Red
3,8

metincm
metincm

19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
keyifli bir film ama 8.2 cok. 7 ile 7.5 arasinda olabilirdi.
jrobi
jrobi

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
1 aydir neredeyse tüm filmleri izledim bu 1 ay icerisinde ilk defa bir filmin bitmemesini istedim yani bu kadar harka bir kadro bu kadar komedi ve aksiyon filmi iyi olabilirdi.Ah morgn sende yaslandin ya :(
Emrah Ilgaz
Emrah Ilgaz

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
on numara film diyorum aksiyon sevenlerin kaçırmaması gerekn bi yapıt olmuş...
f3309610
f3309610

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
ya garip bi filmdi bence. ilk yarı çook yavaş uykun geliyor, 2. yarı çok hızlı yetişemiyorsun. 10/7 (2.yarısı için)
leo988
leo988

4 Haziran 2011 tarihinde eklendi
kaliteli ve kendini izleten aksiyon-macera-birazda komedi unsurlarıyla harmanlanmış güzel senaryosuyla izlenilebilir bir film
murtega23
murtega23

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
İlk yorumları görünce herhalde ben yanlış filme gittim sandım. Bu kadar usta ismin bu senaryoyu nasıl kabul ettiklerine şaşırıyorum. Bende bugün gittim. Vasat bir polisiye filmi. Hakikaten 10 diyenlere şaşırdım. Gidilmez zaman kaybı diyorum.
iatros
iatros

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bol aksiyonlu ve komik.Kesinlikle gidin pişman olmazsınız.İyi seyirler...
doruqLama
doruqLama

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yorumlara bakıp film izleyen biri değilim. Ama kadro, konu, yapılan eleştiriler hep olumlu yönde. En yakında zamanda izleyeceğim. Umarım okuduğum yorumlara tekrar teşekkür etme imkanım olur :)
cannac88
cannac88

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bence o kadarda abartılacak bir filim değil ama kesinlikle sıkılmadan izliyebilirisiniz ben daha fazlasını bekliyordum
me5ut
me5ut

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmi izlemeden yorum LüTFeN yapmayalım..
edifice-2
edifice-2

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
iğrenç bi filmdi. kesinlikle sinemalık değil.. puanına bakıp gittim bin pişman oldumm.. kurşunla havada füzeyi vurup patlatıyorlar.. aksiyon anlayışınız buysa siz bilirsiniz tabi.. klişe amerikan filmi... öğğ:d
Doğukan K.
Doğukan K.

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
hoş bir filmi
ilh9bu
ilh9bu

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
3 saat önce seyrettim.çok güzel, aksiyonu bol, komedisi bol çok güzel seyirlik bir film. kesinlikle gidilmeli. kadro çok iyi...bruce willis varsa gidilir.10-10
rastababy-2
rastababy-2

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
begenemedim...yani tekrar bu filmi bi gün izleyeceğim zaman;ahaa su sahnesi superdi falan diyeceğim bişey yoktu..hiç gülmedim bile..sinemadakıler cok beğendi ama ben tutmadım.zaten cia,ajan,komedi tarzım değil ondandır..
gamze54
gamze54

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika...oyuncular çok sağlam bi kere