Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2,7

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Gene kahraman Amerikan denizcileri var. Ama olsun, "Skylne" dan daha sıkı pahalı bir bilim-kurgu aksiyon seyredeceğim derseniz, o film bu...
esikcini
esikcini

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi ben beğendim bir çok örneklerine göre çok daha iyiydi. Kıvamındaydı sonu da güzeldi. Abartılmamıştı.
Burakrises
Burakrises

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
2010 uzaylı istilası olan "skyline" dan sonra bu tür istila filmlerine uzak duruyorum(aslında en sevidiğim türdür) ancak bu filmlden çok umutluyum hem efekleri hemde oyuncularından çok şey bekliyorum. umarım beklenenleri karşılar
Ümit Y.
Ümit Y.

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bence flim güzeldi kalite bakımından konu bakımından.Bu tür flimleri sevenler bence kaçırmadan izlesinler.Çünkü bu tür flimler sinamada izlenir cd-dvd alıp izlendiğinde hiç bi zevk alamazsınız.
MuratKinq
MuratKinq

25 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filmin konusu ilgi çekici, oyunculuklar takdire şayandır. İzlenmesi gereken Bilim-Kurgu filmler arasında yerini alabilir. İzlemek isteyenlere tavsiye ederim.
ermansau
ermansau

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
ya arkadaş yazmıyim diyorum da tutamıyorum kendimi.. çok saçma yorumlar okudum yani yok uzaylılar çok salak, yok teknolojileri süper olması gerekir, yok uzaylıları, gemileri fazla göremedik..... şimdi hepsini tersi yapıyorum canlandırın kafanızda!! uzaylılar süper akıllı olsaydı da 15 dakikada mı dünyayı ele geçirseydi, neden hep onlar bizden çok ileride? nereden biliyorsunuz? her dakika her saniye uzay gemisi görseydiniz o zaman da paso uzay gemisi gösteriler sıkıldık demeyecekmiydiniz? lütfen saçmalamayın.. adı üstünde bilim"kurgu"... adamlar öyle kurmuş mantık Arama Arkadaş... olmuş.. iyi seyirler!!
berkantmeral
berkantmeral

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
Ben böyle filmlere bayılan bir insan olarak sabırsızlıkla bekledim bekledim fakat demin filmden çıktım ve inanın beni bile sıktı uzaylılar çok yapmacık ve bilim kurgudan öte bir savaş filmi olmamış kısacası :/
cumhur07
cumhur07

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
düşük puan verenler gerçekten haksızlık etmiş,film bir stüdyo ortamından çok,gerçek bir olayın kameraya kaydedilmesini anımsatıyor,bu da filmin gerçeklikliğini ve etkisini kuvvetlendiriyor
sefer68
sefer68

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
burdak yorumlara ve aldıgı puana bakıpta gıtmemezlık yapmayın turune göre gayet ıyı olmuş sınemada ızlemek ayrı zevklı kacırılmaması gereken bır fılm bence bu tarz severler ıcın