Red
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir DC Comics uyarlaması olmuş. Özellikle, John Malkovich li sahneler çok matrak.
e-ergener
e-ergener

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bir kere ekip harika. Ve herhangi bir polisiye filmde bukadar gülmezsiniz. Adamlar usta. İzlenmeli... 10 / 10
champollion
champollion

22 Ekim 2010 tarihinde eklendi
terminatörle ocean s birleştirmişler ortaya böyle bir flim ortaya çıkmış ama güzel yapmışlar mutlaka izlenmeli
Burakrises
Burakrises

19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
böle filmlerim mutlaka vizyona girmesi gerekir bence gayet hoş bir yapım olmuş katro zatan çok güzel 10/9.5-10
jrobi
jrobi

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
1 aydir neredeyse tüm filmleri izledim bu 1 ay icerisinde ilk defa bir filmin bitmemesini istedim yani bu kadar harka bir kadro bu kadar komedi ve aksiyon filmi iyi olabilirdi.Ah morgn sende yaslandin ya :(
Emrah Ilgaz
Emrah Ilgaz

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
on numara film diyorum aksiyon sevenlerin kaçırmaması gerekn bi yapıt olmuş...
ilh9bu
ilh9bu

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
3 saat önce seyrettim.çok güzel, aksiyonu bol, komedisi bol çok güzel seyirlik bir film. kesinlikle gidilmeli. kadro çok iyi...bruce willis varsa gidilir.10-10
FrankMoses
FrankMoses

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bir çizgi roman uyarlaması.oyunculara ztn tek kelime etmeyeceğim isimleri ortada.sizin gülümseten bir aksiyon filmi.Bruce Willis kötü film yapmaz.Sadece bazı konuşma sahneleri uzun tutulmuş onda da sizi gülümsetiyor bence sıkmıyor.
ev2005
ev2005

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bir aksiyon filminde,o kadar çok güldüm ki,gözlerimden yaş geldi.Hemen hepsi oscar ödüllü büyük oyuncuları da bir arada izlemek çok zevkliydi.Hem hareketli,hem de güldürücü.Hoş vakit geçirmek isteyen herkese öneririm.Benden 10 puan.
thementalist-2
thementalist-2

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bugün izledim gerçekten güzel film bol aksiyon sahnesi var fazla komik sahnesi yok ama mutlaka izlenmeli
erhan07
erhan07

19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
sürükleyici bir filmdi basarılı bir yapım
Glaedr-2
Glaedr-2

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Morgan Freeman ve Bruce Willis olduğu bi filmin kötü olması düşünülemez ve beklentilerimi tamamıyla karşıladı. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmuyor :) Mary-Louise Parker ve Malkovich ikilisi de harika olmuş.Puanım 10/10..İzlemeyen üzülür :)
SSKLC
SSKLC

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bu zamana kadar sinemeda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi.. 10/10
Menzil
Menzil

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi, Bruce herzamanki gibi rolunu cok guzel yapmis herkese tavsiye ederim