Devrim Arabaları
4,2

e-ergener
e-ergener

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tarihi yanılsamalar üzerine kurulmuş bir film. Yanlış tarih öğretimi sinemaya vurulabilecek en büyük darbedir kanımca. Gözümde ABD-Vietnam filmlerinden hiç bir farkı yok. İzlemeye de gerek yok onun için.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Üniversite Sinema Günleri organizasyonunda izlettim ve gerçekten çok beğenildi..Filmin ana fikrini ise Selçuk Yöntem Söylüyor zaten..Türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz..
Buster-2
Buster-2

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Devrim Arabaları Fikrini ilk defa konuşmalarında seslendiren ve Neden Bizim Kendi Motorlu taşıtımız olmasın diye bir soruyla Millî Üretim hareketini başlatan İTÜ Makina Mühendisi Prof. Dr. Necmettin Erbakandan hiç bahsedilmemesi, yok sayılması çok büyük bir skandal, ayıptır!!İsmine hiç rastlayamadık diye gülünecek bir iddia ile bu muhterem insana bu yaşında bile iftira edenlere yazıklar olsun..
hayriye-ablam
hayriye-ablam

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Allah aşkına bu filmin nesi güzel.. bütün samimiyetimle söylüyorum günahtır verdiğiniz paraya.bir an önce film bitsin de gidelim diye dua ediyor insan.saçma sapan bir film.
Lykan
Lykan

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Devrim arabalarının mimarı Prof. Dr. Necmeddin Erbakandır, bu filmi yapanın, yönetenin, senaryosunu yazanın bunları bildiği halde bu filmde isminin zikredilmemesi ayıpların en büyüğüdür şiddetle kınıyorum, derhal özür dilenmesi gerekir yoksa bunda bir art niyet seziyorum...
aa-tamer
aa-tamer

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bir yönetmen tarihten bir gerçek hikaye anlatmak istiyorsa ilk önce objektif olmalı. Sadece kendi bildiğini ekrana yansıtmaya kalkışırsa çok büyük hata etmiş olur. Bu yüzden; Gelibolu belgeselinde üzerine sinek üşüşmüş yemekleri ve işgal devletleri komutanlarının aşk mektuplarından belgesel yapan Tolga Örnekten pek fazla birşey beklemiyorum doğrusu...
ykpdl
ykpdl

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu ne ya devrim arabaları mı? devrim şakası mı? Devrim arabaları deniliyor ama,içinde bu işin öncüsü Sn.Prof.Dr.Necmettin Erbakan yok.Yıllarca bizi herşeyle aldattınız bari tarihle aldatmayın.Sizin karşınızda biz varız.['Bir gençlik,bir gençlik,bir gençlik zaman benimdir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik'](Necip Fazıl Kısakürek)