Devrim Arabaları
4,2

deadpirate
deadpirate

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sinemaya gittiğimde tamamen zorunlu olarak girdiğim bir filmdi ama sonunda çok etkilendim. bence her türk ün izlemesi gereken bir film. sonuçta kendi tarihimizi anlatıyor. 10/8
eilo-2
eilo-2

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gosterime ılk girdiğinde izlemistim hala gosterinde olmasına acıkcası sasırdım. Ulkesini seven herkesin izlemesi gereken bi film bence film bittikten sonra bu ülke için bi şeylre yapmak gelio insanın içinden ve kadro da sahane mutlaka izleyin
bay-X
bay-X

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
'Bu ülkede iyi şeyler herzaman cezalandırılır'İşte filmin özü bu cümlede saklı....Bir daha vizyona girmeyeceğine göre bu sefer kaçırmayın
ncinarli
ncinarli

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Herkes gibi ben de bu filmin 'bolca' izlenmesini istiyorum.Ama tanıtım yeterli değildi gibime geliyor.Filmin ne kadar güzel olduğu,internet siteleri dışında başka yerlerde söylenmiyor pek.Filme gelince,ben bu kadar başarılı bir film gerçekten beklemiyordum.Her şeyden önce dönemin koşullarını çok iyi yansıtmış.Bu bile bir Türk filmini izlemek için yeterli bir sebep olabilecekken,yönetmen bununla yetinmemiş.Her açıdan çok emek verilmiş,üzerine çok çalışılmış bir film ortaya çıkarmış.Oyunculuklar çok iyi ve yanlış bilinen bir olayın üzerine gitmesi ve üzerinde çok durması da çok yerinde.İzleyici rakamları halen çok düşük.Umarım ileri ki zamanlarda bu rakam artar.Bence izlemek isteyenler DVDsini beklemesin, sinemadayken kaçırmasın!
olcayholat
olcayholat

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bazen sorulan sorulara cevap bulunamaz belki de bu cevapları doğru aktaramayız, şüphesizki bu sorulardan biri de Milliyetçilik nedir? sorusudur herkese göre farklı bir tanım içerir bu film aslında gerçek tanımın ne olduğunu gösteren bir film ortak duygu ve düşüncede birleşme olgusunun en iyi anlatıldığı film olarak görüyorum 10/8
salbase
salbase

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film tek kelimesiyle harikaydı filmin basında yeterince yer verilmeyip kaynatıldığını düşünüyorum filmin havası heyecanı filmi izlerken doruk yapıyor herkes bu filme gitmeli bence
winniecik
winniecik

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
her şey süperdi ellerine sağlık emeği çekenlerin,okullarda,işyerlerinde izletilmeli.tek kötü eleştirim;meclis sahnelerindeki çekim bana çok yapmacık geldi,teknikten anlamam ama insanları kes-yapıştır gibiydi, o kadar dikkatimi çekti ki o anlarda filmin duygusundan uzaklaştım.
ali9142
ali9142

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en iyi türk filimiydi. Sinema severlerin arşivinde bulunması gereken bir film.
jamesbond-2
jamesbond-2

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bende yeni izleyelerdenim ve iyi ki de izlemişim dedim filmi.Bu konuyla ilgili bir yapım ancak bu kadar duygusal,bu kadar etkileyici ve büyüleyici yapılabilir.Oyunculuklar da zaten harikaydı.Türklerin istediği zaman ne şartlar altında neleri yapabileceğiniz gösteren bu filmin bence kaçırmayın.9/10
6OK
6OK

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bende ilk izleyenlerdenim ve aynı şekilde diğerlerinin dediği gibi; yeniden izleyeceğim.Kesinlikle ülkede yaşan herkesin izleyip ardından ders çıkartması gereken bir film. Bizim istersek neler yapabilecğeimizi kanıtlayan, hayal mahsülu değil tamamen gerçeklerden uyarlanmış üstünede çok iyi oyunculuklarla beenmiş bir film. Yapımında emeği geçen herkese teşekkürler ediyorumKaçıranlar bu sefer mutlak izlemeli...
sevimtunc79
sevimtunc79

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filmdeki dayanışma ruhu, başarma azmi,insanların kendi hayatlarından taviz vererek çalışma azmi ve sonuçta ortaya çıkan devrim arabası, o arabanın hâla çalışıyor olması öyle müthiş yansıtılmış ki duygulanmamak elde değil
birde şu söz bu ülkede iyi şeyler yaparsan mutlaka cezalandırılırsın
tug-demir
tug-demir

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmeli ben izlemiştim ama tekrar izlemeye değer... Şiddetle tavsiye edrim.
Ceren S.
Ceren S.

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Filmi ilk geldiğinde izleyenlerdenim ve tekrar vizyona girmesine çok seviniyorum çünkü film gibi film bu işte.Üstelikte gerçekleri gösteren bir yapım , film anlayışı sadece hollywood aksiyonlarından ibaret olan biri zaten gitmesin bile... Bu yapıma değer verelim çünkü gerçekten izlenmeyi hakeden bir film..
orki56
orki56

İlk gösterildiği zaman gitmiştim.Enfes 1 film..Bu kez kaçırmayın...9/10
ozguradam44
ozguradam44

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
KESİNLİKLE İZLE....bu filme ilk gösterime çıktığında gittim.testere v ile aynı dönemde idi kararsız kaldım ve devrim arabalarını tercih ettim. İyikide öyle yaptım çok zamandır bu kadar duygulanmamıştım.Bir öğretmen olarak mühendis olmayı o kadar çok istedim ki anlatamam. Herkese tavsiye ederim....