Aksiyon sevenler için film gayet ideal. Açıkcası ben çok eğlendim ve güldüm. Ülkemize geldiğinde kötü performans sergileyen John Malkovich dahi rolünde çok iyi. Tabi Bruce Abinin Die Hard 4dan bu yana abartı sahnelerine alıştık. (10/9)
Kadrosuna güvenerek gittim. Gerçekten yaşlı ve tecrübeli üstadların kendilerine yakışır bir filmde buluşmaları güzel olmuş.Aksiyon namına oldukça iyi bir film olup gülümsemeyi de yüzünüzden eksik etmeyecek kadar komedisiyle izlenmeye değer film. 8/10
Baştan sona çok sürükleyici , aksiyon olarak doyurucu ve yer yer insanı güldüren bir film ? John Malkovic in olduğu her sahne tam bi kahkaha şöleniydi :) ? usta aktörün performansı ve karakteri inanılmazdı :) ? Sinemadayken izleyin derim ? ben izlerken çok keyif aldım ? 10/8.5 ?
klişe bir konu,oldukça samimi bir hava,full performans...flmin başından sonuna kadar gülümsemeniz eksik olmayacak.uzun zamandır keyifli bir aksiyon filmi izlememiştim çok iyi geldi :)
Usta oyuncuları harika performansları, eğlenceli anlatımı dinamik yapısı yaptığı güzel elştirileri, göndermeleri ve bitmek bilmeyen aksiyonuyla çok kaliteli bir film ve yılın en iyilerindendi.
eski ajanların başarı hikayesi.. Süper sürükleyici. Kadro muhteşem. Daha ne istenirki..ajan film sevenlere şiddetle tavsiye edilir.. komedi falan değil...
çok guzel bir film .. Bruce Willis adamım yıne her zamankı gibi tek kelımeyle muhtesem ... eglencelı bir fılm olmus .. aksıyon da işin içine girince sonuc mukammael olmus ... kesınlıkle tavsiye ederim...izleyin .. hiç düşünmeden .. herkese ii seyirler ..