Şantaj
2,4

fantomasds
fantomasds

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Machete, Stone derken De Niro karizmayı çizdirmeye devem ediyor. Çok kötü flim seçimleri devam ederse şöhreti sarsılacak.
mrwywz
mrwywz

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
edward norton favori oyuncularm arasında..oyunculuğunu ve kendisni çok severm kötü bir projede yer alacağına ihtimal vermiorum..
angirem
angirem

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
çok sıkıcı bir film. adı şantaj ama kendisi tam bir işkence. hem şantaj neresinde filmin, sonunda hemde çok basit yüzeysel. kötü, çok kötü. demekki edward norton ve robert de niro olsada yetmiyor bazen. hem norton neden okadar kötü konuşuyordu, ses tonu falan ezikçe. kötü film.
berkt
berkt

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok yavaş ağır bir film açıkçası seyretmeyin zaman kaybı paranızıda yazık.
blackk
blackk

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbat bir film, zaman ve para kaybı, son zamanlarda izlediğim en sıkıcı ve anlamsız film. 2/10
ilker-07
ilker-07

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz derece sıkıcı,vermek istediği mesajı dahi doğru düzgün veremeyen bir film...
cetiner66
cetiner66

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Aldığı puan bence fazla. Normal bir Amerikan ajan filmi. Çok abartacak birşey yok. Inception, Avatar gibi filmlere göre tabi ki daha zayıf ama vakit kaybı değil, vizyondaki diğer filmlere göre oldukça iyi bir tercih olacaktır. Sıkılmadan izleyip, eğlenirsiniz, pişman olmazsınız ama tadı damağınızda kalmaz. Oyle bir film.
dissentient-dissenting-
dissentient-dissenting-

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kadro ve filmin iyiligi arasındaki ters orantıdan ote... ayrıca soylenecekler: -filmin fragmanında ve turkce cevrımındekı santaj kelımesı ıle fılmın alakası yok. cok baska bır konu var fılmde. bence sıkıntı burda yoksa de niro-jovovich-norton oyunculuklarına diyecek yok. six feet under daki anne de gayet basarılı. ama belırttıgım gıbı fılmın konusu santaj degil. ters orantıya sebep bu buyuk hata duzeltılmelı bence.
good-riddance
good-riddance

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
``the score`` daki berbaerlikleri elestirmenlerce cok da tutulmayan (ki bence norton`un canlandirdigi spastik karakter gercekten basariliydi)ikilinin bu filmine guveniyorum. edward norton son donemde kendini geri plana cektiyse de bu filmle iste ben burdayim bir yere gitmedim diyecek ve bizim gonlumuzu yeniden fethedecek...gelse de izlesek...
jokerant53
jokerant53

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmin sonuna kadar inşallah böyle bitmez diye dua ettim öylece bitti :(
e107888
e107888

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bana american beauty yi hatırlatan, durum psikolojisinin olduğu bir filmdi.sıkıcılıktan ziyade, konu itibari ile zor bir film olduğunu söyleyebilirim. çıkınca farklı bir moda geöirttiyor çünkü..robert de niro ve edwart norton için değer..ayrıca american beauty benzerliği bana oskara aday olabilir mi diye düşündürttü...
haka776
haka776

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
berbat bir film gerçekten .verdiğim paraya yazık oldu.kesinlikle sinemada izlenilecek bir film değil.
alcuin
alcuin

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
kaliteli oyuncularla yabancı sitelerde puanıyla pohpohlanan yılın en rezalet filmlerinden biri. konunun sıkıcı ve kötü olması bir yana finalde çok kötü, paranıza yakın bence.
sto-2
sto-2

11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat. kadroya bakmayın vakit geçsin diye bile izlenmez..
kobe-24
kobe-24

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
"her bandan geen olay senin ilerlemen iin tasarlanmtr"

ben byle filmleri zlyorum. 9...