Vaay be! dedirten bir film... oyuncu kadrosu mükemmel,konu ve işlenişi çok iyi ve gerçek.İnanırsak ve uğraşırsak bizde güzel filmler yapabiliriz... ama hiç bir başarı cezasız kalmaz...
filmi ilk defa bugun dvdden izledim.gerçekten çok güzel ve anlamlı bir yapım.insanoglunun birşeye kalbiyle baglanıp,gerçekten inandıktan sonra yapamayacagı hıc bır sey olamayacagını bıze gosterıyor.bunun dısında oyunculuklar da cok basarılıydı.yönetmen tolga örnek yine çok iyi bir işe imza atmış.10/10
Filmdeki karakterlerin o yoğun çabası güzel yansıtılmış...Karakterlerin oyunculukları ise başka güzel..Bir benzin bitti diye bu yapılamaz..O genç mühendise katılıyorum ve olanları anlamak istemiyorum..Şu replik çok güzeldiDevrim diye bir arabayı zaten sokaklarda gezdirmezler Çok dogru..10 üzerinden 8..Fİlmin müziklerini beğenmedim ama bu gitmenize engel değil..Gidin ve izleyin..
çok güzel bir film olmuş. türk insanın istediği zaman neler yapabileceğine güzel bir örnek ama arabadan 4 adet yapılıp hurdaya ayrılması da bayağı bi düşündürücü. o yıllarda bile görülüyorki ülke olarak dış güçlerin etkisi altındaymışız. bir de tabi geri kafalı bürokratların. osmanlının yıkılmasının en büyük sebebide bu tarz işe yaramaz yaygaracı adamlardır.
Çok güzel bir filmdi mutlaka izleyin.Başından sonuna kadar bir saniye bile sıkılmadan izlediğim her açıdan mükemmel bir film.Abuk subuk Türk filmlerinin seyirci sayısına bakıyorum birde bu filmin gişe başarısına yazıklar olsun bize kaliteli şeylere değer vermiyoruz.Hiçbir başarı cezasız kalmaz.
taner birselin oyunculuk performansını herzaman beğenmişimdir, bu filmde de en karizmatik şahsiyet olmayı başarmış. Ülkemizin yakın geçmişinde gelişmiş ve günyüzüne çıkmamış bir olayı işlemesi sebebiyle seyretmekten mutluluk duydum. Arabanın bagajına falan keşke bir miktar yedek benzin zulalamış olsalardı diye üzüntü duydum. belki çok farklı noktalarda olurduk şu an :)
Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz sözünü hakkıyla ispatlayan, insanı hem milli duygularla kabartan hem de bu duyguları çok ciddi bir şekilde eleştiren ve bazı önyargıların tamamen yok olması için acaba çok mu geç kalındı diye düşündüren, muhteşem bir oyuncu kadrosuyla da tüm bunların hakkını başarıyla veren bir film. Gerçekten izlenmeli..
emeğin bayramında yeniden izleyici karşısına çıkması başta ticari olarak düşünülebilir ama alın terinin ve azmin tüm önyargılara rağmen başarısını anlatan, gerçekten emek verilmiş bir yapım var karşımızda... lütfen izleyelim ve izletelim, bazı duyguların yeniden canlanması için...
yapacaklarına inanmaları, yapmalarından daha önemli.... Devrim arabaları filmini herkesin mutlaka izlemesi gereken filmlerden biri, türkiyede ki başarıların cezelandırılmasıda ayrı bir konu tabi.