Red
3,8

volkanick
volkanick

25 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Son yıllarda emekli ajan rolleriyle karşımıza çıkan ve çıkacak olan Bruce Willis'in etrafında toplanmış sağlam oyuncu kadrosuyla merak uyandıran film tatmin edici ölçüde komik,eğlenceli,heyecanlı bir aksiyon.
Hepsi saygıdeğer oyuncuların içinde John Malkovich öne çıkı döktürmüş.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

19 Eylül 2012 tarihinde eklendi
eğlenceli komik aksiyonu yüksek ve sağlam oyuncu kadrosuyla kendini izlettiren bir film tavsiye ederim tabiki bruce baba performansıyla ben halen oyundayım mesajını veriyor iyi sehirler...
Alp T.
Alp T.

26 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Film ve ğlenceli ve aksiyonluydu. Mesela: Babalık sahnesinde hem heyecanlandım hem de gülmekten karnıma ağrılar girdi. Normal bir film. Abartılacak bir şey yok ama güzel bir filmdi. Çerezlik bir film. 3.5/5
potasyum
potasyum

26 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu her ne kadar güçlü olsada aynı şeyi film için söyleyemem.Evet eğlenceli bir film ama izledikten sonra aradan zaman geçince tekrar şu sahnesine bakayım dediğiniz filmlerden değil.
okan1903
okan1903

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Patlamalı çatlamalı birazda komik bir aksiyon filmi.Oyuncular için bile izlenebilir.
İzlerseniz sıkılmazsınız.İzlemesseniz çok sey kaçırmazsınız.
10 üzerinden 7
bandırmalı
bandırmalı

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kadro super ama film için aynısını söyleyemem vasat bir aksiyon filmiydi 10/6
arroyo-2
arroyo-2

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Yaşlı kurtlar Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Brian Cox ve Helen Mirrenin biraraya geldiği, son zamanlarda aslında bolca gördüğümüz (Örneğin Salt, Knight and Day)abartılı aksiyon sahneleriyle, zaman güzel esprileriyle hoş bir seyirlik.
beck31
beck31

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kadro ve içerisindeki ekip geri döndü altbaşlıklı retro hava fazlasıyla keyiflendiriciydi.Hoş ve gayet eğlenceli bir aksiyon, kahkaha boyutunu önemsemeyip eğlenmek isterseniz izlemeden geçmeyin.7.5/10
Esteban-2

Eğlenceli bir filmdi, tavsiye edilir... 7,5/10
6OK
6OK

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filim güzel başlıyor, eğlenceli devam ediyor fakat ortasından itibaren belirgin düşüş var. Sonunu iyi bağlayamamışlar. Daha doğrusu klişe şeyler oluyor. BGüzel fırsat yakalnmış ama bence harcanmış.Yine de eğlenceli film. Ama aynı türde 'Knight and Day' çok daha iyi bir alternatif. 6/10
yagmur-197
yagmur-197

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Konu açısından farklı bir film olmayabilir;lakin aksiyon açısından tatmin edici bir filmdi bana göre...En azından poflayarak izlemeyeceğinizden eminim..İzle ve unut filmler kategorisinde ama eğlenceli olanlarından:)haftasonu atıştırmalık diyorum ve 10/7 veriyorum selametle:)
legend-is-back
legend-is-back

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
izlerken bazen gulumseten bazen heyecanlandiran bir film .......6-10 sadece oyunculuk icin senaryo bilindik.....
Chev
Chev

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok klişe ve basit bir film. Hiçbir orjinalliği yok. Kadroya aldanmayın.
umansia106
umansia106

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bazen sinemaya gitmiş olmak içni gidersin sinemaya, bazen de özellikle bir film için.bu film de sinemaya gitmek için olanlardan diyebilirim. gidin izleyin eğlenin. ama daha fazlası yok.