Kevin Hakkında Konuşmalıyız

mumillica
mumillica

17 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Anne - çocuk ilişkisine ve çocuk gelişimine odaklanan "We Need To Talk About (Kevin Hakkında Konuşmalıyız)", klasik anlatının dışında izleyen yapısı ve odaklandığı konuyu ele alış biçimiyle hem farklı bir tat veriyor hem de cevaplardan çok sorulara yöneliyor.
Rollercoaster
Rollercoaster

22 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Gerek aldigi olumlu elestiriler gerekse kazandigi birçok ödül sebebiyle daha izlemeden havaya girmistim bile.Ama olmadi,bir türlü istedigim elektrigi alamadim. Sik ve düzensizce yapilmis zaman kaymalari,kafami karistirmaktan baska bir ise yaramadi,anlatim tarzini begenmedim.Oyunculuklar konusunda sikinti yok,Swinton ve Reilly belkide kariyerlerinin en iyi performanslarini sergilemisler.Film boyunca çok az diyalog var oldukça duragan ki bunu anlayabilirim ama bu diyaloglarin çogunun hiçbir amaca hizmet etmemesini anlamam mümkün degil.Ama son 5-10 dakika gerçekten dramatik ve insani derinden etkiliyor.Oglunun yatagini topladigi ve onunla son görüstükleri sahne esine az rastlanir nitelikte ama bu bölümler için koskoca bir doksan dakika beklemek beni baya bir yipratti...6,5/10
Sandalphon
Sandalphon

8 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce fragmanından daha ilginç bir film olduğu kanısına varmıştım fakat oldukça sıkıcı ilerleyen bir film, bazı sahneleriyse sıkıcılığın da ötesinde rahatsızlık verici, filmin türü dram gerilimden ziyade psikolojik sayılır, çünkü hiç gerilim yok, sadece bol miktarda izleyicinin psikolojisini bozma çabası var :) bu tipten filmler bizde pek alkışlanıp saygı duyulmaz, çünkü ülkemizde zaten herkes yeterince stresli yaşıyor, normal hayatlar zaten psikoloji bozucu, insanlar filmlerde hayatlarında pek bulamadıkları ya da ilgi duydukları şeyleri arayıp bir şekilde hayatın sıkıntılarından uzaklaşmaya çalışır, dolayısıyla hayatlarındaki sorunların benzerlerini hem üstüne para verip hem de zaman ayırıp oturup izlemek oldukça saçmadır, bu bakımdan oldukça sıkıcı bir film, fakat çocuk psikolojisindeki önemsenmeyen sorunların nerelere ulaşabileceğini anlatması açısından görülmeye değer.
sabiha g.
sabiha g.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çarpici bir hikaye , çok güzel bir sekilde yönetilmis , basroldeki oyuncu fena degil
Evleniyoruz Eğleniyoruz
Evleniyoruz Eğleniyoruz

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Film mükemmel , çok iyi çevirilmis , oyuncular çok etkileyici
Tilda Swinton, John C Reilly, Ezra Miller ve Jasper Newell Kitabini da okumanizi öneririm