gogola
7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Özgün ve güzel konusu olan kaliteli bir yapım, ama sanki 2009 dan daha önce yapılmış gibi bir izlenimi var. Özellikle anne bence filmin en başarılı oyuncusu. Dolan ın düşüncelerinde bocalaması, annesini bir sevip bir nefret etmesi ve yönetmeninde kendi olması filme gizemli bir hava katıyor. Diğer yan konular daha vurucu yapılabilirmiş ama bıçaksırtı gibi yan konu (ergenin ilişkisi) belki ana konuyu dağıtmaya sebep olabilirdi. Filmin eksisi soğuk havada boğulmuş olması (sanki aceleye gelmiş olduğunu hissediyorsunuz).
Bence umut vaadeden bir yönetmen diğer filmlerinde çıtayı yükselteceğine inanıyorum.
evet bir bu eksikti ne kadar meraklıyız şiddete böyle bir filme para verip bilet alıp sonra da koltuğuna kurulup izleyebilenin aklına şaşarım o parayla bir fakir sevindir bir çocuğa kitap al çok daha makbuldür böyle filmlere rağbet etmeyin prim vermeyin ben kim miyim, ben anneyim....