Devrim Arabaları
4,2

philter08
philter08

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film..türk insanının istediği zaman başaramayacağı şey yoktur sözünü bir kez daha doğrular niteelikte.. aynı zamanda da o zamanki mühendislere yapılan büyük haksızlığı gözler önüne sermiş...
erdemleherdem
erdemleherdem

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Yorumların tamamını okumadım. Belki yorum tekrarı gibi olacak ama inanın Ankaranın en büyük sinemasında bu kadar az izleyiciye hitap etmesine filmin sonundan daha çok üzüldüm.
Rol paylaşımına hayran kaldım, oyunculuklar çok iyi. Tolga Örnek sana minnettarız. Devrim otomobilini yapanlardan sonra bu filme emeği geçen herkese de teşekkürler...
Mutlaka izleyin.
Harika bir film...
goksangs
goksangs

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film gerçekten..önceden insanların ne kadar idealist olduklarını apaçık gösteren bir film ve çok başarılı..kesinlikle sahip çıkılması gereken bir yapıt şiddetle tavsiye ediyorum...yapanların,oynayanların ellerine yüreklerine sağlık..
dogukandogan19
dogukandogan19

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hiçbir başarı cezasız kalmaz.
Atakan Ö.
Atakan Ö.

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filme dün akşam sırf zaman geçirmek için gittim ve hayran kaldım. Tolga Örneki ve oyuncuları candan kutluyorum. Bence her türkün, özellikle gençlerin bu filmi izlemesi gerekir. Dönemin atmosferi, mühendislerin özverili çalışmaları çok güzel yansıtılmış. Cemal aganın karşısında motorun çalıştırılması sırasında sanki bende o mühendislerden biriymiş gibi heyecanlandım. Tebrikler.10/10
lalkitsi
lalkitsi

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film herkese tavsiye ederim...
erci
erci

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
böyle bir filme bu kadar seyirci çok az,türkiyede iyi filmi kimse izlemiyor.nerde absürd komedi var,yüzbinlerce kişi seyrediyor.türkiyede sinema nasıl gelişecek acaba.
ycltrm
ycltrm

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Dayandığı öykü açısından son derece güçlü bir film. Yönetmeninin de bir söyleşide belirttiği gibi tüm ekip inanarak ve filmi benimseyerek oynamış. Oyuncu seçimi ve oyunculuklar mükemmel. Dönemin atmosferi çok iyi yansıtılmış. Özellikle mühendislik eğitimi almış veya imalatın güçlüklerini bilen kişilerin keyifle izleyebilecekleri bir film çıkmış ortaya. Bir yorumcunun da ifade ettiği gibi, rekorlar kırması gereken bir film. Mutlaka sinemada izleyin.
feraye22
feraye22

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Zevkle ve grur duyarak ızleyecegınız bır fılmm .fılmın hakkını vermıslerr ellerıne saglıkk
cccaanneerr
cccaanneerr

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok başarılı buldum. Sanki sinemada izliyormuşum gibi değilde olayların içinde bende varmışım gibi kapılıp gittim. Çok duygulu anlar yaşadım. Ülkemizin otomotiv sanayi sektöründe gelişemediğinin nasıl engellerle birçok konuda köreltilmemizin bir göstergesi olmuş.
neruda-emre
neruda-emre

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir dönem filmi olmuş...izlerken büyük keyif aldım...tüm arkadaslarıma mutlaka izlemeleri gerektigini onerecegim....
yigitataagartan
yigitataagartan

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika. Başka söze gerek yok.Bir konu bu kadar mı etkileyici anlatılır boşa giden emeklerin ızdırabı bu kadar mı güzel seyirciye aktarılır.Herkese tavsiye ederim.Çok başarılı bir film.
babsy-2
babsy-2

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence müthiş bir iş çıkarmışlar.. iyiki bu filmi yapmışlar diyorum..bence her Türk gencinin görmesi gereken önemli filmlerden biri Devrim Arabaları..
ahmet-ergenc
ahmet-ergenc

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi izleyip de sinirleriniz bozulduysa bu filme hakkını vermeniz gerekir bence başarılı bir film olduğunu kanıtlamıştır artık.
brida-2
brida-2

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok çok güzel bir film... konuşup tartışmak yerine izleyip hayranlık duyalım. türk mühendisinin neler yapabileceğinin ispatıdır. herkesin izlemesini tavsiye ederim