seyirciye inanılmaz yeni,daha önce görmedikleri şeyler vaad etmiyor olabilir fakat ilk saniyesinden sonuncusuna kadar başta tüm dikkatleri toplayan steinfeld ve diğer oyuncuların uyumu,kaliteleri,daha sonra sağlam ve sürükleyici senaryosu ile olay örgüsü sayesinde bir çırpıda izlenebilen,güzel bir film.herhangi bir kusuru yok aslında.aday olduğu için tabii ki oscar durumunu konuşmak da gerekiyor mecburen,sanırım en iyi filmi almayacak,önünde daha güçlü adaylar var çünkü,en iyi erkekte bridges hem daha yeni almış olması hem de yine daha sağlam adaylar olması nedeniyle şanslı görünmüyor.steinfeld yardımcı kadında çok dikkat çekmesine rağmen tahminimce diğerlerinin arasında kaynayacak.coen kardeşler alır mı bilmiyorum fakat alırlarsa biraz üzülürüm,hak etmedikleri için söylemiyorum fakat bana göre aronofsky yıla damgasını vurmuştur black swan ile.çok rahat izlenebilecek bir western,bir takip hikayesi,karakterlerin kendine haslıkları da ilgi çekiyor.temiz,hafif bir film.
Ünlü bir western klasiğini içini boşaltıp tüm duygusallığı, eğlenceyi çıkartıp kendi garip espiri anlayışı ve birçok sıkıcı geyik eklemekte sadece Coenlere nasip olur heralde.Jeff Bridges ne kadar başarılı olsada John Wayne Rooster rolünde çok daha iyi bir performans ortaya koymuş.Filmin değiştirilmiş sonuda resmen rezalet.
Evet ekip sağlam coen kardeşler iyi yönetmenler lakin bu her zaman değil eski versiyonu da izlemiş biri olarak iyi bir tekrar diyebiliriz ama filme gelince sıkıcı kafanızda canlandırdığınız o vestern tadı yok ufak kız çok başarılıydı onun dışında çok bir oyunculuk yok sonu bile vasattı bence imdb puanını kesinlikle haketmiyor bence en fazla 10/6
coen kardesler yine bir efsane yapmıslar. diger filmlerinde oldugu gibi bu filmin muzıklerı de cok guzel bilare. jeff bridges ise ayrı bir tat vermis. cok guzel bir film. bitmesin diye dua ederek izledim. ama bitti.