Devrim Arabaları
4,2

maxpayne1986
maxpayne1986

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmelişte türk sinemacalığı bu...
winniecik
winniecik

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
her şey süperdi ellerine sağlık emeği çekenlerin,okullarda,işyerlerinde izletilmeli.tek kötü eleştirim;meclis sahnelerindeki çekim bana çok yapmacık geldi,teknikten anlamam ama insanları kes-yapıştır gibiydi, o kadar dikkatimi çekti ki o anlarda filmin duygusundan uzaklaştım.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Üniversite Sinema Günleri organizasyonunda izlettim ve gerçekten çok beğenildi..Filmin ana fikrini ise Selçuk Yöntem Söylüyor zaten..Türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz..
Seza
Seza

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tarihimize ilgi duyanların seyretmesi gereken bir film diye düşünüyorum.
Buster-2
Buster-2

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Devrim Arabaları Fikrini ilk defa konuşmalarında seslendiren ve Neden Bizim Kendi Motorlu taşıtımız olmasın diye bir soruyla Millî Üretim hareketini başlatan İTÜ Makina Mühendisi Prof. Dr. Necmettin Erbakandan hiç bahsedilmemesi, yok sayılması çok büyük bir skandal, ayıptır!!İsmine hiç rastlayamadık diye gülünecek bir iddia ile bu muhterem insana bu yaşında bile iftira edenlere yazıklar olsun..
Burakrises
Burakrises

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
(tam 1 yıl oldu film vizyona gireli)filmde çok açık birşeyi haykıra haykıra sölüyor:'Türkiyede hiçbir başarı cezsız kalmaz!' ve çok doğru
brida-2
brida-2

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok çok güzel bir film... konuşup tartışmak yerine izleyip hayranlık duyalım. türk mühendisinin neler yapabileceğinin ispatıdır. herkesin izlemesini tavsiye ederim
esikcini
esikcini

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel Bir filmdi. Emeklerin Heba oluşu ne kadarda anlatılmış.. Derinden etkiliyor. gerçekten emeklerine sağlık mutlaka izlenmeli.
babsy-2
babsy-2

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence müthiş bir iş çıkarmışlar.. iyiki bu filmi yapmışlar diyorum..bence her Türk gencinin görmesi gereken önemli filmlerden biri Devrim Arabaları..
t-26
t-26

7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
sonunda değişik bir konu bulabildiler.güzel bir film olacak gibi,kadrosu da güzel.giderim ben bu filme
nskmourinho
nskmourinho

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yılın en iyi türk filmi
suadiyekartali
suadiyekartali

3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
"Devrim Arabalar" Trk mhendisinin ve iisinin, 20 sene ncesine kadar toplu ine dahi retemeyen bir lkede kalktklar bu meydan okumay, bugn her eye kolayca sahip olan nesillere, idealist zihniyeti ve zaferi de aktararak yaattklar bir birlik ve baar yksdr.Ayrca bu topraklarda yaanm gerek ve bizdendir.
Tarihi filmlerimizin dahada ileri seviyelere ulaacan hissettirdi bana...
10/8.4
ekicizeki
ekicizeki

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
her türkün izlemesi gereken bi film..10/8,2
OzzanN
OzzanN

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
eloctronica arkadaşım. Filmi ben de beğenmedim. En azından beklediğimi alamadım. Ama film bu kadar ucuz değil. Arabalarda trenle gelmiyor. Trenle gelse bile adam Cumhurbaşkanı. Öğrenemeyecek mi? Neyse. Bunlar zaten yaşanmış olaylar. Dediğin gibi yapamazlardı ya!
yaseminoz-2
yaseminoz-2

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film muhteşem, bu kadar az ilgi görmesi beni çok üzdü, kaçırılmayacak filmlerden.

Buarada Selçuk Yöntemin genç mühendise söylediği bir cümle vardı çok hoşuma gitti,çok zekice...

Ben senin bildiğin kadarını unuttum...