Devrim Arabaları
4,2

ozkan-caglayan
ozkan-caglayan

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi TÜRK filimlrinin ilk 5 ine girirdin gerçekten ama ülkemizde yakn tarihe ilgimiz ne yazıkki çok az gençler lütfen bırakın şu recep ivedik saçmalıklarınıda gerçekten msj veren filimlere yönelin filme emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...
klimur
klimur

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Galiba gösterime yeniden girecek sitesinde gösterim tarihi 24 nisan yazıyor.
anubis1313
anubis1313

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben daha sakin bir haftada tekrar gösterime girerse salonları dolduracağını düşünüyorum...
xhero1905
xhero1905

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film nasıl zarar eder anlamıyorum.

Senenin en iyi filmiydi.Issız adamın fazla abartıldığını düşünüyorum.
Bu yapım çok daha kaliteli
m-ozdemir89
m-ozdemir89

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok daha iyi yerlere gelmesi gerekn bir filmdi. Böyle güzel filmlerin araya kaynaması gerçekten çok kötü
altincago
altincago

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Issız adamdan sonra yılın en iyi filmiydi. Gişede istenilen (hakkettiği) başarıyı elde edememesine üzüldüm.
fusaria
fusaria

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filme yorum yapmıştım ancak tekrar yorum yapmak istedim..Bence kesinlikle 2008in en iyi Türk filmiydi..Neden fazla ilgi görmedi bilemiyorum..Belki yanlış zamanlama ya da reklamının iyi yapılamaması ya da bilinçsiz sinema izleyicisi..Emin olduğum şey ise kesinlikle daha fazla ilgiyi hakettiği..Gerçekten yazık..
mehmetzeki57
mehmetzeki57

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
vettel08 arkadaşım bence sen yanlış biliyorsun konuyu iyice araştırırsan olayın Erbakanla alakasının olmadığını görürsün.

Aynı zihniyet Kıbrıs çıkartmasınında Erbakanın yaptığını söylüyor. Tabii yerseniz !!!

Eğer dikkat ettiysen geçenlerde bu projede görev almış mühendişlerden birisinin röportajında; olayın kesin bir dille Erbakanla alakasının olmadığını söyledi...

Devrim Arabaları filmi bu gün hala neden bir şey üretemediğizin tarihçesini anlatır gibi.

Emeği geçen herkese Teşekkürler...
astek
astek

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film. Bir sürü saçma sapan film çıkıyor. Bu oyunculuk, bu senaryo hiçbirinde yok. Mutlaka izleyin...
nskmourinho
nskmourinho

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yılın en iyi türk filmi
arzukalaklioglu
arzukalaklioglu

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel,başarılı,görülmeye değer bir filim.İzlememek sinema sever birisi için kayıp olur.
burcuarslan85
burcuarslan85

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
işte bir türk sinema izleyicisi,dağıtımcısı artık suç her kimse ama hatası!çok kısa süre vizyonda kaldı,sonra da türk sineması nereye gidiyor iyi yönetmenler işler nerde işte biri burda harcandı gitti,maalesef böyle işler için napılıp edilip bir önlem alınmalı,neden bu kadar kısa süre kaldı vizyonda,devrim arabaları da çekilişle araba mı dağıtsaydı işi sanattan çıkarıp çekirdeklik basit bir anlayışa sürükleyen işler mi kazanmak zorunda,kalitesizim diye bağıran işler oyuncular yapımcılar yönetmenler değer görsün böyle işler harcansın,yemin ediyorum devrim arabaları derken burnumun direği sızlıyor,çok yazık ettiler,ya da ettik!
ykpdl
ykpdl

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu ne ya devrim arabaları mı? devrim şakası mı? Devrim arabaları deniliyor ama,içinde bu işin öncüsü Sn.Prof.Dr.Necmettin Erbakan yok.Yıllarca bizi herşeyle aldattınız bari tarihle aldatmayın.Sizin karşınızda biz varız.['Bir gençlik,bir gençlik,bir gençlik zaman benimdir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik'](Necip Fazıl Kısakürek)
stenzas
stenzas

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir numara film kesinlikle gidin.
jeo-ipek
jeo-ipek

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin erken gösterimden kaldırılmasına çok karşıyım. Kurban bayramı tatili diye sevdiklerimle birlikte sinemaya gitme fırsatı bulmuşken izleyememek :( Gerçekten çok üzücü ve de ayıp. Başka bir yabancı film olsa haftalarca inmez yaşadığım şehirde o kadar da sinema salonu var ama hepsinde aynı filmler :( Bari tek bir tanesinde oynasaydı dedirtti :( Şimdi yapımcılarından bir isteğim var o da DVDsinin en kısa sürede çıkarılması. Çok rica ediyorum.