Hesher
Ortalama puan
3,2
13 Puanlama

3 Kullanıcı yorumları

5
0 Eleştiri
4
0 Eleştiri
3
1 Eleştiri
2
2 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

Takipçi 1.209 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
27 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Anaakım sinemadan uzak bir iş yapılmak isteniyorsa sadece böyle ağır tempo,depresif atmosfer,minimum müzik kullanarak gerçeşleştirilemez.Yapılan iş samimi olmaz,çünkü önce karakter tahlilleri,neden-sonuç ilişkileri,kurgu gibi sinemanın gereklerini yerine getirmek gerekir.''Hesher'' bunların hiçbirini yapamadığından işin kolayına kaçmış gibi duruyor öncelikle.T.J.'in Nicole'a duyduğu platonik aşk,Hesher'ın geçmişi ya da onu bu hale getiren nedenler,ailenin evine gökten düşmüş gibi gelmesi ve hemen kabul görmesi gibi olaylar zayıf senaryonun bize izah etmediği veya çok üstünkörü geçilen bölümlerinden birkaçı sadece.Sonuçlanana kadar olmamışlık hissi bayağı bir kuvvetli ve filmi hangi gruba soksanız da her açıdan başarısız.
kemerlee
kemerlee

Takipçi 693 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
17 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Büyük bir kayıbın acısıyla boğuşmaya çalışan T.J. ve Babasının bu süreçte tesadüf eseri tanıştıkları ve zorla evlerine yerleşen ağzı bozuk tuhaf bir manyak olan Hesherla olan ilşkileri ve yas dönemi boyunca yaşananları olabilceğince abzürt bir dille anlatan farklı bir drama.Bazı arkadaşların dediği gibi komik değil sadece abzürt sahnelerle dolu, yer yer dramı iyi yaşatsada genel olarak sıkıcı hatta sinir edici, T.J. dışında akılda kalıcı bir yanıda yok.
10/5
cinefilo
cinefilo

13 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
6 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
sonunda izleyebildik.

ayni sey oldu bekledikçe beklenti artti JGL'in Mysterious Skin den sonra yine benzer bi rolde görmek istemistim bu filmdede onu bekliyordum biraz karsiladi biraz umut kirdi zira bu filmdeki bütün karakterler önemliydi. Hesher denen adam bozuk bi psikolojisi olsada bazi seyleri asmis bi arkadas kendince yardim ediyor

genel olarak güzel bi anti-kahraman portresi çizsede filmdeki karakterlerde genel olarak bi derinlik sorunu vardi.

Film sonunda imza attirsalarda hesher'in imzasinin pek fazla taraftar olusturacagini sanmam.

klasik sonuda bir diger kirici neden.

7/10
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler