Kevin Hakkında Konuşmalıyız
3,6

ZorMan
ZorMan

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Endişe verici, etkileyici, parlak , korkutucu... Son derece insana dair bir film. Sakin başlayıp trajik bir şekilde sona eriyor
Cinelikes Herşey Insanlar Için
Cinelikes Herşey Insanlar Için

4 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Filmde gerilim oluşturan unsurlar çok güzel seçilmiş. Doğal yöntemlerle geriliyorsunuz. Öyle ki bu gerilimin şiddeti bile düşünülmüş ve hep aynı kıvamda kalması sağlanmış. Renklerin kullanilişini da oldukça belirgin fark ediyorsunuz. Kırmızı ve sarı özellikle. Bu da shining gibi eskimeyecek filmlerden. Öte yandan konunun çarpıcılığı kitaptan uyarlama oluşunu gün yüzüne çıkarıyor. Anne - oğul ilişkisinden şiddete doğru bir öykü. Dram gerilimin alâsı olmuş. İzleyecek olanlara iyi seyirler 
bibi g.
bibi g.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Biraz karmasik ve güçlü bir film . Basinda biraz yavas ama sonrasinda gerçek anlamini kazaniyor.
Oldukça etkileyici
Betül İzmir
Betül İzmir

5 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Ayyy Allah'ım nereden baslasam bilemiyorum. Film abartıldığı kadar iyi degil bir kere. Senaryo sıkıcı, durağan, son dakikaya kadar bu kadar ruh hastası çocuk için neden profosyonel destek almak yerine, işin buralara gelmesini beklediniz demeden edemiyor insan. Başkaları istenmeyen çocuk dramı diyor fakat bence yaptığı hiçbir kötü ve yanlış davranışın sorumluluğunu almasına izin verilmeyen çocuğun yarattığı dehşet diyorum. Ruhum daraldı, sinirim bozuldu izlerken