yazın sıcağından bayıldığımız şu günlerde emperyalizmin dayattığı eğlenceli bir amerikan komedi filmine gideceğimize ODTÜnün harika manzaralı(Ankarada olabileceği kadarıyla) vişnelik tesisinde doğal klimalı açık hava sinemasında seyrettik devrim arabalarının hikayesini dün akşam. güzeldi, çok güzeldi. sanki oyuncular arabayı gerçekten yapıyorlardı. o kadar çok inanmışlardıki izlerken bizi de inandırdılar. insan hırslanıyor ve çok üzülüyor. neler yapabilirmişiz nerelerde olabilirmişiz oysa. ama doğru Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz.
kesinlikle izledikten sonra ben de en iyi Türk filmi dedim,insanı inanılmaz derecede gururlandıran gözlerini dolduran bir film.kesinlikle her türk genci izlemeli
zamanıma parama herşeye değdi.. gerçekten çok etkıleyıcı, keyıflı onur verıcı ama aynı zamanda da hayal kırıklığı yüklü bir film. sinemamamızdan çıkan o saçma sapan fılmelrın ardından türk sınemasına olan güvenimin bir kez daha haklılığını anladım... emeği gecen herkese teşekkürler..
KESİNLİKLE İZLE....bu filme ilk gösterime çıktığında gittim.testere v ile aynı dönemde idi kararsız kaldım ve devrim arabalarını tercih ettim. İyikide öyle yaptım çok zamandır bu kadar duygulanmamıştım.Bir öğretmen olarak mühendis olmayı o kadar çok istedim ki anlatamam. Herkese tavsiye ederim....
bence güzel olmuş bu filmi izlerken etkilendigim yerler oldu azimli olmak ve sabırlı olmak basarıyı mutlaka getiriyor ve türk milleti olarak ne kadar hazırcı oldugumuzu anlamamdada etkili olsu..çalışalım arkadaşlar çalışalım herşeyi herzaman bizevermezler çalısşalım ve üretelim eger kendi arabamızı ürete bilseydik bugun belkide dünyada sözsahibi bir sanayi ülkesi olacaktık.ama gine siyasetin kirli elleri devreye girdi yazık..filmi mutlaka izleyin
belgesel niteliğinde bir konuya cok farklı bir bakiş acısı getırılerek ortaya cok guzel bır fılm cıkartmıslar bence.özellıkle oyunculuklar kadronun kalıtesı donemın atmosferıne sagdık kalınması fılmın artı yonlerı olarak sayılabılır.emınım hak ettıgı degerı vızyondayken bulmasa bıle daha sonrasında bulacaktır.ıkı yıllık bır calısmanın urunu olması da ayrıca takdır gerektırıyor.sıg bır konusu var gıbı gorunsede ızleyıcıyı hıc sıkmayan keyıfle ızlenebılecek guzel bır fılm
Filmde tüm emeği geçenlere teşekkürler. Ya olsaydı şu anda ülkemiz ne durumda olurdu diye sordum durdum kendime. Oyunculuk harikaydı. Çok duygulandım. Yorum yapan bir arkadaş çok doğru söylemiş: Bu filmde gerçek milliyetçilik nedir anlıyorsunuz.
BU filmi izlerken ,tüyleri diken diken olmayacak bir türk vatandaşının,kendisini sorgulamasında yarar var diye düşünüyorum.. "Mesele araba değil, iktisadi özgürlük..."
Sinemaya gittiğimde tamamen zorunlu olarak girdiğim bir filmdi ama sonunda çok etkilendim. bence her türk ün izlemesi gereken bir film. sonuçta kendi tarihimizi anlatıyor. 10/8
Devrim arabaları filmini gerçekten çok beğendim.Bir mühendis adayı olarak çok duygulanarak ve kendime paylar çıkararak izledim.herkes gitmeli bence bu filme iki saati geçkin bir film olmasına rağmen izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamamdım ve filmdeki mühendislerimiz yaşadığı stresi resmen yaşadım.Şiddetle tavsiye ediyorum.