iyi yansıtılmış.Rue'nun ölümü , mağara sahneleri çok iyi.İzlenmeye değer bir yapım ve tekrar söylüyorum beklediğimize değmişş
babylashy
babylashy

30 Mart 2012 tarihinde eklendi
Kitabını okuduğum için 1 senedir beklediğim bir filmdi.Sonuçta hayal kırıklığına uğrama korkusu yaşasamda beklentilerimi çok üst düzede karşıladı diyebilirim.Katniss'in düşünceleri daha iyi yansıtılsaydı kitabını okumayanlar açısından daha anlaşılır olabilirdi bazı şeyler ama efektleriyle olsun,çarpıcı sahneleriyle olsun ben filmi çok beğendim....2. filmini sabırsızlıkla bekliyorum :)))
WanteD
WanteD

20 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Bazı sahnelerde Saçmalık ve kopukluk olsada izlenmeye değer bir film...
Mert D.
Mert D.

27 Mart 2012 tarihinde eklendi
Filmi aylardır bekliyordum. Açıkçası beklentimi karşıladığını düşünüyorum. ancak bazı kısımlar askıda kalmış gibi geldi. özellikle Peeta'nın karakterindeki değişimleri tam olarak algılayamadım. ancak şiddet sahnelerini yüksek tutmayıp olayı dram biçiminde anlatılmasını sevdim. filmden çıktıktan sonra etkisinde kaldığımı söyleyebilirim.
Squadra
Squadra

31 Mart 2012 tarihinde eklendi
Film gerçekten akıcı. Yorumları okuyunca bir arkadaş başka ünlü yüzlerin başrolde olması gerektiğini söylemiş bence oyunculuklar gayet güzeldi özellikle Isabelle Fuhrman ( Clove ) 'nin oyunculuğunu çok beğendim. Savaş sahneleri gayet güzeldi belki biraz daha fazla dövüşlere yer verilebilirdi. İzlenmesi gereken film. Bana göre ikinci filmde gelir yanı kısaca güzel bir seri film daha ortaya çıkacak. Puanım 8.5
Mustafa Balci
Mustafa Balci

8 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Geçen haftalar içinde platformda izledim ve birkaç defa üst üste izledim. Serinin tüm kitaplarını okuyan bir okur olarak filmi de beğendim. Jennifer Lawrence in oyunculuğu ise muhteşemdi. Serinin devamını ise heyecanla bekliyorum.