Devrim Arabaları
4,2

Ilknur K
Ilknur K

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Film tam anlamıyla hazıra konan, tembel halkımızı anlatıyor. Ama bunun yanında deposu boş olan arabayı gurur meselesi yapıp orada gerçeği söylemeyerekde onca emeği çöpe atıyorlar. Bu gurur mu yoksa aptallık mı?
Demirtas
Demirtas

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Samimi ve içten çekilmiş, oynanmış güzel bir film. Açıkça söylemek gerekirse ben çok daha başarılı bir film bekliyordum ama maalesef filmde biraz kolaya kaçılmış bölümler var. Hatta bu bölümler oldukça fazlada diyebilirim. Ama bahsettiğim şeylr birazda bütçe ile alakalı. O yüzden anlayışla karşılayabiliyorum. Dönem filmi çekmek çok zor ve meşakkatli bir iş. Çok detay çalışmak ve göstermek gerekiyor. Maalesef bu filmde dönemi yansıtan detaylardan oldukça uzak durulmaya çalışılmış. Genellikle dar çerçevelerle mümkün olduğunca dış çekimlere girilmeden, belirli noktalarda geçiyor film. Zaten filmin çok büyük bölümü atölyede geçiyor. Ancak atölye dışı sahnelerde biraz kolaya kaçılmış. Özelliklede T.B.M.M. bahçesinde geçen sahne çok başarısız. Arka plana kocaman bir Ankara manzarası fotoğrafı koymak bence hiç yakışmamış. Bu detayları kafanıza takmazsanız zevkle izleyebilirsiniz.
boldheart
boldheart

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok kaliteli bir yapım her yönüyle kısaca özetlersek ne edersek kendimize ediyoruz inanma duygusu çoğumuzda yok en başta şu filme vizyondaki diğer saçma filmlere gidilceği kadar gidilse olmazmı böyle anlamlı filmer çok daha fazlasını hakediyor keşke sonuna daha iyi özen gösterebilseylerdi filmin yinede güzel mutlaka izleyin...
gokhankocgida
gokhankocgida

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
maalesef bekledıgımden sıkıcı bır fılmdı..
1) oyunculuk super...
2) belgesel tadında..cok duz ve heyecansız bır anlatım tarzı oldugu ıcın bır sınema fılmınden beklenenlerı bence karsılamadı...
3)6 verıyorum..anlatım akıcı ve baglantılar guzel..
4) muzıkler yok denecek kadar az ve sönuktu..maalesef beyaz melek daha basıttı ama etkıleyıcıydı..keske aglatmak guldurmek amacı olmasada şaşırtıcı bır yanı olsaydı... maalesef abartılcak kadar mukemmel fılm degıl...sıkıldım...herkes begendıgı ıcın beklentıyle gıtmeyın..tercıh sızın...
widmark-2
widmark-2

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten etkileyici bir deneme. Zayıf yönlerini görmezden gelebiliriz , oldukça cüretkar. İzlemek gerek..
zgrklc
zgrklc

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
oyuncuların mımıklerı cesıtsızde grurla mayalanmıs mıllıyetcılık ıfadelerı sureklıydı.pencere dardı bıraz.
denz-2
denz-2

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
eksikleri olsa da (gerek olayın senaryoya yedirilmesi gerekse tarihi bilgi eksiklikleri) herkesin izlemesi gereken bir film bence.
anilgerz
anilgerz

24 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
izlerken insanı yormayan ve sıkmayan bi film..Anlatılan tam anlamıyla etkileyici..kesinlikle izleyin..Beğenceksiniz..
OzzanN
OzzanN

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
eloctronica arkadaşım. Filmi ben de beğenmedim. En azından beklediğimi alamadım. Ama film bu kadar ucuz değil. Arabalarda trenle gelmiyor. Trenle gelse bile adam Cumhurbaşkanı. Öğrenemeyecek mi? Neyse. Bunlar zaten yaşanmış olaylar. Dediğin gibi yapamazlardı ya!
aydin-dereli
aydin-dereli

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
GÜZEL BİR FİLM
JigSaw-2
JigSaw-2

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmdeki oyunculuklar güzel olsada ben pek fazla beğenmedim fazla diyaloglar vardı ben izlerken ara ara sıkıldım diyebilirim sonu çok saçmaydı adamlar o kadar yapıyorlar benzin yok diye beğenmiyorlar 6/10
hacivat39
hacivat39

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film baştan sona kadar ince ince işlenmiş senaryosu, başarılı ve ölçülü oyunculukları ve arabalarıyla oldukça göz dolduruyor..
sergioleone-2
sergioleone-2

8 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Olanlar aslında sadece benzin bitme meselesi değil kanımca, birileri bize bunu yaptırtmamıştır, her daim olduğu gibi. Bağımsızlığımızı yitirmeye başladıktan sonra zaten ekonomik olarak da kendi kendimize bir şeyler üretip satmamızı hep engellemişler, Mustafa Kemal sonrası Cumhuriyet tarihi böyle hikayelerle doludur. Bu arada bir arkadaş çok güzel yazmış, Amerikan filmlerine ya da internette gülüp geçtiğiniz kalitedeki filmlere gişe yaptıracağınıza gidin de biraz tarihle yüzleşin.
hostel-saw
hostel-saw

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Garp kafasıyla otomobil yaptık,ama şarp kafasıyla arabaya benzin koymasını unuttuk...
senaryo,yönetmen,oyunculuk,müzik...10/8...
kamiletugba-turan
kamiletugba-turan

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
konusu ve oyuncuları itibariyle dikkat çekici bir film.bende izledim ve beğendim.diyoloğlar iyiydi.ama karakterler biraz havada kalmış.
şunu da belirtmek gerekir bir türk yapımı ve dönem filmi oarak çok iyi iş çıkarılmış.mutlaka izlenmesi gereken bir film.
emeği geçen herkese teşekkürler.