James Cameron, kendi olmadiğı 3,4,5 bölümleri silerek sanki intikam almış gibi filmden acısını çıkarmış. Film daha iyi olması gerekirken daha kötü olmuş. Film gişede zarar ettiği için ayrı mutlu oldum. Akılları başlarına gelir.
TAMAMEN İĞRENÇ, TÜRK FİLMLERİNİN LAF OLSUN DİYE TEKRARLAMASI GİBİ. BAŞTA SÖZDE KURTARICI GİBİ GELEN SONRA HEP ASTIM HASTASI GİBİ GEREKSİZ KARAKTER EN ÖNEMLİSİ, ERKEKLER ASLA GİTMEYİN, BİLDİĞİN FEMİTERÖRİZM FİLMİ, İLK İNSAN İLK RUH İLK-SON PEYGAMBER, MESİH ERKEK OLMASI VB. UNUTA UNUTA, UNUTTURA VB. İYİCE FİLMLERDE DAHİ DÜNYA ET PARÇASI HAKİMİYETİNE SOKULMUŞ, SİZLERİN KADERİ FİLMLERDE DAHİ KADINA KALMIŞ OLABİLİR,KABUL EDECEK KADAR EZİK, ANAERKİL GEREKSİZ OLABİLİRSİNİZ AMA BEN NEFRET ETTİM FİLMDEN ERKEKLER ARTIK, FİLM BİLE OLSA FEMİTERÖRİZME TEPKİNİZİ KOYUN, İZLEMEYİN, İZLETMEYİN, HER TÜRLÜ KADINA LEHİNE İŞLERİ VB. ENGELLEYİN, AKILLI, ORGANİZE VE GÜÇLÜ OLUN.
Berbat bir filmdi. spoiler: spoiler: Filmin başında john connor'u öldürüp tamam farklı bir konsept gelecek derken, yer küreden bir kaç santim yüksek bir Meksikalıdan yeni jonh connor yapıp klasik bir türlü ölmeyen terminator. spoiler: Parama zamanıma yazık.
27 sene boşuna beklemişiz.fil tam bir fiyaskoydu.filmde olmaması gereken her şey vardı.tüm oyunculuklar sıfırdı.bir film ancak bu kadar rezil edilebilirdi.