Devrim Arabaları
4,2

emelce19
emelce19

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ben birşeyi anlamıyorum. Filmi neden film olarak değerlendirmiyorsunuz ve sürekli Erbakan dan bahsediyorsunuz? Bir kere bu bir belgesel değil, kurmaca uzun metrajlı bir film. Bir kere daha söylemek de yarar var: kurmaca uzun metraj. O nedenle karakterler gerçek karakterler değil ve ayrıca bu film o projede çalışan 23 mühendise odaklanıyor. Otomobili yapan 23 mühendise...Bunların arasında da Erbakan yok. Neden varmış gibi gösteriyor ve olayları çarpıtıyorsunuz? Bunun dışında bu film herkesin beğenisini çekmiş, son dönemin en beğenilen filmlerinden biri. Benim de son yıllarda izlediğim en iyi Türk filmi. Filmi film olarak değerlendirirseniz ne kadar iyi olduğunu siz de göreceksiniz.
ahmet-ergenc
ahmet-ergenc

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi izleyip de sinirleriniz bozulduysa bu filme hakkını vermeniz gerekir bence başarılı bir film olduğunu kanıtlamıştır artık.
drgokselb
drgokselb

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Müthiş zevk aldım.Bir o kadar da hüzünlendim filmi seyyrederken.Düşünsenize ya o araba seri üretime geçmiş olsaydı şu an nerelerde olurduk acaba.
Film duyguyu öyle güzel vermişki yeri geliyor gülüyorsunuz yeri geliyor hüngür hüngür ağlamak istiyorsunuz.Açıkçası son zamanlarda seyrettiğim en güzel türk filmi idi.Herkesin seyretmesini isterim. En azından tarihimizin köşelerinde kalmış bu olayı öğrenmek için bile gidilir.
turker-dogan
turker-dogan

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Oyunculuklar güzel. Başarılı bir film. Neticesinde çıkan sonuç ise şu: "O zamanda, şimdi de birileri bu ülke için bir şeyler yapmaya çalışmış, birileri de onları engellemeye çalışmışlar. Yani 45-50 yıldır değişen pek bişey yok." Ama ne mutlu ki, bir nebzede olsa artık sanayimiz var. Pek çok konuda üzerimi kendimiz yapabiliyoruz artık.
kartur85
kartur85

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika bir film herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim.film sizi içine alıyor ve ozamanlarla şimdiki zaamanları kıyaslama ihtiyaçı hissettiriyor.her türk gencinin izlemesi gereken bir film.bir mühendis adayı olarak çok etkilendim..izleyeceklere şimdiden iyi seyirler
showmantr
showmantr

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film, gerzek vahşet filmlerine gitmek yerine Türk insanının bi filme gitmesi ve bugün neden ekonomimizin sağlam temeller üzerine kurulmadığını anlaması için çok iyi bi yapıt.

emeği geçen herkese çok teşekkürler
servet14
servet14

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Her sahnesiyle mükemmel bir film.. emek, zaman,umut,neyi yapıp-yapamacağımızı ve istenildiği takdirde başarılmayacak hiçbirşeyin olmadığını gözler önüne seriyor..aynı zamanda örümcek kafalı ve yeniliklere kapalı bir millet olduğumuzuda.. o dönemin başında olanlar bazı şeylere izin verseymişler belkide şimdi çok farklı yerlerde olurduk ama çok doğru Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmıyo.. Nedense??
aysel-cu2004
aysel-cu2004

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sadece geçmişi değil günümüzü yansıtan etkileyici, mükemmel bir Türk yapımı olmuş.