Başka Semtin Çocukları
3,6

bylaw
bylaw

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir filmdi,ele aldığı kopnular gerçekten türkiyenin içinde olduğu durumu çok güzel yansıtıyor ve taşları yerine oturtunca bence sonlara doğru hiçte saçmalamayan bir film,aksine olabilecek hatta olan şeyler bunlar izlemeye değer tavsiye ederim...
fbteam07
fbteam07

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmler sinemada izlenmiyor genellikle. ne yalan söyliyeyim bende dvd sinden izledim ve izledikten sonra kendime keşke sinemada izleseydim dedim. ama iş işten geçmiş oluyor. böyle güzel filmlere sahip çıkamıyoruz. eskiden türk filmlerinin arasından cımbızla çekip çıkarırdık güzel filmleri artık bir sinemada beş türk filminin birden oynadığını görür olduk ki bu da kaliteyi bir hayli artırdı. her hafta bir veya iki film giriyor vizyona. türk filmlerine gidelim. sinemamıza sanatımıza sahip çıkalım derdimizi sanatla anlatmak en faydalısı olacaktır.
GENCO-2
GENCO-2

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlenesi bir film,Aydın Bulut filmleri dram ağırlıklı olur bu filmde öyle görünüyor oyuncu kadrosu çok güçlü sadece Eysan Özhim i beğenmiyorum bu filme fragmanda bile yakışmamış keşke yönetmen başka bir yüz bulsaydı,o rolü haketmiyor bence...Sıkı bir Bülent İnal hayranıyım bu filmede çok yakışmış,filmde Değme Felek türküsünü çok güzel seslendirmiş inşallah daha büyük başarılara imza atar.Ayrıca 45.altın portakal film festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Volga Sorgu,En İyi Sanat Yönetmeni Türker İşçi,Behlül Dal Özel Ödülü Aydın Bulut.. Bu film hakkında kötü yorum yazanlar Türk Sinemasına haksızlık etmiş olurlar.Yadırgadığım diğer olaysa film çok kısa süre vizyonda kaldı en büyük haksızlık da bu oldu.
gslimtugay
gslimtugay

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmden iyi şeyler bekleyenler izlemesin derim,tavsiyelerle bu filmi izledim ama gördüm ki yersizmiş,hani çok da kötü değil ama bu filmden daha iyisini beklerdim..10/5.5
dilanmorkoc
dilanmorkoc

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
ismi gibi baska semtin çocuklarını çok güzel işlemiş bu film izlemelisiniz arkadaşlar
V-aLi
V-aLi

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Beklediğimdn çok daha başarılı ve kaliteli
arifyldrm
arifyldrm

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sürükleyici bir filmdi gercekten...Toplum içerisindeki farklı inanç ve kültürdeki insanları ve o insanların nasıl bir ortamda büyüyüp yaşadıgını gosteren bir film...Gercekten Türk filmleri içersindeki güzel yapıtlardan...Kesinlikle izleyin...8/10
tayfunultraslan
tayfunultraslan

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
sosyal mesaj içerikli mükemmel bir kurgu..bir türk filminden daha fazlası..10/9
izdirap08
izdirap08

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film küfürlü yorumunu okuyunca dayanamadım bende yorum yazmak istedim. Film geçtiği mekan ve konunun işlendiği çevre bakımından az bile küfürlü.En kötü adamın bile ağzından kötü laf çıkmadığı Yeşilçam filmleri de geride kaldı artık. Amerikan filmlerinde her saniyesi küfürlü konuşmaları normal karşılayan insanların Türk filmlerine çok küfürlü sıfatını yapıştırmasını anlayamıyorum. Ayrıca verdiğiniz paranın hakkını veren bir film.
erenolog
erenolog

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi yerli film
etkileyici ve gerçekçi
günümüz sorunlarına güzel bi bakış açısı getirmiş
mutlaka izleyin
zaten şu sıralar izlenebilecek en iyi yerli yapım
dandik yerli filmlerden sonra bu iyi geldi walla:)
nicg1
nicg1

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kimse bu filmde argo,küfür fazla demesin...Film Türkiyenin gençliğini,sorunlarını bir ayna gibi yansıtmış.Aşşağalık kompleksine girmiş yakın arkadaş,askerde piskopatlaşmış komando,alevi sünni çatışması,Istanbulun varoşları...ve birçok olay...tavsiye ederim

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği geçen herkesin yüreğine, bileğine, aklına sağlık.Beğensekte beğenmesekte bu bir varoş çığlığıdır.ne kadar görmemezlikten gelsekte bu insanlar bu ülkenin insanları...filmin sinemasal yanını eleştirmek sizlere kalmış.izlenmeli......
duygu-gonullu
duygu-gonullu

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bir film ancak bu kadar etkileyici olabilir muhteşem bir film olmuş sayın Aydın Buluta bütün oyunculara ve tabiki müzikler içim cem yıldıza tebrikler
konu okadar önemli bir kanayan yaraya parmak basmışsı izlerken düşünüyosunuz ve düşünürken köprüler kurmak varken niye duvarlar örülüyo diyorsunuz tabrikler aydın bulut ve emeği geçen herkes
crossfire
crossfire

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Eyşah Özhim (Canan) haricinde ki roller ve oyunculuklar çok güzeldi. 'Kader' den sonra izlediğim en güzel dramlardan biriydi.
denizerozkan
denizerozkan

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
İsmail Hacıoğlunu çok beğeniyorum.Kabadayı ve Gökten 3 elma düştü filmlerindede çok başarılıydı.Bu filminde vizyona girmesini bekliyorum.Fragmanını izledim.Umduğum gibi çıkmadı.Biraz daha iyi olabilirdi.Umarım film başarılıdır.Merakla bekliyoruz.