1 aydir neredeyse tüm filmleri izledim bu 1 ay icerisinde ilk defa bir filmin bitmemesini istedim yani bu kadar harka bir kadro bu kadar komedi ve aksiyon filmi iyi olabilirdi.Ah morgn sende yaslandin ya :(
İlk yorumları görünce herhalde ben yanlış filme gittim sandım. Bu kadar usta ismin bu senaryoyu nasıl kabul ettiklerine şaşırıyorum. Bende bugün gittim. Vasat bir polisiye filmi. Hakikaten 10 diyenlere şaşırdım. Gidilmez zaman kaybı diyorum.
Yorumlara bakıp film izleyen biri değilim. Ama kadro, konu, yapılan eleştiriler hep olumlu yönde. En yakında zamanda izleyeceğim. Umarım okuduğum yorumlara tekrar teşekkür etme imkanım olur :)
3 saat önce seyrettim.çok güzel, aksiyonu bol, komedisi bol çok güzel seyirlik bir film. kesinlikle gidilmeli. kadro çok iyi...bruce willis varsa gidilir.10-10
begenemedim...yani tekrar bu filmi bi gün izleyeceğim zaman;ahaa su sahnesi superdi falan diyeceğim bişey yoktu..hiç gülmedim bile..sinemadakıler cok beğendi ama ben tutmadım.zaten cia,ajan,komedi tarzım değil ondandır..